αν και δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε τον κορυφαίο,πιστεύω ότι γενικά,σαν έλληνας παίκτης,ο Διαμαντίδης είναι φαινόμενο…
πάντως ο Γιαννάκης έκανε ρεζίλι αυτούς που τον απέλυσαν το 98 κι αυτούς που τον έκραζαν το 2004…έυγε ρε δράκε!!!
Πίγα Ομόνια και γινόταν χαμός σαν διαδήλωση ήταν (μεσημέρι μόνο διαδήλωση σου κολάει) αλλά λόγω των σημαιών ήταν σαν να είχε κατεύει το Λ.Α.Ο.Σ.
Φυσικά εγώ πήγα για το νέο cd των GUARDIAN αλλά τράβιξα και μερικά βιντεάκια…
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!
Πάμε γερά τώρα και συγκεντρωμένα στον τελικό…
Σοβαρα τωρα, εχετε καταλαβει οτι ειμαστε με το ζορι 11 εκατομμυρια και εχουμε βγαλει κατα καιρους ομαδαρες? Δεν μπορω να θυμηθω καποια αλλη τοσο μικρη χωρα με τοσες επιτυχιες, με εξαιρεση την Σερβια.
Προσέξατε καθόλου του τίτλους των ξένων…Ούτε Έλληνες να τα γράφανε.
Τι για ελληνικη τραγωδία στην Αμερική ,τι αθλος…
Το CNN είχε τίτλο οι Έλληνες σοκαραν την Αμερική
Μέχρι και το Αλ Τζαζιρα είχε ρεπορτάζ…
Ρε σεις,πριν το ματς Ισπανιας-Αργεντινης καταραστηκα Τζινομπιλι και Γκασολ να τραυματιστουν…Και ο Τζινομπιλι χτυπησε το χερι του(οχι σοβαρα ομως) και ο Γκασολ στραβοπατησε και παιζει να εχει τραυματιστει σοβαρα…Αυτο που επαθε το ειχα παθει και εγω πριν 2 χρονια και ημουν 1 μηνα με ναρθηκα.Μακαρι να επαθε το ιδιο και αυτος…! :twisted: :twisted:
ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΑΥΡΑΚΙΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ!
“They played like a champion plays,” U.S. forward Shane Battier said of Greece.
US coach Mike Krzyzewski was gracious in defeat:
“Obviously the Greek team did an amazing job,” he said. “It’s not surprising. We knew that they had great heart and togetherness. They deserved it.”
“I take my hat off to them for playing so well and so hard down the stretch”,said Anthony.
Ετσι.Προσκυνηστε.
Ναι ρε Ελλαδαρααα, ναι ρε ψυχαρες!!!
Ας πανε τωρα τα Αμερικανακια να σκοτωσουν κανα παιδακι στο Ιρακ να δειξουν ποσο ανδρες ειναι γιατι στα ισια δεν τους παιρνει…
Σπιτι σας ρε μαλ…ες και ας μας πουν τωρα ο,τι θελουνε.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ρε μ…αααααααα!!! ΤΡΕΛΑΑΑΑ
Μπάσκετ από άλλο πλανήτη. Η εθνική ταπείνωσε τους Αμερικανούς ΑΚΟΠΑ, με επιθετικό μπάσκετ και ΑΜΥΝΑ και ΕΠΙΘΕΣΗ για σεμινάριο. Παρατήρησε κανείς ότι από την στιγμή που πήραμε το προβάδισμα, δεν το χάσαμε σε κανένα σημείο ? Ή ότι η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους 6 πόντους ποτέ ??
Το χάρηκα πολύ πρώτον γιατί έχασαν οι ΗΠΑ και δεύτερον γιατί έβλεπα την απόγνωση στα μάτια και το παιχνίδι τους. Οι “κορυφαίοι” παίκτες του κόσμου και να μην μπορούν να βάλουν μια βολή ? Έτσι, ταπείνωση τώρα και να παρακαλάνε για το χάλκινο.
Ο Διαμαντίδης δεν πρέπει να υπάρχει στην πραγματικότητα. Το παιδί είναι βγαλμένο από πένα συγγραφέα, από ταινία. Θέλω να τον δω ζωντανά κάποια στιγμή γιατί μόνο έτσι θα το πιστέψω.
Διαβάστε δύο φοβερά κείμενα :
Α. Καρπετ για Διαμαντίδη : http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=56984
Β. Oldboy για Ιωαννίδη : http://old-boy.blogspot.com/
Μπράβο στα παιδιά και στον Γιαννάκη. Είναι αστρονομική ομάδα.
τι μπλέκετε μωρέ τον αθλητισμό με τις παπαριές των αμερικάνων?έλεος
Εμένα δε μου φάνηκε καταλάθος…Το χέρι του δεν είχε καμιά δουλειά εκεί.Η ομοσπονδία πάντως λένε οτι θα κάνει ένσταση για την τιμωρία του.[/quote]
Ανακαλω αυτο που ειχα πει,δεν ηταν κατα λαθος.Διαβασα αυτα που ειπε ο Ζησης:
“Όλα ξεκίνησαν όταν μια φάση νωρίτερα, ο Βαρεχάο προσπάθησε να πάρει επιθετικό φάουλ. Γύρισα και του είπα επί λέξει: «Γιατί βουτάς συνέχεια κάτω;». Μου απάντησε: «Μην ξαναπλησιάσεις κοντά μου. Θα σε χτυπήσω». Δε μπορούσα να φανταστώ ότι το εννοούσε.
