Mudobasket

Εγω το λεω για να μην εχουμε τα γνωστα σε περιπτωση αποτυχιας…’‘και τι ειναι η τεταρτη θεση στον κοσμο’’ κλπ :wink:

Εγω το λεω για να μην εχουμε τα γνωστα σε περιπτωση αποτυχιας…’‘και τι ειναι η τεταρτη θεση στον κοσμο’’ κλπ :wink:[/quote]

Καλα η 4η θεση δεν ειναι λιγο, αλλα οχι παλι να βγουμε 4οι καταρα καταντησε!!
Τη Δεκαετια του 90 σχεδον παντα τεταρτη ειμασταν (εξαιρεση η Ατλαντα το 96 5η θεση και το ευρομπασκετ 99 που πηραμε τα @@ μας). Τεσπα και 4η να βγουμε πολυ καλο θα ειναι αλλα οπως και να δει κανεις εγω οπως και ολοι φανταζομαι
θελουμε το καλυτερο για την εθνικη.

σημερα το μεσημερι εφαγα κινεζικο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οντως ετσι οπως εχουν τα πραγματα ειναι πολυ πιθανο να βγουμε 4οι,αλλα και 1οι.Ολα θα παιχτουν στην αμυνα μας στο ματς με τις ΗΠΑ,πρεπει να τους κρατησουμε σε χαμηλο σκορ και να κανουμε οσο καλυτερες επιθεσεις γινεται.Η 4αδα 99% ειναι Ισπανια,Αργεντινη,Ελλαδα,ΗΠΑ,το θεμα ειναι να δουμε την σειρα.
Τωρα ερχονται τα δυσκολα,πιστυεω και οι Γαλλοι θα πουλησουν δυσκολα το τομαρι τους και θα μας κουρασουν πολυ…

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ!

Έχετε πίστη αδέρφια!

O Γαλλοι μας τα έχουν κρατημένα από πέρσι αλλά αν παίξουν συγκρεντρομένα τους έχουν άνετα.

Μακάρι φίλε Turin.

Ελατε ρε 'σεις χαλαρωστε θα τους παρουμε τους πελατες ευκολα ή δυσκολα

Δεν υπαρχει ομαδα Γαλλια. Τελος.

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ!

Κάπου εδώ λογικά αποχαιρετάμε.

Αντε γεια και η Γαλλια τωρα σειρα εχουν τα Αμερικανακια!

Μουφα η Ελλαδα σημερα. Η Αμερικη θα νικησει την εθνικη Νοβιτσκι ευκολα ή πολυ ευκολα και μετα θα νικησει κι εμας. Ας ελπιζουμε στο χαλκινο.

καιρό έχω να δω dream team από το Αμέρικα… Οι προσδοκίες μου για την Ελλάδα έχουν ανέβει αρκετά ψηλά. Αλλά και πάλι ας κρατήσουμε κάτω και κεφάλι κι ας μην ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά… Για παν ενδεχόμενο.

Βασικά, μόνο μία dream team υπήρξε… Οι υπόλοιπες ήταν dream marketing…

Φαντάζομαι κάνεις πλάκα… 8)

Μπράβο ρε παικταράδες, πάλι περήφανους μας κάνατε. Στους 4 με περίπατο. Αυτή είναι ομάδα, όχι σαν τους άλλους τους γελοίους που θα χάσουν και από τη Μολδαβία έτσι όπως πάνε…
Η Ελλάδα έπαιζε σήμερα την πρόκριση για τους 4 και τα εξώφυλλα των αθλητικών έλεγαν για το τι είπε ο Τζίγκερ στο Μπάκε…ΡΕ ΟΥΣΤ!!

Πολυ καλά πήγαν και σήμερα…Τωρα είναι τα δύσκολα(για να μην πω παραπάνω).
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αλλά δύσκολα.Θα δούμε…

Οχι, σοβαρα μιλαω. Δεν μ’αρεσε σημερα. Αλλα και στην κακη της μερα ομαδες οπως την Γαλλια τις εχει για πλακα.

Καλα οι εφημεριδες ειναι τραγικες. Το πιο σημαντικο αθλητικο γεγονος αυτης της περιοδου το βαζουν κατω απ’το οτι επιασε κοψιμο τον Σολλιντ και οτι ο Μπακε επαιξε ταβλι με τον Τζιγγερ.

Ο Ρεχαγκελ δεν πηρε τον Σαμαρα για την Μολδαβια, αλλα δοξα τω Θεο πηρε Χαριστεα. Φανταζεστε να ελειπε ο Χαριστεας? Θα εβαζε τον αδερφο του να παιξει.

Are you saying “Ni” to Zisis Vrizas?

A. Η Ελλαδάρα του μπάσκετ είναι μεγάλη ομάδα. Κρίμα που κανείς μας δεν την σέβεται όσο της πρέπει. Θέλω μετάλλιο, αν και οι ΗΠΑ θα μας ζορίσουν πολύ.

Β. Στην Μολδαβία θα κερδίσουμε 0,5 - 0. Πάλι καλά που πήρε τον Χαριστέα ? Τον άνθρωπο που δεν στρίβει ούτε με τιμόνι ? Τον άνθρωπο που κοντρολάρει την μπάλα με την τέταρτη ? Τον άνθρωπο που μετά τον Αρη δεν έχει παίξει πουθενά βασικός ? Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Παλί καλά να λέμε όμως. Αν ξαναδω τον Βρύζα βασικό, θα μεταναστεύσω στο Τρινιντάντ - Τομπάγκο, οπού και εκεί ο Ζήσης θα ήταν τρίτο πάγκο…