Πες τα. Ολα τα αλμπουμ τους ειναι στο ιδιο τελειο επιπεδο. Απο κει και περα οτι αρεσει στον καθενα
Πολλα και καλα μου λενε εμενα οι atomic bitchwax.
Υ.Γ. Ο dave ποτε δεν πεθαινει δεν τον σκιαζει φοβερα καμια!
Πες τα. Ολα τα αλμπουμ τους ειναι στο ιδιο τελειο επιπεδο. Απο κει και περα οτι αρεσει στον καθενα
Πολλα και καλα μου λενε εμενα οι atomic bitchwax.
Υ.Γ. Ο dave ποτε δεν πεθαινει δεν τον σκιαζει φοβερα καμια!
Το Monolithic είναι κορυφαίο. Αγαπημένο μου το ομώνυμο και το Master Of Light.8)
το powertrip σπέρνει,τι τσεκάρουμε μετά από δαύτο?
Dopes To Infinity
Spine Of God
Superjudge
Monolithic Baby
God Says No.
με αυτή τη σειρά.
Ιδιαίτερη έμφαση στο Dopes To Infinity!
Πού ειν’ το Πάουερτριπ?#-o 8O
Το powertrip το χει ακούσει λεει…
To Powertrip είναι εκεί που του αρμόζει.
Στο πάνθεον.
Α, και επίσης το 'χει ακούσει…!
Oσοι πιστευουν οτι το καλυτερο κομματι τους ειναι το superjudge από τον ομωνυμο δίσκο,να σηκωσουν χερι…:lol:
Εγώ ψηφίζω Crop Circle από το Powertrip. Όχι οτι αυτό που λες δεν είναι έπος…απλά πάντα κάτι μου έκανε αυτο το “Yeah-yeah…yeah-yeah…yeah-yeah…I’m your living crop circle…”
Τσεκαρε το signature μου!
Eιναι απο τα 10 κορυφαια κομματια των 90’s…
To Spine Of God είναι.
Εγω ψηφιζω see you in hell απο powertrip.
Κομματάρα.
:respect: στον Leris για το signature! Έτσι να βλέπω αρώστια για τους Magnet. Μου έσκασε τώρα να αναφέρω την εκπληκτική διασκευή που έχουν κάνει στο Kick Out The Jams των MC5. Υπήρχε μέσα στο single του Space Lord. Ιδιαίτερα πολυ-διασκευασμένη κομματάρα.
Έτσι.
Και επίσης η επίσης γαμάτη διασκευή στο “Into The Void”, το οποίο έχουν διασκευάσει Kyuss και Soundgarden παρεπιπτόντως.
Soundgarden???OMFG που υπάρχει αυτό; Το θέλω τώρα!
.Παρεμπιπτόντως έχει διασκευαστεί γαμάτα και απο Orange Goblin το Into The Void.
Και εχουν και αλλες πολυ ενδιαφερουσες διασκευες και rare tracks. Νομιζω υπαρχουν ολα αυτα ελευθερα στo site τους…
Aς ακούσουν κάποια συγκροτηματάκια του ακραίου και καλά μεταλ το bummer να μάθουν πως παίζεται η αντρική μουσική…όχι οδοντόκρεμες…
Mετά από πολύ σκέψη θα πω κάτι πολύ βαρυσήμαντο. Kατά την γνώμη μου οι Μonster Magnet είναι μεγαλύτεροι από τους Kyuss… Στην πορεία έγιναν μεγαλύτερο συγκρότημα…
μ’αρεσουν παρα πολυ!λυπαμαι που δεν τους ειδα λαιβ…#-o