Καλά να πάθουν οι Βραζιλιάνοι αφού δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους…
Τελικά η μόνη ομάδα που έπαιξε μπάλα στα προημιτελικά ήταν η Ιταλία.
Αντε να το σηκώσει να γουστάρουμε και λίγο γιατι απο μπάλα σε αυτό το mudial δεν είδαμε και ιδιάιτερη.
Καλά άμα το σηκώσει η Ιταλία τότε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο πάει κατά διαόλου…
Θα συμφωνήσω με το nihilist.
Jon_Lord, στον αγώνα με την Αλβανία τα παιδιά ήταν εκτός φόρμας… Εντάξει τώρα, τι να λέει η θέση στους ομίλους του μουντιάλ… Επίτηδες δεν προκριθήκαμε να μην έχουμε θύματα από τους συνεχόμενους θριάμβους στο πέρασμα μας…Αλλά κατα βάθος είμαστε καλύτεροι απ’όλα αυτά τα παλτά!
Και παρεπιπτόντως, αυτός ο Θεοφιλόπουλος… μα τι ΜΑΛΑΚΑΣ! Απορώ πως δεν κατέβηκε στους πάγκους να δώσει μαθήματα πρoπονητικής σε Scolari και Ericcson. Δηλαδή μιλάμε για καθυστερημένο!
Η Βραζιλια μπηκε τελειως χαλαρη και νομιζε οτι θα παιξει ενα απλο παιχνιδακι και θα κερδισει,ομως με Ιαπωνια κ Γκανα…Απο την αλλη,οι Γαλλοι ειχαν “καταφερει” να τους υποτιμησουν ολοι με τις τραγικες τους εμφανισεις στα προκριματικα και στους ομιλους.Λετε να το καναν επιτηδες?? :lol: :lol:
Απ’τις ομαδες που ειναι τωρα στους 4 παντως θελω πιο πολυ να το παρει η Ιταλια
Όπως το είχα πει, όποιας ομάδας ο προπονητής προσπαθούσε να μιμηθεί την Εθνική Ελλάδος, αυτή η ομάδα θα την πάταγε. Δυστυχώς, δεν περίμενα αυτός να ήταν ο Έρικσον. Κατέβασε την ομάδα με 4 αμυντικούς που έχουν το μυαλο τους μόνο στην άμυνα, 3 αμυντικά χαφ για να μπλοκάρουν τα χαφ της Πορτογαλίας και έναν επιθετικό στου διαόλου τη μάνα να καθυστερεί το παιχνίδι μέχρι να ανέβουν οι υπόλοιποι.
Ο Έρικσον, δεν άντεξε την πίεση του νησιού και είναι κρίμα γιατί η Εθνική Αγγλίας είναι από τις ελάχιστες (εγώ μόνη αυτή ξέρω…) αποτυχίες του ως προπονητή…
Τώρα για την κόκκινη κάρτα στο Ρούνεϊ τι να πω? Αν πω την άποψη μου (ίδια με την κόκκινη στο Del Horno για το μαρκάρισμα στον Messi) θα με ξαναπούν γραφικό. Αλλά από ότι φαίνεται η FIFA και ο κόσμος δε θέλουν το ίδιο ποδόσφαιρο με εμένα. Χαίρονται να μοιράζονται κόκκινες κάρτες σε όποιον παίζει δύνατα και παίκτες σα τον Maniche να κάνουν τους ψόφιους κρατώντας το πρόσωπο τους ενώ ο αμυντικός τους ακούμπησε στον… ώμο.
