δσχ που οταν τα επαιζα και τα 2 αυτα κομματια το 2006(κ "Look to Your Orb for the Warning και All Friends and Kingdom Come 8)) εσυ τοτε ησουν αποκλεισμενη στο νησι και κυτταγες τα ψαρια στην θαλασσα
τωρα powertrip και σφηνακια-καρπουζι :lol:
δσχ που οταν τα επαιζα και τα 2 αυτα κομματια το 2006(κ "Look to Your Orb for the Warning και All Friends and Kingdom Come 8)) εσυ τοτε ησουν αποκλεισμενη στο νησι και κυτταγες τα ψαρια στην θαλασσα
τωρα powertrip και σφηνακια-καρπουζι :lol:
Νομίζω ότι την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση αυτή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν υποκλίνομαι και στο παουερτριπ, ε τα πρώτα τα γουστάρω περισσότερο και αδυναμία μου το Dopes.
Spine of God γτ εχει διασκευαρα μεσα αλλα και black mastermind που ειχα φαει ασχημο σκαλωμα οταν τοχα πρωτοακουσει…επισης,μαστουροζιουμ…
Ε,μετα λογικα το dopes προσκυναμε…τα δυο τελευταια δεν με τρελανανα,αλλα κλαιν,καλοι δισκοι γενικα…
superjudge:p
Δύσκολο ρε γαμώτο. Είμαι μεταξύ Dopes και Powertrip και εννοείται ότι γουστάρω εξίσου τόσο τον χαρντ ροκ χαρακτήρα τους όσο και τον πιό ψυχεδελικό. Είναι από τα μεγάλα μου κολλήματα οι τύποι άλωστε. Άντε θα ψηφίσω powertrip επειδή ήταν το πρώτο τους που άκουσα και τους αγάπησα και έχει σημαδέψει την εφηβεία μου. Επίσης γιατί έχει το αγαπημένο μου κομμάτι τους (Crop Circle).
καμια ημερομηνία για το δίσκο έχουμε ??? και αυτό το ριμάδι το site τους καλό θα ήταν να το ανανεώσουν κάποια στιγμή (νοέμβριος 2007 τελευταίο update)
Το Powertrip είναι απίστευτη δισκάρα, κρίμα που στα κλαμπς παίζουν μόνο το ομώνυμο και το Space Lord. See You In Hell, Baby Gotterdamerung, [I]Bummer /I είναι τα κρυφά του όπλα. Αλλα:
Προσωπικά, αγαπημένο τραγούδι είναι το παρανοϊκό, Ego, The Living Planet. Κάθε φορά που το ακούω πιάνεται ο αυχένας μου…
Οκ η τριαδα superjudge-dopes-powertrip ειναι και θα παραμεινει all time classic…απο κει και περα εχει να κανει με τα γουστα του καθενός…τα δικα μου συμπιπτουν με το απολυτο και αξεπεραστο powertrip…μονο και μονο οι στιχοι του ομωνυμου τραγουδιου ειναι moto ζωής…(αν και το καλυτεροτερο κομματι τους ever ειναι το ομωνυμο απο το superjudge)
powertrip αγαπαω
Καλυτερότερο κομμάτι πάντως Third Alternative
Για να γαμησουμε το πολλ του awake εντελως (:p) και να συνεχισουμε να λεμε για τα κορυφαια τραγουδια,
το ομωνυμο απ’ το Dopes ειναι για πλακα το καλυτερο Monster Magnet εβα.
αφου επιλεγετε απο το dopes δεν με χαλατε καθολου
και εγω 3rd alternative θα επελεγα ευκολα…
Powertrip!!! Δισκάρα ατελείωτη…
Από τότε που με θυμάμαι να έχω κινητό, έχω ως μήνυμα έναρξης λειτουργίας τη φράση
I talk to planets, baby!
ΠΟΡΩΣΗ !:bounce::bounce:
To Dopes To Infinity είναι το καλύτερο stoner album αλλά το καλύτερο των Μοnster Magnet είναι το Powertrip…
μολις ανακοινωθηκε οτι στο αμστερνταμ 8α παιξουν μαζι με karma2burn=P~=P~
amsterdam+monster magnet+k2b= πρεπει να βρω λεφτα/παρεα να παω οπωσδηποτε
ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
[SIZE=“3”]Monster Magnet unleashes ?Mastermind? in October! [/SIZE]
Hard rock legends Monster Magnet release their 8th album
this October on Napalm Records.
Magnet songwriter and front man, Dave Wyndorf, describes “Mastermind”:
“It’s a big, beefy ball of demented anthems and power rock.” He says with enthusiasm.
“The music itself is exaggerated and muscular. Like classic rock gone insane! Giant hooks, giant sounds. The rockers are direct and intense. The ballads, trippy and strange. It’s guitar heaven.”
And the lyrics? Wyndorf laughs. “Well, the lyrics read like a fever-dream of life in the 21st century. Cynicism, optimism, satire, sex, deluded fantasies and dead-on reality. They’re all here ? sometimes even in the same song!”
"In my world, images, information and emotions tend to intertwine. I?ll describe the smallest details of my personal life in crazy, cinematic terms. When I write, the words play out in my mind like scenes from a movie and that’s the vibe I tried to capture on “Mastermind” ? rapid-fire emotion. What can I say? I’m having a weird life and I have to write it down that way.":lol::lol:
“In the end though,” says Dave, “Mastermind ROCKS, and that’s what’s most important.”
Track Listing for “Mastermind”:
Hallucination Bomb
Bored With Sorcery
Dig That Hole
Gods And Punks
The Titan Who Cried Like A Baby
Mastermind
100 Million Miles
Perish In Fire
Time Machine
When The Planes Fall From The Sky
Ghost Story
All Outta Nothin’
απο το myspace τους
αν ειναι σαν το 4-Way Diablo :thumbdown:,
αλλα εχω μια μικρη ελπιδα
ελα μην γκρινιαζεις:p, το καινουργιο site τους
και setlist απο amsterdam
ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ:(
ελπιζω να ροκαρει περισσοτερο απο τα 2 τελευταια…ΕΠΙΣΗΣ,ευχομαι να μην εχει εξωφυλλο κατι τραγικο ,οπως τον ταυρο του σαϊτ!