Mudobasket

den me endiaferei o sygkekrimenos, alla o kommatos…i wouldnt say no…

Εχει κι εναν κομματο…

les? pou to ksereis?

Απ’το χρωμα.

isos na paizei rolo kai to ypsos…esy ti ypsos exeis?

Εγω ειμαι νινι ακομα.

1,78, καλα ειναι? (λενε οτι οι ψηλοι την εχουν μικρη)

oi lefkoi i oi mavroi? giati exo gnorisei kai lefko, sxetika psilo, gyro sto 1.82, me nini morio…oi mavroi pantos den apogoitevoun apo oti exo akousei…gia metrisou…hahahaha

1,78 μετρα ειπαμε. Α, υψος θες?

επειδή τυχαίνει να είμαι μπασκετικός μέχρι το κόκαλο,και ήμουν δίπλα στην εθνική και στα 2 ευρωμπάσκετ της ντροπής (99,01) τότε που οι μισοί εδώ μέσα ουτέ καν ήξεραν το ρόστερ της ομάδας,θα το πω τελευταία φορά κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε

θέλω να δω στον τελικό τον Γκασόλ να παίζει…απλά.όλα τ’άλλα πέρι γκρίνιας είναι δημιούργια φαντασίας…

εγώ προσωπικά σίγουρα θα χαρώ εάν βγούμε πρώτοι,αλλά σήμερα,με έπιασαν τα κλάματα όταν τελείωσε το ματς…ήταν όλα τα λεφτά…η υπέρβαση…αυτή η εθνική έπρεπε να νικήσει τους ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ αμερικάνους παίκτες…

xm mpasket omws exoume mia paradosh e ? exei pesei douleia.
oxi san thn mpala = pou me giourousia kai alla kai atyxies allwn egine to greek dream.
ntaks - exoume mellon .

Τι ασχολούμαστε με τους ισπανούς ρε παιδιά?Εδώ έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και ασχολούμαστε με δαύτους,ε?Και ο gazol να έπαιζε τιπότα δεν θα σταματούσε την εθνική μας από το να πάρει το χρυσό μετάλλιο.Αλήθεια στο περσινό Εurobasket οι Ισπανοί ποιά θέση πήραν? :slight_smile:

Να είμαστε λίγο συγκρατημένοι παιδιά…
Δεν είναι καμμιά ομαδούλα η Ισπανία…
Θέλει πολλή προσπάθεια για να την κερδίσουμε…
Keep the Faith!

Τον Προκρούστη γρήγορα…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Δεν ισχύει αυτό που λες Νίκο… Όλα είναι θέμα δαχτύλων…

χμ…καλή παρατήρηση αυτή για το προηγούμενο ευρωμπάσκετ…δεν είχαν τόσο καλή χημεία όσο φέτος όμως και έπεσαν πάνω σε ένα…δαιμονισμένο Νοβίτσκι στον ημιτελικό…όπως και να’χει,αυτή η ομάδα έχει μέλλον…νέοι παίκτες,νέος προπονητής,θέλω να πιστεύω ότι χτίζεται αυτοκρατορία…όπως ήταν άλλωτε η γιουγκοσλαβία,η σοβιετική ένωση,οι ΗΠΑ…έτσι κι εμείς τώρα…αυτή η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και ξέρεις ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε…δε σημαίνει ότι θα καταφέρει,αλλά μπορεί… :slight_smile:

Αυτη η ομαδα ειναι μια παρεα,συνεννοουνται απιστευτα καλα μεσα στο γηπεδο,ακομα και ο Σοφο εδεσε (οσο μπορουσε) στο λιγο καιρο που ειναι μαζι τους.Εχει ΠΑΡΑ πολυ μελλον η ομαδα αυτη,τα περισσοτερα απο αυτα τα παιδια θα παιζουν μπασκετ για 10+ χρονια ακομα,και στην Ελλαδα υπαρχουν πολλα ακομα ταλεντα που θα μπορεσουν να αντικαταστησουν επαξια οποιον χρειαστει(Κυριτσης,Βασιλειαδης,Μαυροκεφαλιδης,Βεργινης αμα εχει καλη εξελιξη και αλλοι που θα βγουν στο μελλον).
Νομιζω οτι ειμαστε μαρτυρες της γεννησης μιας αυτοκρατοριας.Η μεγαλη των Πλαβι σχολη εχει πεθανει.Ωρα να ανοιξουμε δικια μας :wink:

Κατι μου λεει οτι εισαι πολυ ψηλος. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Την έφαγαν οι Αργεντίνοι τη 15άρα. Νομίζω οτι παίξαμε με τους καλύτερους μέχρι στιγμής…

Πέρσι (δεν είμαι βέβαιος) νομίζω ότι ο Γκασόλ δεν είχε κατέβει στο Ευρωμπάσκετ.

Να κάνω μία ερώτηση? Γιατί όλοι λένε ότι ο Διαμαντίδης δε θα παίξει ΝΒΑ?

Γιατί ο ίδιος το έχει δηλώσει…
Ο άνθρωπος μάλλον δεν έχει καταλάβει τις μεγάλες του δυνατότητες…

Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει και εγώ, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν δηλώσεις. Ο Γιαννάκης όταν είχε τελειώσει την καριέρα του έλεγε ότι το μεγαλύτερο σφάλμα του ήταν που δεν πήγε να παίξει και στο ΝΒΑ, έστω για την εμπειρία.

Το είχε πει γιατί δεν πίστευε στο ταλέντο του ή γιατί δε το θέλει?

Όταν τον είχαν ρωτήσει μετά το έπος του Βελιγραδίου αν θα πήγαινε εκεί είπε ότι δεν έχει δυνατότητες για NBA.
Ενώ και τώρα πιο πρόσφατα στο Papaloucamp που πήγε για επίδειξη το ξαναείπε και απάντησε ο Παπαλουκάς “μην τον ακούτε, λέει μαλακίες!”