Morbid Saint-Athens 21/04@AN club

ειδα αυτο στο fb :smiley:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/222793_4369934455634_331156771_n.jpg

βασικα απλως να πω αν μπορουν οι διοργανωτες να κανουνε καμια εκδηλωση στο fb ή σε κανενα site να το ανακοινωσουν για τα 2 live (αυτο και Deathhammer) για καλυτερο promotion…

Μπάντα με ένα δίσκο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ασχέτως αν τα σπάει. Στο λαιβ πας μόνο αν θες να περάσεις καλά με την παρέα σου και έχεις 15 ευρώ. Δεν βρίσκω άλλο λόγο.

Θεϊκή δισκάρα δαιμονισμένου thrash, θα έδινα και 30 ευρώ ακόμα κι αν παίζανε μισή ωρίτσα.

γενικα τετοια live πρεπει να στηριζονται για να βλεπουμε και κατι διαφορετικο!
παντως respect στους διοργανωτες για την επιλογη αυτη!

Τέτοια λαιβ πρέπει να στηρίζονται για να μαθαίνει ο κόσμος καινούργιες μπάντες και ειδικά εδώ να μαθαίνουμε τις ελληνικές που κάνουν προσπάθεια. Γι’ αυτές να δώσω και 30 ευρώ. Από εκεί και πέρα, εγώ λαιβ μπάντας από το 1988 με ένα δίσκο το βλέπω αρπαχτή. Ξεκάθαρα.
Δεν σημαίνει ότι θα κράξω όποιον πάει, καλά να περάσετε φυσικά.

Damien και stagediving απο το ρετιρε

Φίλε, norda, έχω δει “live μπαντών από το 1988 με έναν δίσκο” που έχουν ξεφτιλίσει πολλούς από τους νεώτερους “φερέλπιδες” του είδους. Για να το πω απλά, κωλόγερους που απλά δώσανε μαθήματα για το πως πρέπει να παίζεται το μέταλ επί σκηνής. Αλλά φυσικά έχω δει επίσης και πολλά τα οποία δεν άξιζαν μία και μετάνοιωσα την ώρα και την στιγμή που πήγα. Τώρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποια βίντεο από πρόσφατες συναυλίες τους μου φάνηκαν αρκετά αξιοπρεπή. Όποιος γουστάρει δίνει μια ευκαιρία και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Ας μην προδικάζουμε, όμως.

Δεν προδίκασα τίποτα. Απλά είπα τη γνώμη μου. Δεν με νοιάζει αν χτυπιούνται σαν καγκουρό στην σκηνή. Με νοιάζει ότι δεν έχουν υλικό. Εκεί είναι η ένσταση μου. Μετά στο σόου.

Ωραια κι απο κατω εχει 5 ελληνικες μπαντες, αφου λες να στηριξουμε την ελλ. σκηνη. Δεν ειναι Morbid Saint και τελος. :wink:

Πέρα από το άλμπουμ των 8 κομματιών, έχουν κι ένα ντέμο άλλων 8 κομματιών. Επίσης στην συλλογή που είχε κυκλοφορήσει η ίδια η μπάντα, υπάρχουν άλλα 3-4 καινούρια. Νομίζω είναι υλικό αρκετό για να ένα μικρής-προς-μέσης διάρκειας αξιοπρεπές live, χωρίς απαραίτητα να υπάρξουν ξεχειλωμένα τελειώματα, διασκευές, μακροσκελείς πρόλογοι, καραγκιοζιλίκια κτλ.

Ένα από τα σπουδαιότερα Death/Thrash συγκροτήματα μας επισκέφτεται για live και δε θα τιμήσουμε? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΙΜΑΜΕ! :smiley:
Cheers σε Mentally Defiled, The Crucifier που ΚΟΒΟΥΝ ΚΩΛΟΥΣ αλλά και σε Holy War που μου αρέσανε :slight_smile:

CRYING FOR DEATH λέμε \m/

τι σκατά ρε; ανασαίνουν ακόμα αυτοί; you koofed me.

