Monster Magnet. οι θεοι του συγχρονου stoner

Δεν τον θέλω, είναι άσχημος.
Λυπάμαι, χάσατε μια ψήφο. :slight_smile:

αλλη μια μαχαιρια στο πληγωμενο κορμι της δημοκρατιας :stuck_out_tongue:

Από την τριάδα Superjudge, Dopes, Powertrip δεν μπορώ να επιλέξω. Ίσως οριακά Powertrip.

ψήφισα εγώ

θα μου τον γνωρίσεις?

αναμενόμενα τα αποτελέσματα :lol:

είμαι ανάμεσα στα 4 πρώτα τους, δεν παίζει να ψηφίσω. νταξ, το powertrip είναι για περισσότερο χορό, το spine of god όμως απογειώνεται υπό προϋποθέσεις. φοβερή δεκαετία τα 90’s για δαύτους.

btw, έχεις κάνει λάθος στις ημερομηνίες.

Powertrip, γιατί τότε τους εγνώρισα, και γιατί με βοήθησε να επιζήσω του λυκείου. Και γιατί ήταν η πρώτη μου συναυλία, με Metallica το '99. Και γιατί έχει το spacelord μέσα. Που είχα το videoclip σε vhs που έγραφα κάθε δευτέρα από την εκπομπή του mtv και το είχα λιώσει. Ε δεν ξεχνιούνται αυτά τα πράματα έτσι…

Και λέτε όλοι βλακείες, γιατί το ουσιώδες σε ένα bar δεν είναι (τόσο) να ξέρεις τον dj, όσο το να ξέρεις τον barman. Σταθερή αξία. Αλκοολοκράτορας. Άντε τη σερβιτόρα, γιατί υποπτεύομαι ότι ο chrisp δεν είναι το στυλ του barman του alley

κλασικος Παρης, θυμαμαι και το πεσιμο σου σε κοινη τη γκαρσονα με το κοκκινα μαγουλα, στο “επιτοκιο” της Ν.Σμυρνης.

Ax bre Pari!

Sorry gia ta greeklish, exo problema

Dopes To Infinity από μένα.
Αλλά όλα τα άλμπουμ τους (άντε εκτός του τελευταίου, αν και δεν με χάλασε κιόλας) γαμάνε και δέρνουν!

Και αν κανονίζετε φλωρομίτινγκ σλατζάδες, μπλακμεταλάδες και στοουνεράδες, είμαι κι εγώ μέσα!

μεχρι και το God says no, ημουν σουπερ ικανοποιημενας απο τη μπαντα!

οπως και να εχει, μεταξυ Σουπερτζατζ,Ντοουπς και Παουερτριπ, προτιμησα το Ντοουπς γιατι τα εχει ολα, σε “καταλληλες” ποσοτητες.:wink:

ε δεν μπορω να διαλεξω ρε…to powertrip εχει το crop circle εκτως των αλλων…το dopes ειναι μεγαλειο απο μονο του…κατι με ζμπρωχνει ομως να ψηφισω ειτε spine of god ειτε superjudge γτι εκει νομιζω κτυβεται το μεγαλειο των magnet…
ναι ψηφιζω superjudge γιατι εκτος του οτι ειναι δισκαρα θαρρω πως εχει κατι αντιπροσωπευτικο και απο το μεχρι τοτε παρελθον τους, αλλα και απο το μελλον τους…

Fanboy mode on

1. Το Dopes to infinity είναι μεγάλη λατρεία. Το Theme from masterburner σβήνει δισκογραφείες σε ό,τι ακολούθησε στο stoner.
  2. Λατρεία είναι και το Powertrip, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Δε μου άρεσε όμως το ποζεριλίκι που υιοθέτησαν.
  3. Ο Wyndorf ήταν εφηβικό είδωλο και ήθελα να του μοιάσω.
  4. Δεν τα κατάφερα.
  5. Ο “χοντρός” το χει ακόμα στα live. Για να δούμε τι θα βγάλει και στο στούντιο!
    Fanboy mode off
  6. Έχω μια άρνηση προς τις ψήφους τελευταία.
  7. Το ίδιο μάλλον και ο δημιουργός του θρεντ, που μας καλεί να ψηφίσουμε χωρίς να ψηφίσει ο ίδιος! :stuck_out_tongue:
  8. Ο dj στο alley cat παίζει ωραία μουσική. Κι ας μοιάζει με τον Φραγκούλη που λέει το σινεμά στο mad.
  9. Ο barman φαίνεται ωραίος τύπος.
  10. Και οι γκαρσόνες.

Και

Αν γίνει κάτι τέτοιο, 20-24 Μαΐου παρακαλώ, που θα είμαι και γω Αθήνα.
Ευχαριστώ.

φορκμπου εννοειται πως ψηφιζω dopes

δεν τιθεται καν θεμα 8)

(ψηφιστε ρε κοπροσκυλα που μου εχετε γινει ολοι ντιβες εδω μεσα :p)

αν και το Dopes To Infinity ειναι μεγάλη δισκάρα… ψήφισα Powertrip γιατι αυτο άκουσα πρώτο και με πόρωσε με δαυτους!!
over and out…

perplexed mode off

Είμαι πολύ smooth τύπος όταν την πέφτω σε γκαρσόνες

μεγαλη αγαπη/καυλα το dopes.

πιο ψυχεδελικο,
πιο space,
πιο 70’s,
πιο ολοκληρωμενο
(με την εννοια οτι δεν το βλεπω/ακουω καν σαν αλμπουμ αλλα σαν ΕΝΑ κομματι (του μυαλου του dave)).

ps: με το powertrip εχει γινει μεγαλη πλυση εγκεφαλου απο παντου αλλα δεν με ψηνει τοσο πολυ,

powertrip = one night stand
dopes= love for ever

ps2: περιμενω να δω ποτε επιτελους ενας dj 8α παιξει πχ “third alternative” η’ “ego, the living Planet” αντι για “powertrip”:-k

Ναι κ εγώ μεταξύ “Powertrip” κ “Dopes” ήμουν κ θεωρώ το “Dopes” σαν ολότητα μάλλον καλύτερο (αντικειμενικά), αλλά ψηφίζω “powertrip” γιατί έχει κομμάτια που με ξεσηκώνουν κ με κάνουν ν’ανεβάζω την ένταση! :slight_smile: Ενώ το “Dopes” είναι για άλλη φάση ρε παιδί μου… Να’χεις πιεί κ τπτ κ να κάτσεις να λιώσεις… :stuck_out_tongue:

Ego παίζει ένας γνωστός σου

δώρο σε κάθε 10 powetrip

Who are you? :stuck_out_tongue:

dopes to infinity χωνει αγρια.κ το superjudge ειναι πολυ καλος δισκος.το powertrip δεν τα φτανει με τιποτα αλλα εξακολουθει να εχει μεσα στοιχεια απο τα 2 προηγουμενα οποτε πολυ καλο μεν αλλα…οσο για το 4 way diablo…απογοητευση.ακουγεται βεβαια γιατι οπως κ να το κανουμε ειναι monster magnet αλλα…παντως ο wylorf το εχει ακομη κ ειναι απο τα καλυτερα live που εχω δει.