Ο Χαριστέας στη Φέγενορντ? 8O 8O 8O 8O
Καλά μάγκες με ή χωρίς Γκασόλ, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ισπανία σε καμμία περίπτωση.
Τα παιδιά έχουν δείξει ότι δεν πετούν στα σύννεφα και θα παίξουν όπως πρέπει.
Αλλά τώρα να λέτε κάποιοι “δε θα χαρώ αν νικήσω την Ισπανία χωρίς Γκασόλ” …
Τι μαλακίες είναι αυτές ρε κουλάρετε…
δεν είναι το ίδιο,όχι ότι δε θα χαρώ…
αν τους νικήσουμε,θέλω να κάνουν την καλύτερή τους εμφάνιση οι ισπανοί…
Οντως εχετε ενα δικιο,γιατι θα μας λενε μετα “Ναι κερδισατε,αλλα αμα ειχαμε τον Γκασολ…”.Παντως και εμεις στερουμαστε εναν πολυ καλο παικτη,και οχι απο τυχαιο τραυματισμο οπως αποδειχτηκε…
Δλδ όταν πέρσι νικήσαμε τη Γερμανία δε χάρηκατε γιατί νικήσαμε εύκολα να υποθέσω…
Σημασία έχει η Ελλάδα και όχι οι άλλες ομάδες…
α,δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω…πέρσι νικήσαμε τη Γερμανία γιατί σβήσαμε τον τεράστιο Νοβίτσκι…αυτό θέλω να γίνει και τώρα…
Δεν πειραζει, ας τους ριξουμε καμια 50αρια ποντους στο κεφαλι και ας μας λενε μετα πως ο Γκασολ και ο Μοριεντες θα κανανε τη διαφορα…
Περαστικα τους σε ακομα ενα αθλημα…
Καμμιά φορά όταν λείπουν οι μεγάλοι παίκτες οι υπόλοιποι γίνονται πιο ομάδα, το πληγωμένο θηρίο που λένε…
Τελικός είναι, όχι ματσάκι και θέλει σοβαρότητα για το χρυσό…
το μπασκετ στην Ελλαδα αποδεικυει οτι ειναι ενα απο το πιο σταθερα σε επιτυχιες αθληματα! δεν ειμαστε τυχεροι! ξερουμε απλα να παιζουμε! Να δουμε αν θα κερδιζε ποτε se mundial η Ελλαδα την Βραζιλια!
Έλεος πια με τη μιζέρια! Είμαστε στην κορυφή του κόσμου και όποιος αντίπαλος διαφωνεί ας κατέβει στο γήπεδο να το αποδείξει! Με πορδές δεν βάφονται αβγά!
Κρίμα που διαβάζει κανείς σχόλια του στυλ “α, χωρίς Γκασόλ δεν θα είναι το ίδιο μεγάλη η επιτυχία”. Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, λέω εγώ, για να μάθετε να μην υποτιμάτε ως προφήτες εκ των υστέρων τη μεγαλειώδη προσπάθεια των παιδιών.
Από τον καναπέ μας, όμορφα και απλά φαίνονται όλα.
Το ότι δε θα παίξει ο Γκασόλ, δεν είναι και 100% καλό, γιατί πλέον δε μπορεί το τεχνικό team να οργανώσει την άμυνα μας πάνω στην επίθεση της ισπανίας, αφού δε ξέρουμε πως θα παίξουνε…
Η Ισπανία δεν είναι Γερμανία. Έχει και άλλους παικταράδες μέσα που αν χρειαστεί θα την κάνουν τη δουλειά.
Και εγώ ξενέρωσα με τον τραυματισμό του Γκασόλ, όχι για να μη λένε οι ξένοι τίποτα, αλλά για να μη λέμε εμείς…
Αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ’αυτια μου… Το οτι θελω να δω εναν παιχταρα σ’εναν τελικο επι ισοις οροις και οχι σ’εναν τελικο οπου η Ελλαδα εχει το πανω χερι (Αρα την υποτιμω. Ε? Ωχ… για κατσε, μπερδευτηκα…) σημαινει οτι ειμαι μετα Χριστον προφητης. Νταξει, ναι.
Ρε παίδιά ηρεμήστε…Εντάξει κριμά που δε θα παίξει ο Γκασολ ,χάνει ένα συμαντικό ατού η Ισπανία αλλά μια αμάδα δεν είναι μόνο ένας παίκτης.Τουλάχιστον μια ομάδα που έφτασε ως εδώ.Η Ισπανία δεν είναι της πλάκας ομάδα και έχει εξαιρετικό βάθος.Δε θα είναι περίπατος το παιχνίδι εκτός αν οι δικοί μας παίξουν το παιχνίδι της ζωής τους.Οι τραυματίσμοί συμβαίνουν σε όλους και ένας τραυματισμός δεν μειώνει ούτε την νίκη, ούτε την αξία, ούτε την ικανότητα κανενός.
Αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ’αυτια μου… Το οτι θελω να δω εναν παιχταρα σ’εναν τελικο επι ισοις οροις και οχι σ’εναν τελικο οπου η Ελλαδα εχει το πανω χερι (Αρα την υποτιμω. Ε? Ωχ… για κατσε, μπερδευτηκα…) σημαινει οτι ειμαι μετα Χριστον προφητης. Νταξει, ναι.[/quote]
Δεν αναφερόμουν σε σένα (δες καλύτερα τα προηγούμενα posts).
Αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ’αυτια μου… Το οτι θελω να δω εναν παιχταρα σ’εναν τελικο επι ισοις οροις και οχι σ’εναν τελικο οπου η Ελλαδα εχει το πανω χερι (Αρα την υποτιμω. Ε? Ωχ… για κατσε, μπερδευτηκα…) σημαινει οτι ειμαι μετα Χριστον προφητης. Νταξει, ναι.[/quote]
calm down fytouli…
Exeis dikio. You’re right. Yeah, you are.
Turin τα λες πολύ σωστά.
Όλοι μαζί για τη νίκη παιδιά!
Δεν αναφερόμουν σε σένα (δες καλύτερα τα προηγούμενα posts).[/quote]
Σορρυ φιλε, εχω τα νευρα μου σημερα.
Γιαννουλα σε παιρνει να μιλας αγγλικα στο θεμα που μιλαει για τον διασυρμο της Αμερικης απο την Ελλαδα? Οχι πες μου.
Roufianos mode on: Η Nightmare ειναι μιση Αμερικανιδα, διακορευστε την! Roufianos mode off.
Αυτά τα παιδιά (από πέρυσι στο Βελιγράδι) μας έχουν στείλει στον 7ο ουρανό.
Συγκίνηση, χαρά και αγάπη για τον αθλητισμό.
Σας ευχαριστούμε.
ante kai me enan kalo mpasketista oi lefteres…
Ο σχορτσιανιτης δεχτηκε και προταση γαμου απο μια γιαπωνεζα…