Moonspell

1 Like

sorry για το double post

2 Likes
3 Likes

good good :+1:
σε σημεια μου θυμιζει eden’s house,οι ατμοσφαιρες,τα βαθια της κιθαρας,οι οποιοι με τη σειρα τους θυμιζουν floyd βεβαιως… :slightly_smiling_face:

Τα είπαμε για την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Ρέθυμνο, ώρα να δείτε και τι είχε να πει ο Fernando Ribeiro για το ντεμπούτο τους, αλλά και για τον επερχόμενο δίσκο, που τον αναμένουμε μέσα στο '26.

4 Likes

Νέο κομμάτι απο τους αγαπημένους Πορτογάλους

2 Likes

Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι και όμορφο video. Θεωρώ ατόπημά μου ότι τους έχω χάσει εδώ και αρκετά χρόνια, γιατί τους αγάπησα πολύ κάποτε. Μάλλον είναι καιρός να επανέλθω.

2 Likes

το προηγούμενο άλμπουμ είναι λίγο υποτονικό, όχι κακό βέβαια. Άκου το 1755 του 2017, εξαιρετικό.

1 Like

Ως ανεκαθεν λατρης της γκοθ πλευρας τους πολυ μου αρεσε το παραπανω, θα τσεκαρω.

2 Likes

Ας θυμηθούμε τι μας έλεγαν οι Moonspell πέρυσι με αφορμή το Rethymno Rocks για τον επερχόμενο δίσκο τους

Να πούμε ότι ο Fernando είχε βάλει όρο να μην ρωτήσουμε τίποτα για νέους δίσκους, παρά μόνο για το “Wolfheart”. Ξύπνησε όμως ορεξατος, κατεβαίνει με καλή παρέα και λέει, “The place is beautiful, the sun is beautiful, life is great. Ask away”

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.rocking.gr/interviews/fernando-ribeiro-moonspell/45283&ved=2ahUKEwip7pHW7LqTAxUWRvEDHaIoAkoQFnoECB8QAQ&usg=AOvVaw01OXL1ulh_zjPd_5_bo3hj

5 Likes

Κι εμένα μου άρεσε το κομμάτι αν και έχω μείνει πίσω μαζί τους, στο 2015 συγκεκριμένα

1 Like

Υπέροχο και το ακούω ανελλιπώς, τουλάχιστον, 2-3 φορές την ημέρα.
Νομίζω, ότι για μένα προσωπικά, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω κάτι σε gothic metal στο σήμερα. Απλό, γοητευτικό και ας είναι κάτι χιλιοπαιγμένο.

Επίσης, να πω, πως το εξώφυλλο για κάποιον λόγο μου φέρνει εικόνα, ωσάν να είναι βγαλμένη από κάποιο μυθιστόρημα του Ντοστογιέφσκι.

2 Likes

Κάπου διάβασα για Irreligious 2, στη συνέντευξη ίσως. Μου άρεσε κ εμένα πολύ το κομμάτι, gothic metal στα καλύτερά του.

1 Like