Συμφωνώ απόλυτα. Βασικά θεωρώ πως είναι ο καλύτερος δίσκος τους μαζί με το Powertrip. Εδώ που τα λέμε ό,τι και να πάρει κανείς από Magnet γαμεί αλλά είμαι τόσο κολλημένος που δεν γίνεται να είμαι αντικειμενικός. Καλή επιλογή είναι και το διπλό best που έχουνε βγάλει.
Μωρέ σίγουρα καλό είναι, αλλά όχι τοοοοοόσο όσο λένε…
Δεν προτείνω μπεστάκια.
Συμπαθέστατη μπάντα!
Δίνουν δυνατά lives, αν και τελικά τους προτιμώ πολύ περισσότερο σε μικρά και μεσαία venues και όχι σε γήπεδα και αρένες, όπως π.χ. το 1999 support στους Metallica…
Tα Dopes to Infinity (1995), “Powertrip” (1998 ) και “God Says No” (2000) χωρίς να μου αρέσουν όλα τα tracks απο εκεί μέσα, είναι δίσκοι - εγγύηση για το είδος τους! 8)
Κάποια videoclips τους, όπως π.x. το Heads Explode είναι έργα τέχνης! 8) :lol:
Δεν βλασφημουμε…
Μητσο απο περιεργεια, ποια τραγουδια σου αρεσουν περισσοτερο?
Από το “Powertrip” προσκυνώ το ομώνυμο και μου αρέσουν αρκετά τα “Space Lord”, 19 Witches", “3rd Eye Landslide” και “See You in Hell”!
Από το “God Says No” προσκυνώ εις διπλούν το “Heads Explode” και ακούω πολύ άνετα τα Queen Of You", “Cry” και “Kiss of the Scorpion”!
Το “Dopes to Infinity” έχω να το ακούσω πολλάααααααααα χρόνια και δεν θυμάμαι και πολλά, αλλά σίγουρα μου άρεσε το ομώνυμο και εδώ, καθώς και το “Negasonic Teenage Warhead”!
Γενικώς, όσο πιο hard rock-άδικο (σε φάση Motörhead) είναι ένα κομμάτι τους και όσο λιγότερο ψυχεδελικό - Sabbath-ικό, τόσο καλύτερα για εμένα! 8)
Για αυτό και τα δύο αγαπημένα μου tracks από αυτούς είναι το “Powertrip” και το “Heads Explode”! :band:
AKΡΙΒΩΣ!!! Αν και το 1ο σπέρνει…
Παντως το ομωνυμο απο το Dopes ειναι καργα Sabbath-ιλα/ψυχεδελεια.
Κατααλαβα παντως πανω κατω τι εννοεις…
Πώς και ρωτάς; :-k
Απλα θα μου εκανε εντυπωση αν σου αρεσαν τα πιο ψυχεδελικα.
Κουβεντα να γινεται μωρε…
Πωπω τι μου θύμισες ρε φιλε…με αυτό είχε ξεκινήσει το live στο Ρόδον. Παράκρουση σου λέω! Και όντως είναι το πιο σαμπαθικό κομμάτι τους μαζί με το Bummer από το Powertrip. Άλλο έπος αυτό…
Σε σχεση με powertrip ναι το superjudge δεν ειναι το ιδιο. Αλλα ολα εχουν αυτο που λεμε με 2 λεξεις monster magnet πως να το κανουμε 8)
Ακου fireball ministry. Παρομοιος ηχος αλλα σιγουρα οχι monster magnet.
Ρε παιδια μονο σε μενα αρεσε το god says no τοσο πολυ; :Ρ
Πολύ καλή μπαντα οι Fireball Ministry αλλα ακομα είναι σε underground φαση…Οσο για το god says no ειναι το πιο αδυναμο συνθετικα album των Monster…(το Melt είναι υμνος βεβαίως βεβαίως…)
Ναι, συμφωνώ με Davidian για το God Says No. Ποτέ δεν με κέρδισε. Αγαπημένο άλμπουμ το Dopes To Infinity που εκεί νομίζω ότι η μπάντα ακούγεται πιο πολυμορφική από ποτέ. Πέραν των σαμπαθικών επιρροών, στο άλμπουμ υπάρχουν διάφορα στοιχεία, όπως πχ στο κομμάτι Ego, the living planet όπου μου θυμίζει κάτι ενδιάμεσο από Eloy του Floating και Rage Against The Machine (ε ???).
Shut me off, cause I’ll go crazy with this planet in my hands…
Ναι, τοσο δυναμισμο δεν εχει αλλα τα 3 εισαγωγικα κομματια τα σπανε απλα.
Για monolithic baby τι λετε; αγαπημενο μου κομματι το unbroken…
Μετα το Powertrip πιστευω επεσαν γενικώς…Το τελευταιο τους τους παντως ειναι αξιοπρεπεστατο…(Kαλυτερο κομματι απο το Monolithic το supercruel για μενα…)
Καταπληκτικό το Monolithic. Δικό μου αγαπημένο το Radiation Day.
Και η διασκευη στο There’s No Way Out Of Here του Gimoyr τα σπαει!
Καλα το 4 way diablo σου υπενθυμιζει οτι οι monster magnet ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Ζουν αναμεσα μας :Ρ
Ρε παιδιά τι να λέμε τωρα…Γνώμη μου είναι οτι δεν έχουν βγάλει ακόμα μέτριο ή απογοητευτικό άλμπουμ. Απορώ δηλαδή πως κάποιοι θεωρούν π.χ. απογοητευτικό το God Says No. Είναι δυνατόν να είναι απογοητευτικό ένα άλμπουμ που έχει μέσα κομμάτια σαν το Melt ή το Silver Future? Όσο για το Monolithic έιναι απλά ένας άψογος δίσκος, το ίδιο και το 4-Way Diablo αν και σε τελείως διαφορετικό ύφος. Οι τύποι είναι απλά εγγύηση και θα μας ταλαιπωρούν καιρό ακόμα εκτός και αν τα τινάξει ο Dave από την πολύ πρέζα. Αλλά και αυτό να γίνει τι σας λέει το όνομα The Atomic Bitchwax;;;