Mosh Pit και Crowd Surf στην Ελλάδα

Καλησπέρα :slight_smile: πριν από λίγο έβλεπα κάτι βίντεο με mosh pit και crowd surf και αναρωτιόμουν γίνονται τέτοια στην Ελλάδα η μόνο στο εξωτερικό?

Οι Ελληνες γενικα ειναι απο τα πιο ξενερωτα κοινα.
Καθονται και βλεπουν τη συναυλια με ευλαβικη προσυλωση και αποχωρουν ενας ενας σε σειρα οπως μπηκαν.
Αυτα τα καφριλικια γινονται μονο στο εξωτερικο που ο κοσμος δεν εχει παιδεια και θυμαται τους προσφατους αογονους του οταν κυνηγουσε ο ενας τον αλλο πανω στα δεντρα

Εδω εχουμε mush pit

εγω νομιζω οτι γινονται αρκετα καλα πραγματα στα live μας, γρηγορα γρηγορα θα θυμηθω το live των Napalm Death στο An(οποιος επιασε κολωνα σωθηκε), το πρωτο των Mastodon στο gagarin, ενα τρελο pit που είχε γινει στους Νevermore πριν 2 χρονια στο March metal day, και το adidas νουμερ 42(μαζι με το ποδι και τον ιδιοκτητη) που εφαγα στη μυτη στους krisiun. Γενικα αν μια μπαντα ερχεται μετα απο πολυ καιρο η πρωτη φορα εχει τη κατάλληλη υποδοχη αν ειναι εδω καθε χρονο οπως οι Mastodon(και καλα κανούν) ο κοσμος γουσταρει να αραξει και να απολαυσει όλο το πακετο.τουλαχιστον ετσι κανω εγω.
αααα τρελο ξυλο και στους Morbid angel στο ροδον πριν καμια πενταετια.

Παιδια αυτα ειναι και στον καθε ανθρωπο αν τα γουσταρει η’ οχι…καθαρα προσωπικη αποψη πανω στο θεμα,το mosh pit δεν μ’αρεσει στα live…το crowd surfing εχει την φαση του

Σωστός!!!

wtf, εκτός από συναγωγή βλαμένων έγινε και παιδότοπος το φόρουμ.

χαχαχαχ :lol:

Το καλυτερο νικνεημ εβερ,patatesftw λεει ρε μαλακα.

ανεκαθεν ηταν

ρε mosh pit…συναυλια διχως mosh pit και καφριλα δεν εχει νοημα…τι να πρωτοθυμηθω???soulfly@gagarin,cannibal corpse and disavowed@an club,at the gates@gagarin,cavallera conpiracy,morbid angel and carcass @ rockwave 2008,suffocation@an club,hatebreed@gagarin,the haunted@open air 2004 ,και πολλα αλλα…mosh pit,wall of death,crowdsurf τα παντα ολα…

ελα στους arch enemy φιλε να δεις…

στους ARCH ENEMY τελευταια φορά ειχα δει τα ποιο κοριτσιστικα μπάχαλα που εχω δει ποτε σε live, γυρω γυρω όλοι τα παιδάκια μεχρι 17 χρονών.απο τα ποιο gay live.

εγω προσωπικα παντος παω στο live να ακουσω μουσικη, οχι να σπασω χερια και ποδια ^^

Και εγώ, ποίος ο λόγος να πας σε ένα live και να χτυπηθείς σαν χταπόδι και να μην ακούσεις και μουσική

Δεκαετία 90 γινόντουσαν πολλές καφρίλες και όλοι λέγαν για το ελληνικό κοινό…πλέον είμαστε πιο normal…πάντως συχνά πυκνά γίνεται χαμός…
Εγώ πάντως άμα δεν χτυπηθώ λίγο νοιώθω ότι δεν έχω πάει στο live…και τόσα χρόνια ποτέ δεν έχω χτυπησει…δεν καταλαβαίνεις ποτέ τίποτα και σε περίπτωση στραβής πάντα σε βοηθάνε…και μουσική ακούμε και όλα…δεν χάνεις τίποτα.
Τέλος, δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε διακρίσεις σε μικρούς και μεγάλους?? το να κολακεύεται ο ένας τον άλλο για το πόσο ψαγμένοι και μάγκες και μεγαλίσκοι είστε και καλά επειδη μπορεί πχ να ακούτε 2-3 γκρουπς ή επειδή πχ στέκεστε ακίνητοι σε μία συναυλία απέχει πολύ απο την πραγματικότητα…το αστείο είναι οτι αυτά τα σχόλια τα κάνουν συνήθως αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό…

Δηλαδη με αυτο που ειπεσ τωρα, θεωρεις πως προσπαθω να την βγω πανω απο οσους χτυπιουνται στις συναυλιες, επειδη ειπα πως παω για την μουσικη και οχι για το ξυλο??? Δεν ειπα οτι ειμαι ψαγμενος, δεν προσπαθω να την μπω σε κανεναν. Ο καθενας παει στην συναυλια για δικους του λογους, και δηλωσα ξεκαθαρα πως παω για την μουσικη, οχι σαν κατι καμμενους που λενε “Οο μλκες εχει συναυλια, παμε, θα εχει ξυλο”. Με αυτη την λογικη, τραβα παιξε kickboxing να εκτονωθεις. Θεωρω λαθος νοοτροπια το “παω σε συναυλια μονο για το mosh pit”. Νταξ, τωρα οπως την δει και την ακουσει ο καθενας ;).

Φιλικα

Μόνο που δεν την είπα σε σένα…το να μην θες να χτυπιέσαι προφανώς και το σέβομαι…άμα διαβάσεις το thread γενικά και το ποστ μου θα καταλάβεις που πάει αν και ούτως ή άλλως όλα αυτά είναι γενικό φαινόμενο!

ρε παιδιά σταματήστε να είσται τόσο μα τόσο ευθικτοι, το σχόλιο μου δεν είχε να κάνει με κάποιο κομπλεξ που έχω. στα αρχίδια μου τη μουσική ακούει ο καθένας και σε τη ηλικία πίστεψε με. είχε να κάνει με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο live ήταν σαν νηπιαγωγείο, δεν είναι κακό αυτό απλή καταγραφή της πραγματικότητας είναι. και σε ενα thread που είχε να κάνει με μπάχαλα σε live, ανεφερα μια πολη ξενέρωτη.
επαναλαμβάνω δεν είναι κακό μακάρι και εγώ στα 16 μου να εβλεπα το μιχαλάκη.

εγω την πρωτη επαφη με πιτ την ειχα στα λαιβ του παπακωσταντινου στα φεστιβαλ της ΚΝΕ απο α’ γυμνασιου καθως γινεται διπλα στο σπιτι μου. πλεον γουσταρω σαν τρελος να μπαινω σε (σχεδον) οτι λαιβ και να παω. εγω το βρισκω αρκετα εκτονωτικο και καυλωτικο εκεινη την ωρα (οπως σε εξτριμ σπορτς κλπ).
συγκεκριμενα thrashpunk-pit… χορος και τρεξιμο γυρω-γυρω. :stuck_out_tongue: