Moonspell

…δεν τό’χουν ξανακάνει αυτό…να μοιάζει ένας δίσκος με άλλον:):!:

Βγήκε και το εξώφυλλο, δεν μου έκανε κάποια εντύπωση. Κλασικό εξώφυλλο Seth. Όλα ίδια είναι …

Ωχ, προβλέπεται τέταρτη συνεχόμενη αθλιότητα πλαστικοποιημένου ατμομέταλ.

Το παραπάνω εξώφυλλο θα είναι στο jewelcase…
Κάθε έκδοση θα έχει διαφορετικό εξώφυλλο…
Δεν είμαι fan του Seth…
Αλλά η μουσική των Moonspell με καλύπτει απόλυτα…

Αυριο βγαίνει και το πρώτο τραγούδι, The Last of us…

αν ειναι αναφορα στο παιχνιδι απλα εχω αγορασει το δισκο

And there u go!
Είναι από ράδιο…οπότε όχι και τρομερή ποιότητα…

Ωραια gothia, οχι τοσο Irreligious οσο Darkness and Hope αλλα αυτο δεν ειναι κακο (για εμενα τουλαχιστον που αγαπαω πολυ D&H), μακαρι και ο υπολοιπος δισκος να ειναι σε αυτο το υφος, με εψησε.

Γάμησε. Οντως δεν θυμίζει καθολου irreligious. Καλύτερα βεβαια.
Περιμενουμε δισκάρα.

Είναι λίγο corny ως προς τον ήχο του, σίγουρα. Θα μπορούσε να είναι και επιμεταλλωμένοι 69 eyes.
Αλλά κατ’ εμέ παραμένει ό,τι καλύτερο έχουν κάνει μετά το Antidote και τις απανωτές φόλες. Λατρεύω D&H οπότε αν είναι να το πάνε προς τα 'κει, μέσα.

Το ακουσα 4 φορες σερι. Πολυ ελπιδοφορο.

Razoreater, συμφωνώ εν μέρει αλλά όχι ρε μαν και φόλα το Night Eternal, ffs δηλαδή.

Κι εγώ λατρεύω D&H, και τι δεν θα έδινα για ένα παρτ 2. (Και δη για ένα Heartshaped Abyss pt2)
Αν είναι να πάει προς τα εκεί η δουλειά, μετράω και τα δευτερόλεπτα. Πλιζ, Πλιζ, φτιάξτε ένα γαμημένο έπος να μας στείλετε ρε πούστη μου.

Όσο για το Τhe Last of Us, (προσπερνώντας ότι μου θυμίζει ένα κονσολοπαίχνιδο που βγήκε πριν καμπόσο και το αποθέωσαν όλοι και ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί) μου άρεσε πολύ και όντως, πολύ ελπιδοφόρο.

προσφερω τρελα λεφτα σε οποιον μοντ μου δωσει ip, τοποθεσια κλπ,θενξ. θα τα πουμε κατω απ το σπιτι σου

λολ ε τι να κάνω ρε, λες και βγήκε HL3 κάνανε όλοι.

Αλήθεια φόλα το Night Eternal? 8O

Yesh. Κοίτα, φόλα δεν το λες, αλλά στα αυτιά μου ακούγεται σαν πλαστικοποιημένη μίξη των πιο crowd pleasing στιγμών τους και με εμπορικής λογικής ήχο-καρμπόν. Όπως και το Memorial και το τελευταίο διπλό, δε με κράτησαν καθόλου. Φταίει και το ότι έχω άλλες βάσεις και απαιτήσεις από Moonspell (δηλαδή όχι αυτή τη μέταλ πλευρά με τις μανιέρες ριφ και την νεότερη “ατμόσφαιρα”) και χίλιες φορές να ακούω το Magdalene και το A Walk on the Darkside παρά σκηνικά τύπου Finisterra (μηδέν), At Tragic Heights (ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΗΔΗ) και Lickantrope, αλλά εν κατακλείδι, μέχρι αυτό το κομμάτι -το οποίο παρεμπιπτόντως έλιωσα- δε με αφορούσαν, μένω μέχρι Antidote.

Βγήκε σήμερα και δεύτερο τραγούδι, το Extinct . Πάνε για το πιο εμπορικό τους album χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Όποιος θέλει το ακούει από δω.

http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-moonspell-extinct-fernando-ribeiro-interviewed/

Κομματάρα!! 8)

Η χορωδία μου έριξε μια δυό ανατριχίλες είναι η αλήθεια.

Ειλικρινά αδιάφορο, τα πλήκτρα θυμίζουν Irreligious και μερικά από τα καθαρά, αλλά όλη η υπόλοιπη, κλασική σύνθεση νέας κοπής με καρμπονάτη ψηφιοποιημένη αισθητική. Μένω στο Last of Us.