Monster Magnet. οι θεοι του συγχρονου stoner

New Jersey?s MONSTER MAGNET will release its long-awaited new album Mastermind this October. In celebration of the record?s impending release, the band has re-launched its website: monstermagnet.net. Focused around the late October worldwide release of Mastermind, the re-launch also serves as the world premiere of the new album?s cover artwork, designed by Invisible Creature (Wolfmother, Chris Cornell, Foo Fighters).

:stuck_out_tongue:

οσοι πεθαινετε για dopes to infinity

πρεπει να προσθεσετε στη δισκοθηκη σας αυτη τη δισκαρα

[B]
Farflung - A wound in eternity.[/B]

Νομιζω οτι πιο κοντα εχω ακουσει σε dopes εδω κ πολλα χρονια…κ δεν τους φερνει κανεις ρε πστ μου παιξαν ιταλια αυτη τη βδομαδα #-o

οχι

πεισε με.all it takes is 1 album.

δεν εχει σχεση το Dopes με το Farflung. δεν χρειαζεται να σε πεισω, δεν εχουν σχεση. ή ξανακους και τα 2 αλμπουμς μαζι ή καθαριζεις τ’ αυτια σου ή σε στελνω στον αγυριστο γιατι εχω αγριεψει.

καλα δεν συγκρινω το wound με το επος

απλα λεω οτι σαν ηχος κ mood μου προκαλει αυτο το ωραιο χασιματικο feeling

κ νομιζω οτι αν καποιος γουσταρει αυτο το space rock χασιμο με ηχους κ μπλιμπλικια απο πισω του dopes

θα του αρεσει αρκετα/πολυ το farflung

still angry ? :stuck_out_tongue:

ε γενικα κουβαλαω πολυ οργη μεσα μου.

το farflung θα αρεσει σε τυπους που γουσταρουν μανκι3 , σλιπιν καρμα και τετοια πραματα. ειναι πιο πσυ. το ντοπς ειναι ροκ, ειναι ψυχεδελικο ροκ αλλα δεν εχει ουτε τις τρελες μπασαδουρες που ειναι δημιουργημα της νεας γενιας space rock ουτε τα φωνητικα του χοντρου.

το ξερω αλλα αμα αγαπας τον αλλον , ανεχασαι κ τη γκρινια του :stuck_out_tongue:

νταξ το dopes ειναι πιο βαρυ πιο επος πιο γενικως δισκος, καμια αμφιβολια

(για μενα ειναι φαντασου ο νο2 δισκος για τα 90s…ποσο πιο λατρεια δλδ ? )

αλλα μεχρι να βγει ενα 2ο dopes εμενα μου αρεσει πολυ το farflung ειδικα στα σημεια που αφηνει τα γκαζια κ παει σε πιο αργες/ψυχεδελικες φασεις

με karma καμια σχεση ειναι πολυ πιο mellow οι μσκ και μεχρι που τους βαριεμαι ενιοτε

με μανκι3 οκ ναι εχουν ομοιοτητες αλλα οι μανκι ειναι πολυ πιο γηινοι/desert αν κ γαμανε ε δεν λεμε κατι κακο για αυτους

τεσπα γουστα.[B]κανα ωραιο δισκο σαν το dopes/wound εχεις να μου πεις η τζαμπα γραφουμε τοση ωρα ???[/B]

Για τσέκαρε αυτό: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=988905&postcount=65

δεν ξερω αν ειναι μεγαλυτεροι σαν συγκροτημα (ειναι διαφορετικη μουσικη κ οι mm ηταν παντα το προσωπικο οχημα του wyndorff)

[B]αλλα δισκο σαν το dopes to infinity οι kyuss δεν εγραψαν.

βασικα το dopes ειναι ο καλυτερος stoner rock δισκος για τα 90s[/B]

εχει τα παντα.μελωδιαρες,κομματαρες,ψυχη,συναισθημα,τη μια στιγμη σε βυθιζει στη θαλασσα κ την αλλη σε παει στο διαστημα.κ ειναι καθαρα concept δισκος που ακουγεται διχως διακοπη απο το 1ο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.

Κρατιεμαι οριακα να μην το βαλω πανω απο το aenima ως δισκο της δεκαετιας

(δεν το κανω…ακομα)

κ ειλικρινα βλεποντας ποσος κοσμος θεοποιει το powertrip(καλος δισκος αλλα ως εκει)

συνειδητοποιω ποσο υποτιμημενο αλμπουμ ειναι

ασε που αμα ρωτησεις πολυ ‘ροκ’ κοσμο , παιζει να μην το εχει ακουσει καν…

γεια σου ρε dave αρχοντα !!!

fixed, lol για το αρχικο, παραταυτα αγαπαμε monster παραφωρα…

Με βαριά καρδιά θα συμφωνήσω με τον Lupin. Κρίμα, όμως δεν είναι να συγκρίνουμε αυτές τις 2 υπερμπαντάρες;
ΥΓ: τι σκάλωμα έχεις φάει ρε awake με το dopes τις τελευταίες μέρες;:p:D

[B]fixed[/B]

lupin

μονο αγαπη φιλε με σενε ειπαμε δεν μπορω να κανω καμια διαφωνια :stuck_out_tongue:

Ο Ed Mundell έφυγε απο τους Monster Magnet .
[B]http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.Net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=148794[/B]
Αυτό και αν είναι πλήγμα για την μπάντα ,ειδκά τώρα που άρχιζε τις περιοδείες και έβγαλε ένα καλό (μάλλον καλύτερο απο το προηγούμενο) album.
Προσωπικά τον θεωρώ μεγάλο κιθαρίστα αφού συνδιάζει σε ήχο Hendrix με Iommi ,εδικά όταν ήταν στους Atomic Bitchwax ,αλλά και με τους Gallery of Mites σε εκείνη την full αλητεία ,rock 'n roll δισκάρα που είχαν βγάλει.
Σημαντική απώλεια .

Μάλιστα… μόλις το είδα και γω…

Ψιλοξενέρα βασικά… άντε να δούμε τι θα γίνει τώρα

To καλύτερό τους κομμάτι είναι ίσως το superjudge αλλά αγαπημένος μου δίσκος λίγο πάνω απ’το Superjudge και το Dopes είναι το Spine of God.Ψυχεδελειες, You wanna fuck with the freak και τέτοια.Κρίμας που δεν τους εχω δει λάηβ,ελπίζω να γίνει κι αυτό

κλαμμα

φερτε τους καποιος τωρα που θα παιξουν και spine of god

Δισκάρα το Spine of God αλλά το Powertrip έκανε τη διαφορά

:D:D
για μενα το dopes ειναι ο κορυφαιος hard rock δισκος των 90s

Ποιο αλμπουμ τους πλησιαζει περισσοτερο σε υφος και ποιοτητα το αριστουργημα Powertrip?? Κατεχουμε και το God says no και ειναι ωρα για αλλη μια αγορα απο δαυτους.