Moonspell

Κι εμένα μου αρέσει αυτή η εμπορικότητα για να είμαι ειλικρινής, βαρέθηκα οι μπάντες να προσπαθούν να γυρίσουν σε κάτι που πιθανά δεν τους βγαίνει αυθόρμητα, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν τους παλιούς τους οπαδούς.
Και τα τρία τραγούδια μου αρέσουν πολύ και ειδικά το Last Of Us που είναι πραγματικό γκοθοχιτάκι!

The future is dark μάγκες 8)

Έτυχε και άκουσα τον δίσκο και απλά σπέρνει!
Εμπορικό με την καλή έννοια, gothic rock/metal σε όλο του το μεγαλείο, μελωδικό, πλήρες…
Δεν μπορώ να πω ότι έχει άσχημο κομμάτι ο δίσκος…
Οι Moonspell στα καλύτερα τους κατά τη γνώμη μου 8)
Βέβαιη αγορά ο δίσκος!

…θα τον ακούσω όταν έρθει στα χέρια μου…έτσι νά’χω αγωνία:p :slight_smile: :!:

Βγήκε το album review.

Ανυπομονώ να ακούσω ολόκληρα τα Malignia και funeral bloom. Πάντως το The future is dark μου θύμησε σε αυτό το λίγο που άσκουσα το a greater darkness.

Το Malignia είχα διαβάσει πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στο δίσκο… αηδίες. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Αν δεις το teaser του Road to Extinction στο 2:15 μπαίνει η εισαγωγή του Malignia…
Το Funeral Bloom απλά εξαιρετικό…

Γενικά ο Fernando έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό στο δίσκο… Γι αυτό ενοχλήθηκε όταν διάβασε πως τα death φωνητικά του τον χαλάνε…

The Future is Dark κομματάρα… λογικά αυτό θα έκλεινε το δίσκο… άσχετα αν έβαλαν τελικά το 3λεπτο La Bamphomette στο τέλος…
Όσοι ενθουσιάστηκαν από τα κομμάτια που έχουν ήδη παρουσιάσει οι Moonspell, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με το σύνολο του δίσκου.
Δεν υπάρχει κομμάτι που να φαίνεται αδούλευτο και να μπήκε στο δίσκο απλά για να μπει.
Όπως είπε ο Fernando ακόμα και τώρα που έγραψαν ένα δίσκο που άλλες μπάντες θα ήθελαν πολύ να είναι δικό τους, τα μέσα βρίσκουν χαζούς λόγους για να τους κατακρίνουν.
Bullshit.
Ο δίσκος είναι απλά αριστούργημα.

Σκάστε ρε να βγει πρώτα και για 'μας που δεν μπορούμε να το βρούμε να το ακούσουμε νωρίτερα.

Καλά ακόμα να διαρεύσει? Τι γίνεται? :-k
Βρίσκομαι στην ακρόαση 4526 και έχει κολλήσει το repeat σε Medusalem, Funeral Bloom και The Future is Dark…
Και Magnilia κόλλημα…
Αλμπουμάρα!
Άντε να κυκλοφορήσει να στηρίξουμε και λίγο την μπάντα γιατί έκανε τρομερή δουλειά! 8)

Alert!!! Στους Ρωσοι!

Όντως έγινε leaked!
Κατεβάστε να πείτε εντυπώσεις! :smiley:

ΛΟΛ, ποιο ούφο το λίκαρε την ίδια στιγμή που ανέβηκαν και νέα Enslaved και Leviathan. [-X

Nα και το video clip του extinct.

Στα του album με μερικές ακροάσεις:

Σε μερικά χρόνια θα θεωρείται κλασσικό Moonspell album ισάξιο με τα irreligious, wolfheart και antidote.-
Η πιο αδύναμη στιγμή του ίσως έιναι το A Dying Breed. Το Malignia είναι κλασσικό Moonspell τραγούδι, γαμεί και δέρνει. Ο συντάκτης που έγραψε οτι δεν είναι καλό εκτός του ότι δεν έχει γουστο, να σταματήσει άμεσα να γράφει κριτικές για δίσκους.
Το Funeral Bloom είναι αριστούργημα. Άνετα μέσα στα 10 καλύτερα τραγούδια που έχουν γράψει.

Κάπως περίεργο το βίντεο…

Τρομερό το άλμπουμ… όντως κλασσικό…
Το A Dying Breed δεν με χάλασε… Νομίζω ότι το κομμάτι από το δίσκο που έχω ακούσει λιγότερο είναι το Domina… όχι ότι δεν είναι καλό…

…αύριο τελειώνει η αναμονή:):!:

Ότι μετά από χρόνια ξεγράμματος θα πάθαινα πλάκα με νέο δίσκο Moonspell (παρά την κατά τόπους πλαστικοποίηση ή τα μπρούταλ του Νάντο που ώρες-ώρες μου χαλάνε την γοτθοαμπιάνς), ποιός να μου το 'λεγε και να το πίστευα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΘΜΕΤΑΛ ΡΕ.

…αγοράστηκε…στην lmt…άντε νά’ρθει το βράδυ να το ακούσω:):!:

ο αγαπουλης μέσα μου ουρλιάζει αυτό αγγίζοντας τον εαυτό του
[FONT=Century Gothic]
[B][I][SIZE=7]Before the lights go out, before our time is gone.
A taste of your lips before we go extinct.[/SIZE][/I][/B][/FONT]

Πωπω δισκαρα μαλακα…

Λατρεια με τις πιο γκρουβυ γκοθοστιγμες (ποσο κολλητικες οι μπασογραμμες στο The Future is Dark), βουτηγμενο στην ατμοσφαιρα και με ενα Baphomette κερασακι στην τουρτα. Ανετα για εμενα ο,τι καλυτερο εχουν κυκλοφορησει μετα το Darkness and Hope.

[SPOILER][/SPOILER]

Εντάξει είπαμε δισκάρα αλλά μη λέμε και τρέλες.:!:

Ώχου έλα μην αρχίσετε πάλι. :stuck_out_tongue:

Λοιπόν πέσαν πολλές και απανωτές ακροάσεις για 'μένα, πολύ καλό δισκάκι τα παιδιά, μπράβο. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να βαριέται σε 2-3 κομμάτια αλλά γουατέβα, τα μισά κομμάτια έχουν γίνει κλάσικς ήδη. Το τελευταίο διήμερο παίζει σε ριπίτ δυαδούλα Extinct+Funeral Bloom, good times.

Δεν έχω τίποτα με το La Baphomette (ίσα ίσα με τις πρώτες νότες και πριν μπουν τα γαΪδουροφωνητικά του Φερνάρντο νομίζω πως θα ακούσω να τραγουδάει καμιά Audrey Tautou στο Αμελί ή καμιά Julie Delpy σε κανά Before ή στο τσακίρ κέφι καμιά Emmanuelle Seigner στο Bitter Moon KAI ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ), αλλά θα προτιμούσε κανένας άλλος να έκλεινε με τίποτα πιο “grande” σε φάση As We Eternally Sleep on It, Best Forgotten, First Light κλπ ή είμαι μόνος μου;

φοβερός δίσκος! μάλλον κοιτάει στα μάτια το Antidote! Αγαπημένα μέχρι τώρα τα Domina, Extinct, Last of us, The future is dark…μπράβο τους!