Mundial 2006

Η Γερμανια εχει Lham, Swainstager, Ballack, Frings, Klose και πολλους αλλους. Εχει επισης και Nowitski στο μπασκετ

H Γερμανία χτες έπαιζε το ***** της,με την καλή έννοια…

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ παιχτών Γερμανίας και Ισπανίας.
Είναι γελοίο.
Κλάσεις ανώτερο ρόστερ η Ισπανία.

Άσχετο-Lahm στα γερμανικά σημαίνει κουτσός νομίζω… :stuck_out_tongue:

Όσον αφορά στην αποβολή και το πέναλτυ που δόθηκε στην Ισπανία:
Πέναλτυ δεν υπάρχει.
Υπάρχει τράβηγμα έξω από την περιοχή,άρα φάουλ και αποβολή διότι είναι τελευταίος παίχτης + προφανή θέση για γκολ.

Η Αγγλία σήμερα τραγική.

Το Εκουαδόρ σπέρνει. :lol:

Πω πω το Εκουαδόρ!!!

Στο παιχνίδι Αγγλία - Παραγουάη νόμιζα πως οι Άγγλοι δεν μπορούσαν να παίξουν πιο χάλια ποδόσφαιρο, τελικά χτες με διέψευσαν με το Τρινιδαδ, μπορούν και χειρότερα. Μπράβο. Πόσο παλτό είναι ο Κράουτς???

Βλέπω ωραία παιχνιδάκια για σήμερα και παρόλο που λένε πως θα τελείωσει εύκολα σήμερα το Μεξικό νομίζω θα δυσκολευτεί αρκετά με την Αγκόλα, ακόμα και για ισοππαλία…

H Αργεντινη έσπειρε…Τσόντα κατέληξε το παιχνίδι.Απλά απέδειξε ότι είναι απο τα φαβορί.Μπαλάρα έπαιξε.

Ο Κέσμαν πολύ τσεκούρι!!! :twisted:

Apisteyto. Mouphre ayto to atexno aggouri kai den phre ton Defoe pou moirazei sakoules stin mish entekada tou antipalou. To vlepa to mats me kati pwromenous Agglous kai xeskizomoun kathe fora pou ekane tis kagouries tou kai exane goals o Crouch.

ena exw na pw , fortsa ITALIA , pame gia mundial!!! :smiley: :wink: ;p

εγω βλεπω σουηδια να το σηκωνει!(λογω in flames,dark tranquillity,candlemass,ceremonial oath,edge Of sanity,the haunted,at the gates,entombed,lost horizon,opeth,soilwork,tiamat,spiritual beggars,therion)

Κατατοπιστικότατο επιχείρημα! :lol: :lol: :lol:

Έτσι μπράβο μαζί σου και εγώ… =D> =D> =D>

Έσπειρε η Ιταλία,ε; … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτό δεν ηταν μπάλα.Kick boxing ήτανε.Ψιλοξενέρωσα.Καλά οι Αμερικάνοι πολύ Κριάρια

Μέχρι τώρα βλέπω πολύ καλά προετοιμασμένους τους Αργεντίνους.

Μελετούσα το πινακάκι του μουντιάλ και βλέπω πιθανό τελικό Αργεντινή - Βραζιλία, αν καταφέρει η Βραζιλία στον 3ο γύρο να περάσει την Ισπανία που μάλλον θα συναντηθούν.

Επίσης πολύ καλές εντυπώσεις αφήνουν όλες σχεδόν οι Αφρικανικές ομάδες.

Πάντως με εξαίρεση το προηγούμενο της Αργεντινής και 2-3 άλλα ματς, σε γενικές γραμμές έχω απογοητευτεί με τα χάλια των “μεγάλων” ομάδων. Αφού άρχισα να πιστεύω ότι και τα δικά μας παλτά να στέλναμε (αν είχαν αξιοθεί να περάσουν) καλύτερα θα έπαιζαν…

Ψιλοσκατά θέαμα μέχρι στιγμής.
Εγώ υποστηρίζω Αγγλία και έχω ξενερώσει με το χάλι που παρουσιάζει ο Έρικσον πάντως.
Επίσης υποστηρίζω και Ιταλία και πιστεύω να καταφέρει κάτι φέτος. Αποκλείοντας την Βραζιλία ει δυνατόν, που μας τα χουν πρήξει όλοι.Οκ παιχταράδες κτλ, αλλά υπάρχουν και άλλες ομαδάρες, όπως πχ η Αργεντινή.

μπα , δεν παιζει φάση , η αργεντινή θα χάσει στα ημιτελικά απο την Ιταλία :smiley: :wink: ;-ρ !

Κάπου είχε πει ο Έρικσον, ότι το λάθος του προηγούμενου μούντιαλ ήταν ότι στον αγώνα με τη Βραζιλία η ομάδα ήταν κουρασμένη και αυτή τη φορά δε θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Θέλω να ελπίζω ότι στον επόμενο γύρο θα φορμαριστούν οι παίκτες και θα παίξουν μπάλλα. Η τωρινή ομάδα σίγουρα δεν αρμόζει στις δυνατότητες του Έρικσον…

Μπα θα χάναμε από τις Αφρικανικές!

Ψηφιζω Γκάνα!
Η ομαδα αξιζει…

Ετσι οπως εχω δει μεχρι τωρα τις ομαδες,θεωρω καλυτερες την Αργεντινη και την Ισπανια(εχει παρα πολυ δυνατη επιθεση),ωστοσο πιστευω οτι τελικα θα το παρει η Βραζιλια.Ο Ροναλντινιο μεχρι τωρα τα ξυνει,μαλλον κραταει τα καλα για το τελος…

Σιγα,επειδη κερδισε την Τσεχια που επαιζε χωρις σοβαρους επιθετικους?Κι εμεις το καναμε αυτο και επαιζαν και ο Κολερ κ ο Μπαρος! :wink: