2)btw έχει και ο red διαγωνισμό για μετάλλικα στην O2 arena sto λονδίνο +500ευρώ στην τσέπη να χαλάσεις εκεί. Δελεαστικό, μα δε χαρίζω 1 ευρώ σε κάποιον που θα πάει εκεί επειδή έχει γνωστό που δουλεύει στο σταθμό.
δεν εκπεμπει πανελλαδικα.καμια σχεση με μαντ!δεν βαζει ελληνικα.ισως ενα καθε ωρα.και ατο ποπ.οχι σκυλαδικο.
επισης θα εχει πολλα ιβνετς,λαιβ απο ροκ αμ ρινγκ,μεικινγκ οφ,συνεντευξεις και τι καλυτερο??ανοιξε με λαιβ των πεπερς!!!
Προς το παρόν το ΜTV Greece εκπέμπει μόνο αθήνα και Πειραιά από οτι ξέρω. Έψαξα και βρίκα οτι το κανονικό ΜTV έχει να δίξει Headbangers Ball από το 1995, ενω το ΜTV 2 το δίχνει μέχρι και σήμερα. Το ερώτιμά μου είναι αν εφόσον εμείς βλέπουμε ΜTV και όχι ΜTV 2 θα έχουμε Headbangers Ball ή όπος αλιός θα το λένε ή @@ ? ? ? ? ? :-k
Καμια ωρίτσα που το είχα αναμμένο θετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι έβαζε διαφήμιση καθέ 5-6 βίντεο και όχι καθε 2 όπως το μπουζουκο - mad. Επισης δεν είδα κανένα ελληνιικό τραγούδι (Ευτυχώς!!) αλλα μπορεί να κάνω και λάθος γιατι δεν το παρακολουθούσα κιολας. Τώρα απο μουσικής άποψης πολυ R n’ B kai τέτοια αλλα τι να περιμένεις.
Παντως μπορεί να γίνουν πολύ σημαντικά events που θα υποστηρίζονται απο το κανάλι. Θα δούμε…
Βασικά μην τρλενόμαστε από τώρα. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε και επίσις είναι πολυ λιγοσ ο χρονοσ που ειναι ανοιχτό για να έχει πολές διαφιμίσεις. Ούτε τα νούμερά τουδεν ξέρουν οι διαφιμιστικές.