Monster Magnet. οι θεοι του συγχρονου stoner

Σε ποιότητα το Dopes to infinity. Είναι όμως πιο space. Απαραίτητο από κάθε άποψη βέβαια

https://soundcloud.com/napalmrecords/monster-magnet-mindless-ones

δεν ξερω αν ακουσατε το the duke αλλα μιλαμε για υπερκομματαρα, βεβαια και το πανω ειναι (πολυ) καλο

το μυριζομαι το γκολ για το αλμπουμ

σιγουρα παντως μιλαμε για καλυτερο εξωφυλλο mm

Γαμάει το εξώφυλλο!

Meanwhile, το βίντεο για το mindless ones

Μεγάλε Dave, μόνο εσύ θα τη σώσεις τη χρονιά μου φαίνεται φέτος.

ελπιζω το χειμωνα να ερθουνε κ μια βολτουλα

Πατάμε το play με συγκρατημένη αισιοδοξία.
Όλο το αλμπουμ σε streaming

εγω παλι ειμαι ανεξηγητα αισιοδοξος. θα δειξει

Μετά από 5-6 ακροάσεις μπορώ να σου πω πως καλά κάνεις 8)
Πλέον υπάρχει σε Ρώσους, Τούρκους, παντού γενικώς.

Η πλάκα είναι οτι μαζί με το καινούριο, χθες ξέθαψα και το προηγούμενο, το οποίο έχει μέσα κομματάρες τις οποίες δεν τις είχα προσέξει εως τώρα :wink:
Δηλαδή κάτι Ghost Story, All Outta Nothin’ και ειδικά το Time Machine είναι κρίμα να θαφτούν.

Μια χαρά είναι ο δίσκος. Αν και ξεκινάει κάπως “αδύναμα” (όχι ότι είναι κακό το κομμάτι, αντιθέτως) έχει μέσα απ’ όλα. Ριφάρες, ψυχεδέλεια (κυρίως) και γενικά κομματάρες όπως το 9-λεπτο ομότιτλο ή το clutch-ίζον Hallelujah. Δεν μας απογοητεύει ποτέ ο Dave

Κόμπρες και φώκος

δηλαδη εχουμε ψιλοεπιστροφη σε σουπερτζατζ δομες?

χμμ…όχι ακριβως. φαντάσου ένα πιο ώριμο και χωρίς ναρκωτικά σουπερτζατζ.

…το Last Patrol ακούω τώρα, και πραγματικά είναι ενιάμιση λεπτά απόλαυσης:):!:

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΤΑ
Δυστυχώς δεν έχει τύχει να τους δώ live
powertrip δισκάρα και το dopes to infinity

Πριν από μερικές μέρες έφυγε δυστυχώς από τη ζωή ο Tim Cronin. Μέσα στη χρονιά είχε διαγνωστεί με ALS, είχε γίνει και μια καμπάνια GoFunMe για την υποστήριξή του. Κρίμα, 63 χρονών μόνο. Ήταν στη μπάντα τις πρώτες τις μέρες και έμεινε δίπλα της για δεκαετίες. Δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνο το jam στο Ρόδον το 2004, πριν από τη συναυλία που ο Dave είχε βγάλει τη χορεύτρια στη σκηνή και στο τέλος έκαψε μια κιθάρα (ρέπλικα, αλλά και πάλι). Στο jam ο Tim είχε παίξει τύμπανα, τους ακολουθούσε σχεδόν πάντα.

5 Likes