Σιγα,επειδη κερδισε την Τσεχια που επαιζε χωρις σοβαρους επιθετικους?Κι εμεις το καναμε αυτο και επαιζαν και ο Κολερ κ ο Μπαρος! [/quote]
Επειδη ειχε ορμητικοτητα και παθος! (<-γυναικεια κριτηρια αξιολογησης ποδοσφαιρου ε? lol 8) )
Εμείς όμως είμαστε άμπαλοι.-
Vamos μωρή Ισπανία!!!
Τη γλέντησε όμορφα την Τυνησία.
Έκανε και ανατροπή που δεν την συνηθίζει σε μεγάλες διοργανώσεις.
Από το κέντρο και μπροστά είναι από τις 2-3 ποιοτικότερες ομάδες στη διοργάνωση.
Ελπίζω φέτος να πάει μακριά.
Εμείς όμως είμαστε άμπαλοι.-
Vamos μωρή Ισπανία!!!
Τη γλέντησε όμορφα την Τυνησία.
Έκανε και ανατροπή που δεν την συνηθίζει σε μεγάλες διοργανώσεις.
Από το κέντρο και μπροστά είναι από τις 2-3 ποιοτικότερες ομάδες στη διοργάνωση.
Ελπίζω φέτος να πάει μακριά.[/quote]
αν αποκλίσει την βραζιλία στους 8 , κάτι που θέλω πολύ γιατί την πάω πολύ την ισπανία φέτος , παλιότερα δεν την πήγαινα , αλλα με κέρδισε !
ομως , συνεχίζω ακάθεκτος : Φορτσα Ιταλια!!!
[size=7]sweden[/size]
Vamos-Vamos Argentina…
ο ροναλντινιο δεν ειναι ουτε μια τριχα απ τα @@ του μεσι.
γμτ αποκλιστεικε η σουηδια
Και οι δυο μαζί δεν είναι το μισο @ του Ριβάλντο και το μισο του μισού @ του Τζιοβάνι… Δεν θα μιλήσω ακόμα για Ζε Ρομπέρτο ή Ρονάλντο
Και οι δυο μαζί δεν είναι το μισο @ του Ριβάλντο και το μισο του μισού @ του Τζιοβάνι… Δεν θα μιλήσω ακόμα για Ζε Ρομπέρτο ή Ρονάλντο
:P[/quote]
αν φερει εναν απο τους 2 ο σωκρατης…
αν φερει εναν απο τους 2 ο σωκρατης… :D[/quote]
Άμα δε φέρει κανέναν όμως?!
αν φερει εναν απο τους 2 ο σωκρατης… :D[/quote]
Άμα δε φέρει κανέναν όμως?! :P[/quote]
που ειναι και το πιθανοτερο…
Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως θα γελάω…
Για να επανελθουμε και στο θεμα μας (για το Μουντιαλ μιλαμε οχι για τα μεταγραφικα του γαυρου…),η Αγγλια δεν βλεποταν παλι σημερα…Οσο για το αλλο ματς,ηταν πολυ καλο ως ενα σημειο,αλλα αμα ο διαιτητης αποβαλλει με το παραμικρο τους παικτες(η 2η κιτρινη στον Μπουλαρουζ ηταν πολυ τραβηγμενη),αυτοματα μετατρεπει το γηπεδο σε αρενα…Και οι ρομπες οι Ολλανδοι παιζαν με παιχτη παραπανω και δεν μπορουσαν να κανουν σοβαρη φαση… :?
Τελοσπαντων,ετσι οπως παει παντως η Αγγλια δεν τη βλεπω να περναει την Πορτογαλια (<— πολυ μου τη σπαει αυτη η ομαδα )…
Βασικά, δίχως Ντέκο, Κοστίνια και Ρονάλντο και με τον τραγικό Ρικάρντο στο τέρμα, νομίζω ότι η Πορτογαλία, δύσκολα θα προκριθεί. Κουτσά στραβά θα περάσει η Αγγλία.
Το τραγικό είναι ότι θα προκριθεί και η Βραζιλία στον επόμενο γύρο, γιατί αντί να πέσει με την Τσεχία, πηγε και έπεσε με τη Γκάνα. Όπου ο Εσσιέν δε θα παίξει και οι υπόλοιποι θα κοιτούν τους Βραζιλιάνους όπως κοιτούν οι τουρίστες την κορυφή του Empire State Building. (από μακρια και με ανοικτό το στόμα!!!)
Ενω αν περνουσε η Τσεχια δεν θα προκρινοταν η Βραζιλια…?Αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη ομαδα στον κοσμο οπως και να το κανουμε,και λογικα θα το δειξει αυτο στα τελευταια 3 παιχνιδια.Αμα δεν το κανει,θα επωφεληθουν ή η Αργεντινη ή η Ισπανια και λογικα θα το σηκωσει μια απο αυτες.Παντως δυσκολα το χανει το Μουντιαλ η Βραζιλια…
Έχει καταντήσει αηδία όμως, να μη βλέπεις ματς για καμιά ώρα και, μέχρι να δεήσουν να τραβήξουν στο 89’ ένα σουτ στο γάμμα και να λήξει 1-0. Έλεος, η Βραζιλία είναι!! (Αν και κάπως συμμορφώθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι). Επιπλέον είναι ξενέρωτο να μην υπάρχει λίγος ανταγωνισμός!
Γι’ αυτό σας λέω, Αργεντινή! (Που δεν το βλέπω και πολύ εφικτό να περνάει τη Γερμανία αλλά λέμε τώρα…)
Ν’αποκλειστούν οι Πορτογάλοι - και να πάρουν τα πανό τους να τα βάλουν εκεί που ξέρουν…Όχι ότι οι Άγγλοι παίζουν κάτι σοβαρότερο αλλά έχουν μαζί τους, το “Χρυσό πόδι” με το “μεγάλο” κώλο!
H Βραζιλία για να παίξει πρέπει να φάει γκολ στο 5…Και εμένα δεν μου αρέσει η Πορτογαλία αλλά οι Άγγλοι μου στη σπάνε περισσότερο και είδικά με τη χάλια μπάλα που παίζουν!
Γι’ αυτο, μόνο μια λύση υπάρχει…
Να ΜΗΝ το βλέπεις και σπας τα νεύρα σε όσους το βλέπουν. 8)
χε χε :twisted: :twisted:
Όσο και να το συζητάμε φέτος είναι η χρονια της σκουάντρα Ατζούρα!! θα το σηκώσει η Ιταλια!
Μπορεί να μην παίξει και ο Φιγκο. Αναμένεται να τιμωρηθεί για την κουτουλιά (δικαίως)
Βασικά, πιστεύω ότι έχει συνολικά τους καλύτερους παίκτες, αλλά δεν είναι η καλύτερη ομάδα. Από τη μέση και μετά έχει φοβερά τεχνίτες παίκτες, που μπορούν να κρύψουν τη μπάλλα, αλλά όλοι τους μαρκάρουν με τα μάτια. Ακόμα, νομίζω ότι παραέχει πολλούς τεχνίτες, στην επίθεση, κάποιοι πρέπει και να τρέξουν για να μπει γκολ. Με λίγα λόγια, αν πέρναγε η Τσεχία εγώ θα έπαιζα πρόκριση της Τσεχίας (ειδικά αν έπαιζε και ο Μπάρος και εκμεταλλευόταν τον ξεχασιάρη Lucio…)
Μετά από αυτό που είδα πριν από λίγο, ένα έχω να πω. Forza Italia!!! Οι πορτοφολάδες επέστρεψαν και ακόμα και αν δε φτάσουν τελικό είναι ικανοί να την πάρουν την κούπα!!!