Mother Turtle-Mother Turtle

Πιο αναμενόμενος prog δίσκος της χρονιάς.

εγχωριος δισκος. 8)
Ευχαριστουμε για την υποστηρηξη ρε!

Ολάκερο το άλμπουμ στο Bandcamp:

Κάτι μου λέει ότι τους αρέσουν οι Camel, οι Genesis και οι Rush, αλλά δεν το έχω εντοπίσει ακόμα…

Βουρ λέμε :smiley:

Μάλλον τους άρεσε και το εξώφυλλο των Graveyard στο “Hisingen Blues”, οπότε +1.

δε ξερω τι λετε εγω γουσταρα απειρα

O τραγουδιστής είναι πολύ ταλαντούχος και μου άρεσε που ήταν σεμνός, παρόλο που έγραψε και τον Pacino monologue, αυτός το αρνείται.
Μπράβο μάγκες :smiley:

Ο ατζέντης του Αλ το έπαιζε δύσκολος γενικά,αλλά εντάξει τελικά μίλησα με έναν φίλο, έναν μυστηριώδη κύριο Daz και αυτός κίνησε νήματα και τα προβλήματα λύθηκαν ως δια μαγείας.8)

Ευχαριστούμε άπαντες πάρα πολύ για τις ακροάσεις!:smiley:
Θα τα πούμε κει όξω soon!:slight_smile:

Kώστα η φωνή σου είναι πολύ βελτιωμένη, είχα να την ακούσω από HR εποχή (ακόμα η ρημάδα η άρθρωση όμως σε ταλαιπωρεί), έχεις βρει και πολλές μελωδικές φράσεις στη κιθάρα, πολύ καλή δουλειά όλης της μπάντας και επειδή έχετε κάτι καλό εδώ ως σύνολο θα σας προτείνω να ξεχάσετε ότι ακούτε και να μαζευτείτε και να φτιάξετε κάτι εκτός ορίων των ειδών, στρετσάρετε γενικά τα όρια σας, κάνετε κάτι όσο γίνεται δικό σας.
Στα αυστηρά πλαίσια του προγκ είναι ένα πολύ καλό εφαλτήριο.

αντιγράφω απο fb

δεν λεω το ποσο καλός είναι ο δίσκος ουτε ξεχωριστά για κάθε μέλος. ούτε θα πετάξω ατάκες για το πόσο ψηλά παίζει μπάλα για φέτος. απλά θα πω οτι τόσο καιρό τζάμπα έδινα λεφτά σε γιατρούς και χάπια για το πρόβλημα στύσης που εχω. βάζεις το god games και απο την μεση του κομματιού έχεις μια πλήρη και φυσιολογική στύση., σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!!

επιτελους! :smiley:

αντε με το καλο παιδια! σκεφτητε καλα πριν το “καψετε” σε CD :wink:

εας αρχισω το θαψιμο :stuck_out_tongue:

  1. καταπλικτηκες Prog συνθεσεις οι οποιες πατανε στα “παλια” αλλα εχουν μια φρεσκαδα και κατιτις απο το τωρα

  2. τα παιξιματα ειναι σε τεραστιο level. ολοι παιζεται ακριβως αυτο που χρειαζεται. ναι ναι ακομα και ο Μπαλτας χαχαχαχα

  3. η παραγωγη δεν ειναι του γουστου μου αλλα πολυ καλη για αυτο που θελετε να αποδωσετε. θα θελα να το ακουσω και σε κανονικη μορφη και οχι μεσω bandcamp για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη

  4. το μονο που με χαλασε ηταν ο ηχος απο τα πληκτρα σε μερικα κομματια. απλα μαλλον δεν ειναι του γουστου.

και τωρα θα αρχισω το κραξιμο 8)

ολοι οι φιλοι σας και γνωστοι ξερουμε ποσο μα ποσο καλη δουλεια εχετε κανει και ποσα καλα και σωστα παιζεται. σκοπος ειναι να το μαθει και κανας ανθρωπας παραπανω. για αυτο καθιστε οργανωθητε και δουλεψτε λιγο για να προωθησετε αυτον τον δισκο.
βαλτε στην ακρη τα ψυχοσωματικα προβληματα του Κωστη τα 200 group του Μπαλτα, την καριερα του πληκτρα στο ελληνικο πενταγραμμο (για σενα Κωστα δεν εχω να πω κατι :p) και ντου να τους φατε!

επισης βρειτε εναν γραφιστα ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ
να σας φτιαξει Logo banners για να εχετε τις σελιδες σας προσεγμενες. Η εικονα μετραει πολυ μην το ξεχνατε! αυτη την στιγμη το bandcamp ειναι σαν να το σχεδιασε ο μικρος μου ξαδερφος…

αντε περιμενω ημερομηνια για live 8)

:lol::lol::lol:
Αγάπες μόνο ρε!!Αυτό θα πει ειλικρίνεια! Thanks mate!Έχεις δίκιο σε όλα btw. Θα τα πούμε κι από κοντά.Τελειώνετε και το Lazy Aftershow κι εσείς και πάμε για live παρεούλα,να θυμηθούμε τα περυσινά.:D:D
Γραφίστα πήραμε,τα ετοιμάζει όλα αυτά και συντόμως θα ναι όλα κομπλέ!:wink:

test press περιμενουμε και ελπιζω να μην αργησουν :stuck_out_tongue:
θα κανονισουμε σιγουρα μια φαση μαζι :wink:

σκεφτητε παντως και το βινυλιο…

To χουμε παρασκεφτεί είναι η αλήθεια.Αλλά λόγω διάρκειας πρέπει να κοπεί διπλό έχω την εντύπωση πράγμα που θα κάνει την τιμή να πάει στο έβερεστ και να μην θέλει να το αγοράσει ούτε η μάνα μου.:stuck_out_tongue:

ωραιο ωραιο

nice.

δεν με τρελανε να σας πω την αληθεια.

ειναι λιγο “σκοτεινο” και μοντερνο για την μουσικη σας

Φέρνει καρφί στο μυαλό Jaga Jazzist. Εγκρίνω.

Μπορείτε πλέον να κατεβάσετε τον δίσκο των Mother Turtle ΔΩΡΕΑΝ στο παραπάνω link, πατώντας απλά Buy Now και βάζοντας ποσό 0,00. Ωστόσο, αν αισθανθήκατε ότι θέλετε να κάνετε μια καλή πράξη σήμερα ή νιώθετε χουβαρντάδες ή απλά θέλετε να μας ενισχύσετε, ώστε να συνεχίσουμε να βγάζουμε μουσική, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε ό,τι ποσό θέλετε και έχετε ευχαρίστηση στο αντίστοιχο κουτάκι!!

Ευχαριστούμε τα μάλα προκαταβολικά!
Cheers!!

:D:D

Μόνο σε ηλεκτρονική μορφή θα υπάρξει ;