Mudobasket

Εμεις είμαστε πολιτισμένοι δεν φανατιζόμαστε και εξασκούμε ευγενή άμιλα(Αχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις!).Σίγουρα έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά τέτοιο ματς θέλει προσοχή

Καλά η φάση με το βόλει ήταν επική…Χαναμε και 2-0.3 σετ σερι πήραμε.[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η Γαλλια εχασε απο τον Λιβανο…
Ετσι μαμαει η Χεζμπολαχ!
Αντε και Λιβανος-ΗΠΑ στα νοκ αουτ να τους τσακισουν οι ανταρτολεβεντες!

Και αποδειχτηκε οτι οι ΗΠΑ δεν ειναι αχτυπητη ομαδα,η Ιταλια που την ειχαμε για πλακα στο Ακροπολις τους ζορισε πολυ

http://www.topix.net/forum/nba-players/anderson-varejao

pigenete mia volta ekei, na steilete ena minimataki se auto ton malaka ton vraziliano pou me tin aggonia tou, prokalese tria katagmata sto proswpo tou Zisi… dolofonos o tipos… ka malista to ekane epitides…

Και ετσι ο Ζησης χανει ολο το υπολειπο τουρνουα!!! Ο τυπος ειναι πολυ μαλακας!
Κανονικα ,λεω εγω τωρα, δεν πρεπει η FIBA να τον αποβαλει απο τη συνεχεια της διοργανωσης?

Και ετσι ο Ζησης χανει ολο το υπολειπο τουρνουα!!! Ο τυπος ειναι πολυ μαλακας!
Κανονικα ,λεω εγω τωρα, δεν πρεπει η FIBA να τον αποβαλει απο τη συνεχεια της διοργανωσης?[/quote]
Σωστο…Ο τύπος πρέπει να παει στο πειθαρχικό της FIBA και να φάει γερή τιμωρία.

Eλεος στα καλα του καθουμενου γμτ…Τι γκαντεμια…Παντως εμενα απο το 1 ριπλει που εδειξαν οι ασχετοι με σκηνοθεσια Ιαπωνες μου φανηκε οτι το εκανε καταλαθος…Αλλα και καταλαθος να το εκανε ειναι τελειως ατσαλος και πρεπει να τον ριξουμε στον Καιαδα ή να του βαλουμε φωτια στο κεφαλι.Με τετοιο μαλλι θα απανθρακωθει ολοκληρος… :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol:

13:30 Με Τουρκια για την 1η θεση, πιστευω οτι τους εχουμε τους τουρκους, να νικησουμε και νικη αφιερωμενη στον Ζηση, οπως αφιερωμενη θα ειναι και η παγκοσμια κουπα που θα σηκωσουμε για τον Ζηση. Ας το ευχηθουμε ολοι καλη και ταχεια αναρωση.
Μουνακι Βαρεζαο θα σε γαμησουμε.

Εμένα δε μου φάνηκε καταλάθος…Το χέρι του δεν είχε καμιά δουλειά εκεί.Η ομοσπονδία πάντως λένε οτι θα κάνει ένσταση για την τιμωρία του.

όχι και κατά λάθος!!! αυτό ήταν εγκληματικό…

Κατεθεσε διαμαρτυρια η Ελλαδα ενω ο διαιτητης του αγωνα παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος που δεν απεβαλε τον Βαρεχαο.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ!
Τους πατησαμε κατω τους βαρβαρους!Τα καθυστερημενα εδειξαν ποσο ασχετοι με το αθλημα ειναι,σε καθε καλαθι(ειδικα 3ποντο) πανηγυρισαν λες και εβαζαν γκολ.
Προσκυνηστε μας ρε .-

Αντε τωρα Κινα,μετα ή Γαλλια ή Aγκολα και μετα αρχιζουν τα ωραια…Αποκλειουμε ηπα στα ημιτελικα και το σηκωνουμε πατωντας κατω την Αργεντινη.
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
(Δεν φανατιζομαι καθολου ευκολα :smiley: :smiley: )
4αδα ειμαστε χαλαρα,Κινα και Γαλλια δεν ειναι σοβαρες απειλες.Πρεπει να τα δωσουμε ολα με ηπα και να παμε το παιχνιδι σε αργο ρυθμο,ωστε να τους αποσυντονισουμε.

O αθάνατος ελληνικός ενθουσιασμός!!!Εγω προσωπικα με την Τουρκία δε με ενδιαφέρει τόσο όσο θελω να την φάνε οι Αμερικάνοι.Και αν την φάνε από εμάς θα είναι το τέλειο.Τώρα αρχίζουν τα κάλα τα παιχνίδια.

δεν είναι και τόσο εύκολο να περάσουμε κανέναν αντίπαλο από δω και πέρα…
με ανησυχεί ότι δεν έχουμε κάνει ούτε μία ήττα…
αυτό σημαίνει ότι μέχρι την τετράδα πρέπει να πάμε αήττητοι,κι από κει για μετάλλιο επιτρέπεται μόνο μια ήττα…δύσκολα τα πράγματα…

Καμια ηττα και πουθενα. :evil:
ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ!!!

Ξεπορωθειτε λιγο…Αν ηταν τοσο πορωμενοι συνεχεια και οι παικτες μας θα ειχαμε 0/5 νικες… :roll:

Εμεις δεν ειμαστε οι παικτες μας,αρα εχουμε το δικαιωμα να πορωνομαστε οσο θελουμε…

Ελλαδα ρεεε!
Μια χαρα θα τα παμε. Νομιζω οτι τωρα παιζουμε με την Αμερικη.

Ενημερωσου λιγο ρε βλαχο, με την Κινα παιζουμε. :stuck_out_tongue:

Αυτη ειναι ομαδα…απεδειξε οτι η ευρωπαικη κουπα δεν ηταν μια τυχαια παρενθεση…(σε αντιθεση με την εθνικη ποδοσφαιρου)

Το καλό με αυτή την ομάδα είναι ότι χαίρεσαι να τη βλέπεις. Είναι όλοι γύρω στα 25, είναι όλοι καλά παιδιά και μια παρέα, χρόνο με το χρόνο βελτιώνονται, τα δίνουν όλα στο γήπεδο και παλεύουν τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Κοινώς ακριβώς το αντίθετο από την δυστυχώς “τελειωμένη” πλέον ομάδα του ποδοσφαίρου…