Monster Magnet. οι θεοι του συγχρονου stoner

Κατουρα και λιγο !

Ε οι Kyuss ποσα χρονια ηταν μπαντα ? Οι ΜΜ πανε να φτασουν τα διπλασια χρονια στο προσκηνιο…
Εμενα μ’αρεσουν οι ΜΜ αλλα οχι πιο πολυ απο τους Kyuss. :stuck_out_tongue:

[QUOTE=Deathster;565813]Κατουρα και λιγο !

Έφυγα κιόλας γιατί ήπια πολλά υγρά…:DΓια κάποια είπα Deathster μην πετάγεσαι αμέσως λες και σου θίξαμε δεν ξέρω γω τι… Έλα τώρα που δεν ξέρεις ποια…:lol:

Ναι βρε :stuck_out_tongue: Βασικα οι Motorhead κανουν αυτοματως ολες τις αλλες μπαντες γκεη οποτε
δεν χρειαζεται να μιλαμε πολυ γι’αυτο :smiley:

Σωστόοοοοοοοοοςςς!..Έτσι…με πιάνεις:)

ξεθαβω αυτο το τοπικ…
παλι ακουγα τους θεους MONSTER MAGNET…
τελειωνε ο ενς δισκος εβαζα καπακι τον επομενο…απο τα πρωτα τους ψυχεδελικα-σπεης αλμπουμακια μεχρι το πιο ‘‘οριμο’’ και ενδοσκοπικο 4 way diablo…
τι να πει κανεις για αυτη την μπαντα…προσωπικα μου χαρησαν το ωραιοτερο λαηβ που εχω παρακολουθησει…και με εκαναν να καταραστω τον εαυτο μου που ζουσα στην πουτανα την επαρχια τοτε το 04 και δεν μπορουσα να κατεβω να τους δω…νταξει αμα τους εβλεπα και τοτε θα παθαιναα ζημια…οχι οτι τους ειχα τοσο ‘‘ψηλα’’ τοτε οσο τωρα…
οι μαγκνετ ειναι απο τις μπαντες που παντα μου αρεσανε…παντα εβλεπα τη μουσικη τους ακρως πορωτικη…τη θεωρω απο τις πιο αυθεντικες, αληθινες και καβλωτικες μπαντες του πλανητη.ειδικα μετα το λαηβ το δεκεμβρη τους εχω θεοποιησει…απλα…
ο Ντεηβ οταν τραγουδαει και μεσα απο το δισκακι αλλα ακομα περισσοτερο στο λαηβ σου βγαζει μια…μια…πως να το πω…μια τελειως in your face καυλα πως να το πω δεν ξερω…ειναι τελειως εκφραστικος…σε κανει να θες να ουρλιαξεις ρε παιδι μου…να χοροπηδησεις να γκαριξεις…και αυτα τα '‘ηρεμα’ τους…σε λιωνουν…
τι να πω…αν ημουνα γυναικα η γκεης εναν τετοιο θα θελα για αντρα…:lol::lol::stuck_out_tongue:
οι μαγκνετ ειναι απο τις κορυφαιες ΡΟΚ (ROCK) μπαντες στην ιστορια.-(και καυλα)

ειναι μπανταρα…απλα με χουν ψιλοαπογοητευσει τα 2 τελευταια τους…βρισκω “μπομπες” μονο 4-5 κομματια και στα 2 αλμπουμ…ισως γι’αυτο.

Και στη ριζουπολη με Metallica τα ειχαν σπασει!

Ο Ντεϊβ ειναι για εμενα ο συγχρονος Bon Scott.Ειναι πολυ καλος φροντμαν και εχει κρατησει τη μπαντα σε καλα επιπεδα. Οπως και τη μουσικη κατευθυνση.

Μήπως να βγάζαμε αυτό το “θεοί του σύγχρονου stoner” απο τον τίτλο? Είχαν υπάρξει και “stoner” στις παλιότερες τους φάσεις, αλλά κατά κύριο λόγο οι Magnet ήταν πάντα ROCK, σκέτο και με κεφαλαία…

αυτο…

kai στο live τον δεκεμβριο :bow2::bow2::bow2:

Eμενα παλι ο φροντμαν μου την ψιλοδινει ωρες ωρες, ειδικα οταν κανει τα φωνητικα τσοντας. :smiley:

Σε κατι τετοιες φασεις δειχνει πολυ δηθεν.

Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι και καλος τραγουδιστης και αξιος να παρει στην πλατη του μια μπαντα ως φροντμαν.

he simply plays the game ,man.

after all, HE is the LEAD singer!

:stuck_out_tongue:

ναι, ηταν πολυ καλοι (δεδομενων και των οσων ειχαν προηγηθει με την Υγεια του Ντεϊβ).
Ομως εξακολουθω να πιστευω οτι μπορουσαν να μας κανουν να αφησουμε τα κοκκαλα μας εκει!
Το σετλιστ το βρηκα αρκετα “γεματο” αλλα γαι παραδειγμα το κλεισιμο του λαϊβ θα μπορουσε να εχει 2-3 απο τα “σπιντατα” κομματια τους και οχι αυτο που επελεξαν.

Βασικά θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το live με περισσότερες επιλογές, αντί για δεύτερη μέρα με ίδιο σετλίστ.
Το ίδιο και για το 2004. Αν και πιστεύω η καλύτερη εμφάνισή τους ήταν το 1999 που ήταν στα ντουζένια τους!

Και ναι είναι θεοί!
Και ναι, παρέα με το Μεγαθεριό περιμένουμε δίσκο δυναμίτη… to make our heads explode !!!

Ναι ναι ναι!!!

Το live τον Δεκέμβρη ήταν φοβερό, αλλά όποιος δεν τους είδε ζωντανά στο Ρόδον δεν έχει ιδέα τι πάει να πει Monster Magnet live. Πραγματική εμπειρία.

[ChrisP from fenia’s PC:] Oh yes!!

ζηλευω…

εντ δεν σαμ!!!

βασικα οταν ερθει αυτη η ωρα, θα διοργανωσω ΜΜ παρτυ στο σπιτι μου!:smiley:

I talk to planets, baby!!

ela ena poll gia to an prokeitai na adinatisei pote o wyndorf

Yπάρχει και παλιό στονερ;

http://www.youtube.com/user/MonsterMagnetFreak
στο παραπανω λινκ αυτος ο τυπος εχει ανεβασει μια ολοκληρη συναυλια απο τους μαγκνετ στη Γερμανια το 2004!!! ειναι επος…δειτε την…
βασικα ξερετε που μπορω να κατεβασω καποιο λαηβ τους;; δεν εχω βρει τπτ ως τωρα…

Ψάξε ψάξε κάτι θα βρεις!

Λείπει ένα live από τη δισκογραφία τους πάντως!

Το bonus cd στο Powertrip δεν το μετράω!

Κι ένα DVD επίσης! Μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει βγάλει!