Ποσες ωρες ακουτε μουσικη με το εμπιθρι(mp3) σας

εγω δεν παω ουτε στο περιπτερο χωρις το mp3 μου…το λιγοτερο 4 ωρες μουσικη…:p:p:p:)

το αγαπημένο σου είδος είναι το noise; γιατί με τέτοιο compression δεν ακούς κάτι άλλο.

Εγω που εχω mp4 μπορω να ποσταρω?

δεν νομιζω!!:p:p:lol:

8O Kι άλλος που κάνει τέτοια διαδρομή από το ΚΑΤ!
(βέβαια εγώ δε φτάνω μέχρι το Φάληρο αλλά για να φτάσω σχολή μου παίρνει την ίδια ώρα)

Και για να απαντήσω κι εγώ, τα τελευταία χρόνια πρέπει να ακούω πάνω από 4 ώρες τη μέρα…Είμαι ο σπαστικός άνθρωπος που με το που φεύγει από το σπίτι βάζει ακουστικά!Ειδικά στο τρένο δεν την παλεύω χωρίς μουσική οπότε μου είναι απαραίτητο!
Από ένταση κι εγώ γύρω στο 20-24 το πάω…όχι πιο πολύ, γιατί μετά πονάνε τα αυτιά μου!

Εξαρτάται. Έχω καεί κάποιες φορές και κάποιες άλλες έχω κλείσει στο σύνολο της μέρας 1-1.30 ώρα μόνο. Το υπέροχο με το mp3 μου είναι ότι είναι κάπως χαλασμένο και για να λειτουργήσει πρέπει να ξέρεις να το φτιάξεις (λίγο από δω, λίγο από κει) και να το βαρέσεις σωστά. Μόνο εγώ μπορώ να το χειριστώ. Δεν έχει καμιά μεγάλη μνήμη, κάτι λιγότερο από 1G. Στον δρόμο αν κάνω καμιά διαδρομή πάνω των 10 λεπτών και είμαι μόνη μου κουβαλάω mp3. Η καλύτερη μου είναι στην διαδρομή Αττική - Αγ. Δημήτριος ή Αττική - Ν. Ηράκλειο.

ρε τι γινεται ναουμ με το ΚΑΤ, τοσα χρονια εμενα κει, τωρα που φυγα φανερωθηκατε ολοι? Σταδιαλα.:expressionless:

Γαμωτο… Κανουν κακο οι πολλες ωρες με τερμα ενταση… Πονοκεφαλοι και ιστοριες…

Λοιπόν, Δευτέρα πρωί. Τσαγκαροδευτέρα.
Χτες έβλεπες μπάλα με πίτσα/μπύρα, και μετά ξενύχτησες ακούγοντας τα παράπονα των οπαδών στο σπορ φμ, ή σπαμμάρωντας στο ροκιν. Με τι κουράγιο να μαζέψεις τα κομμάτια σου για δουλειά?

Ο Δρ. Μπλήντιν έχει τη λύση.
μπ3 με ό,τι πιο βαβουριάρικο/σάπιο αντέχεις (για μένα λειτουργεί berzerker/agoraphobic nosebleed ή κάτι σε cursed/converge αλλά δεν τα συνιστώ. Δεν είναι όλοι ανώμαλοι σαν εμένα…) για να σου κουνήσει το μυαλό και να το κάνει πολτό. Φτάνοντας στη δουλειά χτυπάς και μια ξεγυρισμένη φραπεδιά, και δένει σαν το σιρόπι στο γλυκό. Ώρα για δουλειά, ψαράδες!!!

Γυρνώντας το βραδάκι, και αφού όλη μέρα το κεφάλι σου έχει γίνει κουδούνι, είναι ώρα για κάτι trippy τύπου massive attack, ulver, aphex twin για να αδειάσει το μυαλό σου…

άμα θέλετε το συνταγογραφώ κιόλας…:stuck_out_tongue:

Και γω έτσι σκεφτόμουν χθες (μάλλον σήμερα) το βράδυ.
Προερχόμενος από συναυλία και έχοντας νωρίς μάθημα έλεγα το Mp3 θα με έσωζε.
Αλλά δεν σηκώθηκα.
Ήταν απλά αδύνατον.

Ορίστε το playlist που έχω αυτό το καιρό (ε είπαμε να τα κάνουμε screenshot έτσι?)
Μερικά είναι παντοτινές αγάπες, άλλα προς μελέτη.

http://img374.imageshack.us/img374/2516/picture66qp5.jpg

πωπω!!!

Δισκάρα αυτό το g3g3g3g3g3g3g3g3g3g3g34!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα ετοιμάσω επικό ποστ να το βάλω στις δισκάρες που προτείνουμε στους συμφορουμίτες μας.

[/SPOILER]

φωτογραφίες και βίντεα άσχετα με μουσική έχει μέσα, ε πληκτρολόγησα ότι να ναι.

Σκούρτζο αγόρι μου, έχεις και γαμώ τα γούστα.

Λέω να ανοίξω τόπικ “Ποστάρετε τις playlists σας”, λέει?

ναι λεει αλλα σε φαση τα 10 πρωτα τυχαια κομματια του μπ3 σας να γελασουμε και λιγο

Εγω εχω αιποντ…μετραω;

Δηλαδη εσυ δεν θεωρεις το ipod mp3player?Τι ειναι?Φωτογραφικη?

Απανταω και γω. Αν και εχω αηποδιο που ειναι ανωτερο των εμπιθρι που τον παιρνουν.

Ακουω ν ωρες τη μερα. Οπου ν ειναι οι ωρες που ακουω τη μερα. Δλδ ν ωρες τη μερα ακουω μουσικη.

Χμ…Δεν τις εχω μετρήσει, παντώς ειναι αρκετές…
Γυρω στις 3-4 πρεπει να ναι

κατα μεσο ορο μιαμιση ωρα τη μερα,κυριως μια ωριτσα το βραδυ δηλαδη και σκορπια κανα μισαωρο την υπολοιπη μερα.

ωστοσο πριν κανα 1-2χρονια ακουγα 3-4 ωρες τη μερα

οσο για την ενταση,οταν ειμαι σπιτι μ με ησυχια,κανα 17/40,ενω αμα ειμαι στο δρομο η σε κανα λεωφορειο 20-21

3-4 ωρες την ημερα μιας και ειμαι συνεχεια στους δρομους(ειτε παω στη σχολη ειτε για βολτα)και παντα οσο πιο δυνατα γινεται :stuck_out_tongue: :walkman: