MORBID ANGEL - Illud Divinum Insanus

Περιμένω αντίστοιχο βιντεάκι για τους Morbid Angel και για το cd τους.

η αληθεια ειναι οτι σαν συνολο ο δισκος δεν λεει και πολλα αν απομονωσουμε ομως τα (existo vulgori, blades for baal, 10 more dead, nevermore, beaty meets beast) εχουμε ενα συμπαθητικο EP. οσο για τα υπολοιπα τραγουδια πραγματικα δεν ξερω τι να πω μιλαμε για εκτρωματα οχι επειδη ειναι morbid angel απλα ειναι κακα τραγουδια απο μονα τους.τελικα μεγαλο λαθος η επιστροφη του τρελογκοθα κατεστρεψε τον μυθο ενος τεραστιου συγκροτηματος.

Ίσως για πρώτη φορά στέρεψαν από καλλιτεχνικά οράματα. Η κριτική του Χάμμερ είναι 100% σωστή. :frowning:

‘‘It’s ok, Nile will have a new album out soon’’

Ρε μλκαααα… :lol:

Μετά από δυο ακροάσεις έρχομαι κιεγώ να συμφωνήσω με τους περρισότερους, ότι ο δίσκος είναι κατώτερος του μετρίου προς το χάλια
…αν δεν ήταν τον Morbid Angel, αλλά κάποιων χαβαλετζήδων, ίσως να προσπαθούσα κιεγώ να πιάσω το αστείο…αλλά ούτε αν κάκόγουστο αστείο δεν παλεύεται
:):!:

Απορώ με την έκπληξη που επικρατεί, από τη στιγμή που γύρισε ο Vincent ήταν δεδομένο ότι έχουν πάει για απόσυρση.

Εντάξει μετά από μερικές ακροάσεις έρχομαι και εγώ με τη σειρά μου να πω ακριβώς τα ίδια με τους αποπάνω. Δεν τα ξαναγράφω…βαριέμαι. Απαίσιος δίσκος.

ενταξει απλα το του εξτρημ πρεπει να ναι ενα κακογουστο αστειο δεν εξηγειται αλλιως
και το ντεστρακτο ομως δν παει πισω!
ειχα να ακουσω τοσο απαισιο αλμπουμ κατι χρονια σιγουρα

Destroy man
We’re marching
Destructos marching on man
We’re marching
Destructos marching on!
Ακουγοντας το μου ηρθε στο μυαλο αυτο το ιιιιιιιουυυ που κανουν οι χαζογκομενες οταν τους λες κατι αηδιαστικο.:lol::lol: Μιλαμε βγαζει πολυ γελιο ο δισκος:p

'Cause we’ve been crossing the line since 1989
We’re moving the world
Because our power is a shining
Sick groove with fucking magic to prove that
The radicals are here to stay!

W’ere living hardcore and radical
We’ll always be maniacal and animal
They fear us cause we’re physical irrational
Our radi-killer kult is thriving!

Setting fire to everything we see
Fill the rage inside the music… What will be
Given reason then taken away
Because the boundaries are coming down…

'Cause though we live
And breathe we’re like nasty machines
Taking out targets and we do it with ease
We’ve been called,
We scream back never the same
And we tear it up as radicals!

Mόνο σε μένα μου βγάζει μια Manowar-ίλα το απο πάνω ;;;; :stuck_out_tongue:

ειμαι απολυτα πορωμενος με MA, πανω απο 10 χρονια και κατά την δικη μου γνωμη, μετα απο 3-4 ακροασεις - αρα θελει και αλλες (ή όχι?) είναι εντελως χαλια δισκος

τα “κλασσικα” τραγουδια ντεθ που εχει ειναι β’ εθνικής, σαν να ακους μπαντα που αντιγραφει τους ΜΑ και οχι τους ιδιους τους ΜΑ (βλ. Vader, Behemoht)

τα πειραματικά ειναι ντροπη για τους ιδιους και την ιστορια τους

μακαρι να μην ειχε γυρισει ποτε ο βλακας το αμερικανακι ο Βινσεντ, να μεναμε με την παλιες εικονες

