MPIRE OF EVIL @ An Club 19/5/2013

No Remorse Records and Up The Hammers Festival present:

Mpire Of Evil is the new band of The Demolition Man and Mantas from Venom that will perform an old school Venom setlist and Mpire Of Evil songs.
More details soon!

https://www.facebook.com/events/579818478702641/

[U]Μπύραι[/U] οφ ήβολ ? Μ’αρέσει. :slight_smile:

ετσι και δεν παιξουν αυτο

θα πηδηχτω απ’το παραθυρο… thrash επος, μ’αυτο μεγαλωσαμε

Ελπίζω να μην πάει άκλαφτο αυτό εδώ.

Τωρα ετοιμαζομανε να γραψω πως οταν πετυχαινω το ονομα αυτωνων διαβαζω ΜΠΥΡΑ ΟΒ ΥΒΙΛ και βλεπω σχολιο Μπρεηντεντ. Ενταξει.

Ε αυτό είναι το νόημα, μπύρες και βένομ παιάνες :!:

Καποιος πρεπει να κανει επιτελους αυτη τη διασκευη στο At War With Toilet Paper, δεν ειναι πραματα αυτα :!:

Sounds like your kinda job.

Καλα, κοροιδευε συ, να ξερεις πως ειχα τη μοναδικη μπαντα με minesweeper player :!: Τι ειναι ο minesweeper player θα μου πεις. Ενας τυπος που καθεται και απλα παιζει ναρκαλιευτη, στα λαιβ ειδικα θα εκανε θραυση πιστευω.

Οφφ τοπι τελος γιατι σα να το πηδησαμε. ;p

αυριο!

:metal:

Πού λέτε, πριν από πολλά-πολλά χρόνια, όταν για ένα διάστημα άκουγα κάθε πρωί στο σχολικό το “Eine Kleine Nachtmusik” (από το CD του hammer) και έψαχνα να δω τι λένε αυτοί οι φοβεροί σατανικοί στίχοι, τους οποίους μετά έγραφα σε θρανία και βιβλία, δε φανταζόμουν ότι θα ερχόταν μέρα που θα ούρλιαζα “COUNTEEEEESSS BAAATHORYYYYY” με τον Mantas στο μισό μέτρο.

Κατά τ’ άλλα ν’ ακούτε NOISE DISORDER ώστε να έχετε να το λέτε όταν θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί.

Καλα ολα αυτα, αλλα απο μπυρες τι λεγανε;

Δεν είχε, τις φυλάνε για σένα λέει.

λαιβακι για “λιγους”, η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι πολλοι το θεωρησανε “αρπαχτη” και “σνομπαραν”… τωρα το ποσο “αρπαχτη” ειναι με 50-60 εισιτηρια δεν ξερω πως στεκει. και δικαιωματικα τα παιζουν τα παλια βενομ κομματια, σαν να λες στον χανσεν μην παιξεις future world ενα πραμα. επισης και τα καινουρια των mpire τα γουσταρα αρκετα. οχι τιποτα συγκλονιστηκο αλλα εχουν μια ολντσκουλαδικη γλιτσα πανω τους, ειναι ζορικα…

τεσπα, περα απο τον λιγο κοσμο το λαιβ τα εσπασε, οι mpire τα γαμησανε ολα, και πολυ προσγειωμενοι τυποι. απο αυτους που ειναι προσγειωμενοι και φιλικοι απο την αρχη και πριν το λαιβ, οχι μονο αφου τους κανουν “θεους” το κοινο…
σετλιστ επος, countess bathory, die hard, welcome to hell, black metal, temples of ice (αααααααααααααααααααργκ), in league with satan κλπ κλπ. τεζα.

κρισπ σε τουλαχιστον 5 λαιβ σε εχω πετυχει απο δω κ απο κει αλλα φατσα ακομα δεν θυμαμαι… απαραδεκτος χαχαχ … γαμω που γουσταρες! 8)

“Αρπαχτη” δεν θα το λεγα, αλλα προσωπικα δεν ηρθα γιατι μου φανηκαν πολλα τα 18 ευρω, δεδομενου τι θα εβλεπα. Και νομιζω πως αρκετοι θα ηταν στην ιδια φαση.

Δεν δηλώνω φανατικός της συγκεκριμένης περιόδου των Venom, αλλά γενικώς δεν θα με χάλαγε να τους έβλεπα. Δεδομένου επίσης ότι δεν έχω ακούσει ούτε νότα από τους Mpire, τα 18 ευρώ μου φάνηκαν και μένα αρκετούτσικα για την περίσταση. Κάποια άλλη εποχή, ακόμα κι έτσι, ίσως να πήγαινα για αυτήν την περίφημη “υποστήριξη”. Τα πράγματα έχουν ζορίσει όμως και δεν είμαστε για τέτοια πλέον.

Τα 18 ήταν όντως πολλά αλλά και 12 να είχε, το πολύ να μάζευε άλλα 20 άτομα.

Και δεν διαφημίστηκε όσο θα έπρεπε και ως συνήθως το κοινό μικρή ιδέα έχει για τι έχουν προσφέρει κάποιοι άνθρωποι σε αυτήν την μουσική.

Κλάιν μάιν, και η πενηντάρα μια χαρά ήταν και γαμώ περάσαμε.

Με παραπανω διαφημιση, τρεξιμο με καταλληλα σαππορτ (δεν το λεω για κακο για τα παιδια, στο παραπερα παραδειγμα αναφερομαι) και 12 ευρω εισιτηριο μπορει και να ειχε κοσμο αναλογο του Onslaught, αν και παλι ποτε δεν ξερεις.