απο fb:

To live metatethike apo ton diorganwth gia thn Kyriakh 21 tou mhna logw kapoiwn epiplokwn me ta aeroporika. Tha ksekinaei mish wra nwritera etsi wste 11:30 MAX na exei teleiwsei kai na prolavei o kosmos ta MMM. To Savvato arga to vrady tha uparksei PRE SHOW party me thn banda. Gia more info stay tuned!

καποιος admin ας κανει edit την ημερομηνια!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!
1.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙς ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ 15 ΕΥΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΙΡΙΟ
2.ΑΜΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΔΕΟς!! TOYS MORBID SAINT ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!!ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!
3.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΑΙΒ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΛΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΚΣΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ!!ΑΠΛΑ RESPECT ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΗΓΗΘΑΚΝ ΕΤΣΙ!ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ!!

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ WASP

  1. Μπράβο σας. Στηρίζω.

  2. Μπράβο και στους Morbid αλλά δεν μου λέει κάτι παραπάνω αυτό σε μπάντα που διαλύεται το 1994 και επανασυνδέεται το 2009, εκτός της αρπαχτής. Αν δεν ισχύει οκ!

  3. Αν το έκαναν αυτό μπράβο τους και πάλι. Αλλά δεν ξέρω και πόσοι τους ζητάνε στο εξωτερικό να παίξουν. Δεν ξέρω αν θα έβγαιναν τα εισιτήρια βασικά. :wink:

Πάντως δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά που λες. Εγώ σχολίασα το γεγονός ότι θα παίξει λαιβ μια νεκρή κατά εμέ μπάντα χωρίς δισκογραφία. Είπα καλά να περάσετε.
Επίσης, όταν δημοσιεύεις κάτι σε ένα φόρουμ ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα την άποψη του. Αν σε ενοχλεί αυτό κάνε κάνα event στο facebook και απενεργοποίησε τα σχόλια.
Όποιος δε γουστάρει να πάει σε συναυλία Wasp?? Ξεκόλλα για thrash μιλάς όχι για pathological brutal death metal.

Ένα μεγάλο RESPECT και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που φέρνουν αυτή την υπεργκρουπάρα στην Ελλάδα. Μόνο μια ερώτηση ρε παιδιά, εισιτήρια από που παίρνουμε; Υπάρχει προπώληση;

Προς όσους μιλάνε για αρπαχτή: μάγκες είστε για λύπηση πραγματικά. Αρπαχτή θα ήταν αν το εισιτήριο ήταν 30 και 40 ευρώ, όχι 15 όπως είναι τώρα. Πεθαμένη μπάντα(!), χωρίς δισκογραφία(!!), αχαχαχα μόνο το γέλωτα προκαλείτε. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι δε θα είστε εκεί, άρα θα περάσουμε καλά όσοι θα πάμε.

Μην είσαι σίγουρος για αυτά που σκέφτεσαι norda, οι Morbid Saint έπαιξαν στο Maryland Dethfest πέρυσι και από κάτω γινόταν πανικός συθέμελος. Το Spectrum of Death θεωρείται - και ΕΙΝΑΙ - ένας από τους καλύτερους deathrash δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει. Δεν είναι ένας ωραίος δίσκος ανάμεσα σε τόσους καλούς της εποχής, είναι ένας πολύ ξεχωριστός δίσκος που ΓΑΜΑΕΙ σε επίπεδο champions league. Όπως ακριβώς είναι το Mind Wars ή το Rigor Mortis, πολύ λιγότερο γνωστοί και προβεβλημένοι από τους Sepultura ή τους Tankard ακόμα την εποχή τους αλλά μοναδικά καταπληκτικοί (ο καθένας με τον τρόπο του).

Τα περί αρπαχτής όπως βλέπεις ΔΕΝ ισχύουν αλλά αντιθέτως ισχύουν τα ακριβώς ανάποδα και η συναυλία έχει μπόλικες μπάντες. Συγγνώμη, αλλά πιο τίμιο λάιβ πεθαίνεις.

file mou eisitirio apo thn porta giati katalavaineis oti einai poli diskolo na vgaloume propolisi isa isa den xeroume an vgoume kiolas!!!