E αυτό. Προσωπικά, δεν κολλάω τόσο στα “πειραματικά”, όσο στα καθαρά death metal κομμάτια του δίσκου. Κομμάτια Β΄εθνικής στη ζώνη του υποβιβασμού μάλιστα. Που στο διάολο πήγε αυτή η ιδιαίτερη sludge-ιλα? Η κινούμενη άμμος των προηγουμένων δίσκων, έτοιμη να σε ρουφήξει. Στιχουργικά δε το συζητώ, απαράδεκτοι.

εδιτ : Ακούω τώρα το Gateways to Annihilation. Φαντάζομαι Steve Tucker να ακούει το νέο άλμπουμ…:lol::lol:

Μόλις μου ήρθε το μποξσετ :smiley: :smiley: :smiley:

[SPOILER][/SPOILER]\μ/

.

Εδέησα και γώ να το ακούσω μια φορά. Πρώτα από όλα τα 6 industrialο-κομμάτια του κώλου πάνε στα σκουπίδια οπότε ο δίσκος ξεκινάει με άριστα το 5. Και πάλι καλά τα κομμάτια που σου θυμίζουν γιατί το εξώφυλλο γράφει Morbid Angel με μόνο ξέμπαρκο το I Am Morbid που ναι πιασάρικο αλλά όχι για Morbid Angel. Αγαπημένα από τα υπόλοιπα το Blades For Baal, Nevermore, Beauty Meets Beast. Κατώτερο των προσδοκιών μου (ένα καλό δίσκο ζητήσαμε ρε γαμώτο:() δυστυχώς.

blades for baal ψιλογαμαει τωρα που το εχω ακουσει καλυτερα παντως (φανμποης νεβερ νταης)

Πάντως μετά από κανα 2 ακόμα πιο ψύχραιμες ακροάσεις βρήκα μερικά ακόμα καλά κομμάτια πέρα από τα 2 που είχα αναφέρει. Το blades for baal που αναφέρθηκε λίγο πριν ενώ και τα beauty meets beast, 10 more dead δεν είναι και τόσο χάλια όσο μου φάνηκαν στην αρχή. Όχι πως αλλάζουν και πολλά βασικά, περισσότερο προσπαθώ να βρω λόγους για να μην τους θάψω τελείως :stuck_out_tongue:
Τα υπόλοιπα ούτε με λοβοτομή δεν τα αντέχω λέμε. [-X

Γενικά πάντως αυτό θα είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο Morbid Angel που δεν θα μπει στην συλλογή με τα cd μου.

(άσχετο… σέρνεται λίγο το φόρουμ η μου φαίνεται; )

Παντως αν το Σεπτικ σας φανηκε πλαστικο και τριγκαρισμενο τι να πουμε για την παραγωγη αυτου ετσι? Και μιλαω για τα πιο ντεθ κομματια. Ουτε το Grand Declaration Of War δεν ηταν ετσι.

Τωρα για τα και καλα πειραματικα κομματια ας μην μιλησω, στο κατω κατω τα εχετε πει ολα.

To βλαδες ειναι οντως καλο!

τι βαση του too extreme θα τη βαλω σε κανα νταμπστεπ ρεμιξ σε κανα παρτυ και θα δημιουργησω :stuck_out_tongue:

H λασπη ειναι εδω φιλε.Απλα αντι να σε καταπινει εχει γινει μασκα προσωπου.
Πραγματικα δεν θυμαμαι αλλη επιστροφη οριτζιναλ μελους να κανει του περισσοτερους
να αναπολουν τον αντικαταστατη του.
Το Gateways ειναι τεραστιος δισκος.

E με τις μαλακιες που κυκλοφορουν οι ΜΑ λογικο δεν το βρισκεις ?

Ναι αλλα η παραγωγη του Mayhem γαμαει,γιατι κολλαει γαντι στα τραγουδια. :wink:

καβλα ε?