Φεύγοντας από το γήπεδο προς το νοσοκομείο, συνάντησα στην έξοδο, προς τη μικτή ζώνη τον Βαρεχάο. Δεν ήξερα πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα και δεν του είπα όσα θα του έλεγα αν γνώριζα την κατάστασή μου. Το μόνο που είχε να μου πει ήταν ότι δεν τον σεβάστηκα. Τίποτα άλλο. Ούτε συγνώμη. Μου είχε προκαλέσει ζημιά και αυτός έλεγε ότι δεν τον σεβάστηκα επειδή του είπα να μην πέφτει κάτω.”
Nα ψοφησει το τσογλανι.
Α,και το χρυσο ειναι 99% δικο μας:
“Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός των Ισπανών, Χοσέ Βιθέντε Ερνάντεθ, δεν θα αγωνιστεί στον τελικό με την Εθνική μας.”
ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΤΑΡΑ!
:twisted: :twisted:
είναι που σου δώκα την ευχή μου :lol:
montecristo, μία παρατήρηση. Ο Ιωαννίδης, είναι αυτός που πήρε το Διαμαντίδη από τον Ηρακλή, πριν γίνει ηγέτης του Ηρακλή και τον έβαλε στην Εθνική. Επίσης, από τότε έλεγε ότι είναι ο πλέι μέικερ του μέλλοντος και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι γέλαγαν (η πρώτη του χρονιά στην Εθνική ήταν γεμάτη λάθη αν θυμάσαι)
Παρα όλα αυτά, ο Γιαννάκης, ξεπέρασε σήμερα την ευρωπαϊκή νοοτροπία του ότι το “41-40” είναι προτιμότερο από το “101-100” για τελικό σκορ και για αυτό κερδίσαμε. Τον Ιωαννίδη δε τον θυμάμαι να το έκανε ποτέ σε σημαντικό ματς. Ήθελε να έχει αυτός τον έλεγχο και όχι οι παίκτες του…
Τρομερός ο Γιαννάκης, αλλά τρομερός και ο Ιωαννίδης. Επειδή πολιτεύτηκε και αποσύρθηκε, δε πρέπει να τον αδικούμε…
Τέλος, από την τωρινή Εθνική, ο Γιαννάκης έχει αναδείξει ως κόουτς μόνο τον Σπανούλη. Τους υπόλοιπους τους ανέδειξαν προπονητές τύπου Ιωαννίδη… (π.χ. Ομπράντοβιτς)
Από ότι έμαθα, κόσμος πέρναγε σήμερα έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία και μούτζωνε μετά από τη νίκη!!!
Μικρέ λούτρινε θεούλη, νομίζω ότι you’re missing the point. Το θέμα του κειμένου είναι η νοοτροπία και όχι η ικανότητα. Γι’αυτό και νομίζω ότι ήταν τόσο εύστοχο.
Δεν έριχναν μούτζες… Άλλο “σήμα της νίκης” έδειχναν…
Για τη νοοτροπία ήταν, δε διαφωνώ, αλλά νομίζω ότι είναι το αποτέλεσμα της όλης (άδικη κατ’ εμέ) κριτική που έχει φάει ο Ιωαννίδης, επειδή δεν έκλεινε το στόμα του όταν έπρεπε…
Άσε που η νοοτροπία αυτή υπάρχει σε πολλούς Έλληνες, δε την εισήγαγε ο Ιωαννίδης. Ίδια δεν είναι και η νοοτροπία των παικτών που βρίζουν τον αντίπαλο την ώρα του αγώνα για να τον εκνευρίσουν? Ίδιο δεν είναι κάμποσες χιλιάδες κόσμος σε Καραϊσκάκη/ΟΑΚΑ/Τούμπα να βρίζουν τη μάνα παικτών για να κερδίσει η ομάδα τους? Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα τέτοιας νοοτροπίας (που δεν έιναι και Ελληνικό χαρακτηριστικό, αλλά παγκόσμιο)
Αυτό που λέω με λίγα λόγια είναι ότι ο old boy, βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος για το λόγο που είπα πάνω-πάνω…
Και πάλι κάρβου έχεις χάσει ένα σημείο. Το παλικάρι λέει ότι ο Ιωαννίδης εξέφραζε ακριβώς όλη αυτήν την άρρωστη νοοτροπία του Νεοέλληνα των 90s, νοοτροπία που αρχίζουμε σιγά σιγά να ξεπερνάμε. Δεν την “έφτιαξε” ο Ξανθός. Την υπηρέτησε όμως δημόσια…
ένα χρυσό μετάλλιο απέναντι σε μια εθνική ισπανίας χωρίς τον Γκασόλ δεν είναι και ό,τι καλύτερο…και ακόμα χειρότερα,μια ήττα απέναντι σε ισπανία χωρίς Γκασόλ είναι ακόμα χειρότερη…με μεγάλη θλίψη βλέπω οπαδισμό.για όνομα του θεού…μακάρι να ήταν υγιής αυτός ο τεράστιος παίκτης να παίξει στον τελικό…έλεος ρε παιδιά…
Αυτο ακριβως σκεφτομουν να πω. Δεν θα χαρω τοσο πολυ μια επικειμενη νικη. Καλυτερα να περνουσε η Αργεντινη που τουλαχιστον θα ειναι πληρης…
Καλα ρε παιδια δε θα στενοχωρηθω κιολας που δεν θα παιξει ο Γκασολ.Συγγνωμη που θελω να κερδισει η Ελλαδα το χρυσο μεταλλιο και προτιμω να μην παιξει ο Γκασολ.Οχι οτι φοβαμαι την Ισπανια και με τον Γκασολ.Αλλα προτιμω να εχω πιο πολλα ατου.Τελικος παγκοσμιου πρωταθληματος ειναι,δεν ειναι ενα παιχνιδακι μεταξυ φιλων.