Τεραστια ποιοτητα ο δισκος και διαβασα οτι θα παιχτουν ολα τα κομματια live.
Δεν τους εχω δει ξανα οποτε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου στις 16/11 θα ειμαι εκει.
Τεραστια ποιοτητα ο δισκος και διαβασα οτι θα παιχτουν ολα τα κομματια live.
Δεν τους εχω δει ξανα οποτε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου στις 16/11 θα ειμαι εκει.
Πρόλαβα να κολλήσω μαζί τους λίγο πριν από εκείνο το πένθιμο βράδυ στο fuzz και έτσι θα έχω την τύχη να τους δω για τρίτη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Φυσικά και θα παιχτεί όλο το άλμπουμ, όπως του αρμόζει όταν μιλάμε για τέτοια κυκλοφορία. Είναι συγκλονιστικός ο δίσκος, τι να λέμε τώρα…
Δεν έχω ενθουσιαστεί ακόμα - μιας και είμαι στην 3η ακρόαση - αλλά κάθε φορά με κερδίζει περισσότερο.
Κι εγώ έτσι ξεκίνησα, σιγά σιγά έφτασα να παραμιλώ.
Unpopular opinion. Τι κομματάρα το The Line.
Το πρώτο που ξεχώρισα.
Άρα είμαι σε καλό δρόμο
Feral και Celestial ειναι τα 2 που μου αρεσουν περισσοτερο
Εντάξει δισκάρα!
Ποσο τεραστια γκρουπαρα ειναι… και ποσο καλα παιδια σαν χαρακτηρες ολοι τους… να πατε να τους δειτε γιατι ειναι μουσικαρες και το αξιζουν…Η εκτελεση του silence απλα οτι καλυτερο… και τελος το artifacts οπως το παιζουν μεγαλωνει ακομα πιο πολυ σα το υπερεπος που ειναι
Μόλις τσίμπησα εισιτήριο για Fuzz. Τιμή 15ε!!
Προσυπογράφω. Τους είδα στην Ολλανδία το Σάββατο. Δεν έχω λόγια, από τις συναυλίες που πας και περιμένεις 10/10 και είναι 11/10. Απροσδόκητα γαμάτη απόδοση από τους δύο Γιώργους (ντράμερ και τραγουδιστή), μας κόλλησαν τα μυαλά στον τοίχο. Πολύ βιωματική συναυλία, γεμάτη συναίσθημα. Άχαστοι.
Νομίζω ότι μπορούν να γίνουν μεγάλοι. Την μουσική και τις τεχνικές ικανότητες τα έχουν. Θέλει ίσως λίγο πιο σαφή μουσική ταυτότητα ή (δυστυχώς) marketing? Δεν ξέρω, αλλά και δε με νοιάζει εν τέλει, γιατί φαίνεται ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν και η μουσική είναι για αυτούς αυτό που πρέπει να είναι, έκφραση ψυχής.
Θα συμφωνήσω σε αυτό. Από marketing πιστεύω πως δεν υστερούν.
Schedule:
20:00 doors
20:50 Khirki
22:00 Mother of Millions
Ε ρε ξενύχτι πάλι…
Καταπληκτικές και οι 2 μπάντες. Μοναδική παρασπονδία ο μπάφος και το small talk την ώρα που έπαιζαν.
Μη μου πεις οτι ο κοσμος δε σεβαστηκε το τεραστιο μηνυμα που εμφανιστηκε για το οτι δεν επιτρεπεται το καπνισμα και για το οτι πρεπει να σεβομαστε τους διπλανους μας, γιατι ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ
…και όμως φίλε Παντελή, ναι ναι, έδειξε πρωτοφανή ασέβεια ένα κοινό που αν μη τι άλλο, ξέρει να εκτιμά και να σέβεται τον διπλανό του.
μηγαμησωκανακερατοπρωινιατικα
Ηταν μια διπλα μου που με σεβαστηκε για 15’‘, οταν της ζητησα να κραταει το γαμωτσιγαρο με το αλλο χερι. Το εκανε, για μια τζουρα. Περασαν πολλα απο το μυαλο μου εκεινη τη στιγμη, αλλα ηξερα την καταληξη που θα ειχαν ολα. Γαμωζωα. Κατα τ’ αλλα, γλυκες και αγαπησιαρικες καλημερες.
Για τα της συναυλιας, εδω: