Mudobasket

Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι αλλά είναι προφανής η εξέλιξη:
Δεν πειράζει ρε παικταράδες, μας κάνατε περήφανους, πήρατε την ψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ ελληνική ομάδα και αυτό μας αρκεί.
Του χρόνου θα το σηκώσουμε μέσα στην Ισπανία και θα γίνει χαμός!

ωχ παναγία μου… :cry: :cry: :cry: πάει μας πήρανε τα σώβρακα οι απόγονοι του Δον Κιχώτη γ@μω τα σπανάκια μου… :evil: :evil:

Π Ι Κ Ρ Α
Σ Κ Α Τ Α
Η Τ Τ Ο Π Α Θ Ε Ι Α
Π Ι Κ Ρ Α
Π Ι Κ Ρ Α
Π Ι Κ Ρ Α
Π Ι Κ Ρ Α
Π Ι Κ Ρ Α
Π Ι Κ Ρ Α
Π Ι Κ Ρ Α

(κάποιοι εδώ μέσα το γκαντέμιασαν…)

Λοιπον, μερικα πραγματακια:

1. Οτι και να λεμε, οι Ισπανοι το αξιζαν. Οσο κι αν μας τυφλωνε η πορεια της Ελλαδας, οι Ισπανοι ηταν καλυτεροι. Με εξαιρεση το ματς με την Αργεντινη, ολα τα αλλα ματς τα πηραν με 20+ ποντους διαφορα. Εδειξαν επισης οτι μαλλον αυτοι παιζουν την καλυτερη αμυνα, οχι τοσο εντυπωσιακη οσο η δικη μας, αλλα αποτελεσματικη.
  2. Το παιχνιδι δεν μας πηγε με τιποτα. Αντιθετως οι Ισπανοι σουταραν συνεχως και τα εβαζαν σχεδον ολα. Φανηκαν ομως οι δυο κυριοτερες αδυναμιες της εθνικης. Η ελλειψη ριμπαουντερ εκτος του Φωτση και η ελλειψη σουτερ που θα μπορουσε να ψαλιδισει την διαφορα. Φανηκε επισης η απουσια του Ζηση ο οποιος θα μπορουσε να ηρεμησει το παιχνιδι της Ελλαδας. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απ’ολα αυτα, μπραβο. Αυτο μονο. Μπραβο γιατι τα παιδια εκαναν 8 απιστευτα παιχνιδια και η τυχη το εφερε ετσι ωστε το κακο παιχνιδι που παραδοσιακα κανει καθε ομαδα, ηταν ο τελικος.
  3. Να περιμενετε νεα ομαδαρα σε μια 10ετια. Αυτο ειναι βεβαιο. Καπως ετσι εγινε το 87’, αποτελεσαν προτυπο εκεινοι οι παικτες. Ετσι θα γινει και το 2015. Με προπονητη τον Κακιουζη. :stuck_out_tongue:

Συνηθισμένο μοτίβο… Μετα από μία μεγάλη νίκη έρχεται μία ήττα… Δυστυχώς όμως στον τελικό.

Δεν πειράζει ρε.
Ομαδάρα έχουμε και πάλι.
Αυτό που ζήσαμε την Παρασκευή δεν ξεγράφεται.
Και πάλι η δεύτερη θέση στον κόσμο ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία είναι.

Φρύδια είναι…

Το μπασκετικό μου σχόλιο (βαριέμαι να ανοίγω blog για ένα σχόλιο μόνο…)

Λοιπόν, παρά τα 6-7 τρίποντα του Καρμπαχόθα, παίξαμε καλή άμυνα, αφού τους κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ. Εν τέλει η απουσία του Γκασόλ μας γύρισε μπούμερανγκ, αφού αυτοί έφτιαξαν όσο προλάβαιναν μία άμυνα που ήταν σχεδιασμένη πάνω στην επίθεση μας.

Από την άλλη, ίσως και το τέρμα επιθετικό και γρήγορο παιχνίδι με τους Αμερικάνους, μας έβγαλε εκτός ρυθμού σημερα και δε μπορούσα να κάνουμε οργανωμένες επιθέσεις. Με τη βοήθεια των μη Ευρωπαίων διαιτητών (που δε σφύριζαν τις δυνατές επαφές φάουλ), έβγαλαν εκτός ρακέτας τους ψηλούς μας και οι κοντοί μας “έσπασαν” τα καλάθια. Τόσα τούβλα είχα χρόνια να δω…

Τι έφταιξε που δεν είμασταν συγκεντρωμένοι? Δεν έχω ιδέα. Ίσως και οι Ισπανοί να ήταν απλά πολύ περισσότερο από εμάς. (Εξάλλου αυτοί χθες το βράδυ σκέφτοταν πως να είναι καλύτεροι για να καλύψουν το Γκασόλ και τι τους έχει πει ο προπονητής, ενώ οι δικοί μας είχαν το άγχος του τι θα τους τύχει στο παρκέ).

Πάμε για άλλα. Η ομάδα έχει πολλούς leader (και κάποιοι θα βελτιωθούν και άλλο -Σόφο, Διαμαντίδης, Ζήσης που έλειψε πολύ σήμερα) και σίγουρα όσο θα παίζει ο Παπαλουκάς μεγάλο μπάσκετ, θα πρωταγωνιστεί. Τρομακτικά μεγάλη επιτυχία αν κάτσεις και το σκεφτείς. Πολλά μπράβο τους!!!

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Τι να γίνει δεν πειράζει…Μπράβο τους που φτάσαν μέχρι εδώ.Η μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι τώρα.Απλα έπρεπε να μας ξεφτιλήσουν έτσι οι Ισπανοι…;Αν η ήττα ήταν λίγο πιο λογικη.Μου φάινεται ότι το πήραν στην πλάκα στην αρχή και μετά το παράτησαν.Μου άφησε μια μικρή απογοήτευση.Πάντως αυτό δεν αλλάζει το μέγεθος της επιτυχίας.Η 2η θέση και μάλιστα με νίκη στις ΗΠΑ είναι τεράστιο γεγονός.Ίσως είναι και καλύτερα.Το πάθημα μπορεί να μάθημα.Μη ξεχνάμε ότι οι πλειονότητα των παικτών μας έχουν μια 5ετία ακόμα κάλης απόδωσης.Και βγαίνουν καινούριοι συντομα.Τι να πουν και οι Ισπανοι που είχαν 6 δευτερες θέσεις μέχρι να πάρουν τίτλο. Έχει πολύ μέλλον ακόμη αυτή η ομάδα.Άντε συγχαρητήρια!!!Και του χρόνου Ευρομπάσκετ…

Σοβαρά μιλάτε ρε παιδιά, τι επιτυχία;
Στον πόλεμο πας ή για να κερδίσεις ή για να πεθάνεις, έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες.
Και οι παίκτες μας δεν έιχαν ψυχή, ούτε και τσαμπουκά σήμερα…
Ο ηγέτης σε αυτή την ομάδα έδειξε πόσο έλειπε σήμερα…
Είμαι τόσο στενοχωρημένος που πραγματικά τώρα οι αναλύσεις και οι παπαρολογίες από δημοσιογράφους και μη, δε μου ιδρώνουν καν το αυτί…

Φαίνεται…

:stuck_out_tongue: :slight_smile: :frowning: (χαρμολύπη…)

[quote=“Gigatron”]

Φρύδια είναι…[/quote]

Sorry, εχεις καταλαβει τι πετυχαμε? Βγαλαμε εξω την Αμερικη των σουπερ σταρς, τερματισαμε 1οι στον πιο δυσκολο ομιλο, παιξαμε τα μισα μας ματς με εναν παικτη λιγοτερο… Δεν ειναι μικρο το κατορθωμα μας. Και θα το ξαναπω. Ειμστε 11 εκατομμυρια και βγαλαμε τετοια ομαδα. Καμια αλλη μικρη χωρα δεν ηταν στην 6αδα. Η αμεσως πιο μικρη ηταν η Αργεντινη με 39 εκατομμυρια. Για να μη μιλησω για υποδομες… Βγαζουμε σπουδαιους αθλητες και οφειλουμε να τους ευχαριστουμε.

Σε πρώτη φάση ποιος τους Χ#$ει τους αθλητικογράφους.Οι αρχαίοι παίζαν και γυμνοί δε συμαίνει οτι πρέπει να παίζουν ετσι και τώρα!!!Πέρα από την πλάκα.Το ότι χάσαν δεν είναι που απογοητεύει αλλά ο τρόπος που χάσαν.Αλλά δεν μειώνει το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι τώρα.Αλλά εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο.Εγω πιστεύω θα ερθει το χρύσο.Άπλα όχι τώρα αλλά θα έρθει.Άυτο δείξαν στο μουντομπασκετ. Για αυτό πρέπει να είμαστε περίφανοι.

Παιδιά καταλαβαίνετε ότι χάσαμε από την πιο loser χώρα του κόσμου;
Η Ισπανία είναι η χαρά του αντιπάλου σε τελικούς…
Και καταφέραμε και χάσαμε σήμερα από δαύτους όπως και στον τελικό ελπίδων ποδοσφαίρου πριν 10 χρόνια…
Από τους losers…
Γαμώ την κοινωνία μου γαμώ, γίναμε πελάτες των losers…
ΓΑΜΑ ΤΑ…

Τι losers.Οι Ισπανοί φέτος δεν είχαν ήττα ούτε στα φιλικά!!!Και μία ομάδα όσο πλήρης όσο και η δικη μας.

σοβαρεψου λιγο!

μπραβο στα παιδια! ενας τελικος εχει παντα ενα νικητη! κ δυστυχος δεν ειμασταν εμεις! δεν πειραζει!

παρακληση ας κλειδωθει το συγκεκριμενο θεμα γιατι ι μ@λ@κι@ θα παει συννεφο! :wink:

Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος τίποτα… Έπρεπε να το πάρουμε αφού καταφέραμε να νικήσουμε τις USA

Πες τα ρε led_zeppelin!!

Ρε!! Είστε σοβαροί;; Βγήκαμε ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! 1 χρόνο μετά την πρωτιά στην Ευρώπη. Μιλάμε για συγκλονιστική επιτυχία και εσείς αρχίσατε κιόλας τις μεμψοιρίες και τις μικρότητες;;
Αθλητισμός είναι θα έρθει μια φορά και η ήττα. Δεν πειράζει. Μικροί είναι όλοι τους (άντε να βγάλω 1-2) και έχουν λαμπρό μέλλον.
Θα το σηκώσουμε ρε του χρόνου μέσα στο σπίτι τους και το 2010 το παγκόσμιο μέσα στην Τουρκία!!!

Ρε bluezlick πλάκα μας κάνεις;
Αυτό δεν ήταν ήττα, ξεφτιλίκι και οπισθοδρομισμός ήταν.
Εσύ σοβαρέψου και μην ακούς ειδήσεις και τις μαλακίες τους…

Η λέξη 2ος είναι χειρότερη από 3ος.
Δν υπάρχει 2ος.
Αγγούρια…

Γιατί πρεπει να τα έχει ακούσει στις ειδησεις;Δεν μπορεί να τα πιστεύει ο ίδιος…Ρε εντάξει απογοήτευση η ήττα αλλά συμβαίνει.Τι να γίνει.Μην είμαστε υπερβολικοι.