Mother Of Millions

Ναι και μενα το PT μου θυμισε.

Ωραια νεα!

1 Like

Μια τζούρα εδώ μέχρι την Παρασκευή.

1 Like

Οι στίχοι βρίσκονται μέσα στο ποίημα εδώ.

4 Likes

Δεν έχω ακούσει ακόμα το κομμάτι, μπαίνω να πω όμως πως αν βρειτε πουθενα το, εξαντλημένο νμζ στην ελληνική του εκδοχή, Φύλλα Χλόης του Whitman, το οποίο περιλαμβάνει μέσα και το εν λόγω ποίημα που μελοποίησαν οι MoM, να το αγοράσετε τυφλά.

Ίσως από τους μεγαλύτερους ποιητές στην ιστορία της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού.

Θα ακούσω και το δίσκο κάποια στιγμή.

Αυτά και sorry για το offtopic.

2 Likes

Καθολου offtopic.

Εχει κι αλλα τετοια στοιχεα και αναφορες ο (υπεροχος) νεος δισκος.

3 Likes

Ναι, το κόνσεπτ φάνηκε τρομερά ενδιαφέρον, το λιγότερο.

Βλέπω τα φεστιβάλ της ΚΝΕ τους άφησαν αποτύπωμα εντεχνίλας :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1 Like

Τα έλεγε ο κύριος Keating στο Dead Poets Society…

Επί του θέματος, αργότερα θα ακούσω και το κομμάτι, να δούμε αν ο ενθουσιασμός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητά (μου).

1 Like

Απλά γαμει οπως αναμενοταν…κομματάρα

Μπα, τα φωνήεντα τα αρθρώνει κανονικά ακόμη

1 Like

Εμένα μ’ αρέσει το κομμάτι, μ’ αρέσει κι ο δίσκος.

Όπως λέγαμε με τον αποπάνω μου, η παραγωγή στερεί κάποιες κορυφώσεις, δηλαδή έρχεται το κρεσέντο και είναι στην ίδια ένταση με το χτίσιμο.

1 Like

7 Likes

Ρε παίδες, μόνο σε εμένα δεν είπε και τόσα το κομμάτι, δηλαδή; Εξαιρώντας το ρεφρέν, όλο το υπόλοιπο μού φαίνεται πολύ “βασικό” για τα κυβικά τους. Αναμένω τη συνολική εικόνα, βέβαια, διότι τους έχω τεράστια αδυναμία, όπως και να πάει το πράγμα.

2 Likes

Μου έχει κολλήσει η μουσική στο 2ο κουπλέ όμως ε.

1 Like

8 Likes

5/12 8ball Θεσσαλονικη με Universe217

2 Likes

Την ξερω τη μπαντα εδω και χρονια - κατι με χαλουσε ομως - να πω την αληθεια δεν θυμαμαι κιολας :joy:. Νομιζω κατι πομπωδες, σοβαροφανες και μελοδραματικο ισως; Αυτο το single που αλτερνατιβ-ιζει κι αρκετα ειναι περοχο. Ακουω και λιγα απο το προηγουμενο και αναρωτιεμαι: γιατι δεν τους ακουγα αυτους :joy:. Μπορει να επαναπροσδιορισω.

3 Likes