Mudobasket

εξω απο τον χορο ολοι μαγκες ειστε!
δεν ακουω τπτ κ ειμαι σοβαρος(καλα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )
ο 2ος ομως φιλτατε ειναι απνω απο τον 3ο…
κοιταξε μπορεις να σπουδασεις μαθηματικα να μας αποδειξεις οτι ο αριθμος 2 δεν υπαρχει…
θα σου λεγα κατι για αγγουρια αλλα δεν κανει! :wink:

Από την άλλη υπάρχει κι άλλη εξήγηση ότι όλος ο κόσμος έιχε στοιχηματίσει υπέρ της Ελλάδας.
Βγάλαν όλη τη χρονιά τώρα οι μπουκ…

8O πωπω γραφικότητα, το ήξερα ότι θα πάει έτστι το topic… ρε ξεκολλάτε… ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ βγάζοντας έξω μεταξυ άλλων και την Αμερική, τι άλλο θέλετε, αυτοί οι δώδεκα παίκτες δεν είναι άνθρωποι?
Το παλικάρι, ο Σκορτσιανίτης είναι 20 χρονών άσχετα με το τι έκανε σήμερα…

Φίλε Gigatron…σε παρακαλώ μη συνεχίσεις. Κάτσε λίγο, άκου καμιά μουσική, ηρέμησε και ξαναέλα μετά να γράψεις.

Αν αυτό κατάλαβες εσύ, οκ τότε πάω πάσο…
Αν η 2η θέση εσένα σε καλύπτει τότε ξανά πάσο…
Εγώ δε συμβιβάζομαι σαν Έλληνας με τπτ άλλο από την 1η θέση.

Οχι, εγω που σπουδαζω μαθηματικα σε διαβεβαιω οτι υπαρχει. :stuck_out_tongue: Και οντως, 2<3, αρα ειμαστε ψηλοτερα στην καταταξη.

[quote=“Gigatron”]

Εγώ δε συμβιβάζομαι σαν Έλληνας με τπτ άλλο από την 1η θέση.[/quote]

οκ!
παρε το τσεκουρι σου! φορα κ την πανοπλια σου! βαλε να ακους maiden κ ορμα τους!

Εγώ δε συμβιβάζομαι σαν Έλληνας με τπτ άλλο από την 1η θέση.[/quote]

οκ!
παρε το τσεκουρι σου! φορα κ την πανοπλια σου! βαλε να ακους maiden κ ορμα τους![/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από τη πλάκα, Gigatron ηρέμησε λίγο…

Οκ τότε παίδες με τα λεγόμενα του bluezlick και του led_zeppelin είμαστε πρωταθλητές κόσμου…
Βγείτε να πανυγηρίσετε…
:roll:

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :wink:

Ναι αλλά αν πάμε στο μιγαδικό επίπεδο;… :roll:

Η κλασικη ελληνικη συνηθεια…Τη μια μερα δοξαζουμε και αποθεωνουμε και την αλλη γκρινιαζουμε και γινομαστε ο ορισμος της μιζεριας.
Η στενοχωρια και η απογοητευση ειναι μεγαλη.Αλλα με τετοιο παιχνιδι που καναμε δεν μας αξιζε τιποτα παραπανω.Οι Ισπανοι παιξαν εξαιρετικη αμυνα,μας αναγκασαν σε μακρινα σουτ τα οποια χαναμε αβερτα και παιξαν μετρια επιθετικα,αφου βαλαν 71 ποντους εχοντας 10+ τριποντα…Τελικα δεν μας παει ο τιτλος του φαβορι.
Κριμα,αλλα οπως ειπαμε,αυτη η ομαδα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μελλον.Εχουμε Ευρωμπασκετ,Ολυμπιακους και Παγκοσμιο στην τουρκια.Σε ολα θα παμε για το χρυσο.Αυτη τη στιγμη ειμαστε 2οι στον κοσμο,εχοντας βγαλει εξω τις ΗΠΑ.Ας μην γινομαστε τοσο μιζεροι.

Ναι αλλά αν πάμε στο μιγαδικό επίπεδο;… :roll:[/quote]

2+0i<3+0i. :stuck_out_tongue:

Παιδιά η 2η θέση στον κόσμο είναι όντως μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα.
Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν θυμάται τον δεύτερο… μόνο τον νικητή!
Οπότε άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε…
Για να μην αναφερθώ στον ντροπιαστικό τρόπο που χάσαμε! :x :x :x

Δε γίνεται σύγκριση μεταξύ μιγαδικών… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μία παρατήρηση.

Το έλεγαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες (Έλληνες μεν, αλλά οι πιο βάρβαροι και απολίτιστοι δε…) και όχι οι αρχαίοι Έλληνες.

Το ότι δε βγήκαμε πρώτοι στο κόσμο δε σημαίνει αποτυχία. Είμαι κάθετος σε αυτό. Όποιος το πιστεύει ας κάτσει και ας σκεφτεί ότι τότε θεωρεί και τον εαυτό του αποτυχημένο (και μάλιστα μεγαλύτερο αποτύχα από αυτούς που βγήκαν έστω 2οι στο κόσμο)

Τελευταίο σχόλιο…

Έλα ρε Θρύλε!!! Συνέχισε στο δρόμο της Εθνικής και παίξε τελικό Champions League στο ΟΑΚΑ φέτος!!!

(Για να ξαναγυρίσουμε στη δικιά μας γραφική ρουτίνα!!!)

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι αλλά αν πάμε στο μιγαδικό επίπεδο;… :roll:[/quote]

2+0i<3+0i. :P[/quote]

Γιούπι!! :smiley: :lol:

Το ξέρουμε μωρέ!..Ξερόλα :smiley: !!
Έτσι και ο Θρύλος τελικό!! (όπου θα χάσουμε 5-1 και θα αρχίσουμε τα ίδια μετά :lol: )

Πρώτα να καταλαβαίνετε τι γράφω και μετά να απαντάτε.
Anyway ηρεμία τώρα ότι έγινε έγινε…

Gigatron, αν χάσουμε 5-1 μη σπάσεις το αυτοκίνητο του Ριβάλντο, Please!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Να’σαι καλά μου 'φτιαξες τη διάθεση…