Μάλλον είμαι ο μόνος που έχει λατρέψει το A dying breed…
τι εγινε ρε μαγκες?
τι δισκαρα ειναι αυτη?
Τους παει το γκοθικ απιστευτα.
Και ευτυχως γιατι ειχα βαρεθει το ανουσιο φλερτ τους με την Αμερικη.
Αγαπαω πολυ Antidote αλλα αυτο με εχει σκαλωσει περισσοτερο, τι να σου πω ισως να ξεφουσκωσει αλλα μεχρι στιγμης ειναι τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο.
tidus666 καταλαβαινω τι λες αλλα δεν ξερω μου αρεσε σαν κλεισιμο το Baphomette κυριως γιατι ειναι πολυ διαφορετικο απο τον υπολοιπο δισκο, μονο που ειναι πολυ μικρο ρε γμτ, μονο 2:30 λεπτακια.
Και για μένα είναι ο καλύτερος δίσκος τους από το αγαπημένο μου [B]Antidote[/B] και μετά. Το είχαν κουράσει λίγο με τα ενδιάμεσα χωρίς φυσικά να είναι κακοί δίσκοι. Κομματάρα τρελή το [B]Medusalem[/B], πιο [B]Sisters[/B] δεν γίνεται, πέφτει μήνυση! Στο [B]Funeral Bloom[/B] οι κιθάρες μου θυμίζουν σε σημεία κάτι από παλιούς [B]Nephilim[/B], μάλλον τα αυτιά μου ακούνε αυτά που θέλουν! Το [B]The Last of Us[/B] είναι ορισμός του Gothic Rock/Metal, ό,τι πιο χαρακτηριστικό στον ήχο αυτό από εποχές [B]Say Just Words[/B] και [B]Brighter than the Sun[/B]. Ελπίζω να μας έρθουν σύντομα.
Ρε ειναι ωραίο αυτό. Τους ακολούθησα μέχρι και το Antidote το οποίο ήταν και συμπαθές, ακολουθως προκοπή μηδέν. Εδώ από την άλλη έχουμε καλοπαιγμένο, catchy, ολίγον ροζ, ολίγον μωβ, συναυλιακό gothic metal. Οκ, δεν ειναι Sin/Pecado, το οποίο έβγαζε και μια “decadent” αισθηση, αλλά ωραιότατο σε κάθε περίπτωση.
πρώτες ακροάσεις σήμερα και μεγάλο ξενέρωμα η guest εμφάνιση του πληκτρά από Ζαφείρη Μελά
αλλά ναι, σε στιγμές ωραίο άλμπουμ…
Λοιπον, εχει 5-6 κομματάρες ο δίσκος. Malignia & Funeral Bloom (αμφότερα με έντονες επιρροές από Fields), The Future is Dark (κατευθείαν από Sin/Pecado εποχές), το gothic metal hit The Last of Us (αβ και θα προτιμησω την extended version με τίτλο Last of Them). Το Extinct με άρωμα οπίου, αλλά και το τέρμα σιστερικό Medusalem. To εναρκτηριο επίσης είναι εν δυνάμει κομματάρα, αλλά σκάνε τα τσιφτετέλια και πάει άπατο.
Μετά από πάρα πολλές ακροάσεις νομίζω μιλάμε χαλαρά για έναν από τους καλύτερους τους δίσκους…
Είναι ο πρώτος και ίσως και ο μόνος δίσκος (εκτός αν βγάλουν αλμπουμάρα οι Paradise Lost) του 2015 που αποφάσισα να δώσω χρήματα και να τον αγοράσω αντί να τον ακούω στον υπολογιστή μου…
Τρομερό και το Road to Extiction dvd… Πάρα πολύ ενδιαφέρον… δεν κατάλαβα πότε πέρασαν 80+ λεπτά που ήταν… με έκανε να γουστάρω ακόμα περισσότερο τον δίσκο!
Moonspell ρε! 8)
…συμφωνώ απόλυτα με borellus7…δισκάρα με υπέροχες τραγουδάρες, και το dvd από τα καλύτερα bonus dvd που έχουν δώσει, με τις κυκλοφορίες τους:):!:
Ανακοινώθηκε και το Road to Extinction tour PART II και δεν είμαστε μέσα.
…σου λέει μην έχει κανά αγώνα και παίξουμε μετά τα μεσάνυχτα πάλι:):!:
Λογικα θα ανακοινωσουν και αλλες συναυλιες για Δεκεμβριο του 2015 ή αρχες του 2016, ουτως ή αλλως δεν ερχονται σε καμια χωρα εδω κοντα, Βουλγαρια, Τουρκια κτλ. Μπορει να προστεθουν ημερομηνιες ή να ειμαστε στο επομενο leg της περιοδειας.
…να προσέξουν το καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ αυτήν την φορά:D :!:
Τελικά ούτε στο tour του 2016 είμαστε…
Εκτός αν μας κάνουν καμια ξεκάρφωτη επίσκεψη μετά το καλοκαίρι…
Κρίμα να μην τους δούμε τώρα που έχουν και αλμπουμάρα!!
Αυτο ρε γαμωτο εχουν πολυ δυνατο αλμπουμ και θα γουσταρα πολυ να περασουν απο εδω σε αυτη την περιοδεια. Παντως καθολου δεν αποκλειεται να μας ερθουν σε ξεκαρφωτο χρονικο σημειο.
Ένας χρόνος πέρασε από την κυκλοφορία του “Extinct” και η Napalm ανέβασε το ντοκιμαντέρ “Road to Extinction” από το bonus dvd.
http://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=vJCNl3YGC-I&app=desktop
Δεν ξέρω…λίγο υποτονικό το ακούω
Εμενα μου φαινεται μια μιξη απο παλιους και νεους Anathema
Ωραίοι στίχοι και το video που ανέβηκε στην napalm επίσης.