Για το Βραζιλία- Γαλλία, είμαι ένας από τους λίγους του topic που υποστήριζαν ότι θα πατώσει. Ειλικρινά τώρα, ο γερό Ρίμπο στα μάτς β’ διαλογής του ελληνικού πρωταθλήματος τρέχει περισσότερο από όσο έτρεξε χθες ο Ροναλντίνιο και ο Κακά μαζί. Προτίμησαν τα νιάτα από τους ηγέτες… Για αυτό θα χαρώ να το σηκώσει ο παππούς Zidane και να τους κάνει όλους λαλάκες…(χθες το έμαθα, η νίκη της Γαλλίας παιζόταν 5,50 8O … έχασα μεγάλη ευκαιρία για τζάμπα διακοπές… )
Θέλω τελικό Ιταλία - Γαλλία (επιθυμία, όχι πρόβλεψη…)
Να προσθέσω ότι από τους 4, μακράν ο καλύτερος προπονητής είναι ο Λίπι και για αυτό δίνω ένα πολύ μικρό προβάδισμα στην Ιταλία για την κούπα. Αλλά πολύ μικρό προβάδισμα, γιατί έχει σοβαρά προβλήματα και ελλέιψεις (κατ’ εμέ…)
Δεν ξέρω τι είχες πει για την κόκκινη του Del Horno,αλλά απ’ότι κατάλαβα λες ότι ήταν υπερβολική η κόκκινη στον Γουρούνεϊ.
Φαντάζομαι ότι θα αλλάξεις άποψη αν δεις προσεκτικά το ριπλέι.
Το πατάει στα @@.
Αυτό δεν είναι σκληρό παιχνίδι,είναι αντιθλητικό παιχνίδι.
Καλά κάνει η FIFA σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παιχτών.
Το σκληρό παιχνίδι είναι ok,το αντιθλητικό όμως όχι.
Μία τεράστια υπόκλιση στον ΜΑΓΟ ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ.
Merci pour tout,
Ο Ροναλντίνιο είναι καλός για να σκουπίζει τον ιδρώτα του Μάγου.
Το κύπελλο στον Τότι.
Πάντως από τις 4 ομάδες δεν υποστηρίζω καμία τρομερά.
Παίχτες συμπαθώ από την κάθε μία.
Τόττι,Ντε Ρόσσι,Περόττα,Ιακίντα,Μπουφόν από Ιταλία.
Ποντόλσκι,Λαμ από Γερμανία.
Μανίς,Μίγκελ(πολύ καλό δεξί μπακ),Σιμάο από Πορτογαλία.
Ζιζού,Ανρί,Μακελελέ,Μαλουντά,Ριμπερί από Γαλλία.
Πάντως συμπαθώ λιγότερο την Πορτογαλία.
Ίσως να είμαι με Γαλλία ή Ιταλία.
Από Τρίτη τα καλά.
Ο Ροναλντίνιο τελικά είναι μεγάλος μάγος.
Και κράτησε το πιο δύσκολα μαγικό του για το Μουτνιάλ.
Αυτό της εξαφάνισης…
Κοίτα, η αλήθεια είνια ότι το έχω δει μόνο 2 ριπλέι, αλλά αυτό που παρατηρήσα είναι ότι το γόνατο παραμένει ευθυγραμισμένο. Εγώ όταν παίζω μπάλλα και τη διεκδικώ (η λεγόμενη κόντρα) τότε το έχω ευθυγραμισμένο και όταν θέλω να κλοτσήσω (τη μπάλα ή κάποιον ) τότε το λυγίζω για να βάλω δύναμη στην κλωτσιά. Μπορεί και να το έκανε επίτηδες, αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος όμως, είναι ότι ο Πορτογάλος έκανε τον ψόφιο για να νομίσει ο διαιτητής ότι υπήρξε χτύπημα (αντιαθλιτικό)…
Του Del Horno ήταν γοφός με γοφός και δόθηκε απευθείας κοκκινή. Άλλη τραγική απόφαση κατ’ εμέ…
Έχουν περάσει 16 χρόνια και οι Άγγλοι δεν έχουν μάθει να χτυπάνε πέναλτυ.
Έχουν χάσει άπειρες ευκαιρίες για διάκριση και κάθε φορά που φτάνουν στην διαδικασία των πέναλτυ είναι σαν να έχουν αποκλειστεί ήδη.
Αυτή η Αγγλία που είδα στο Μουντιάλ ήταν η χειρότερη που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Κρίμα γιατί νόμιζα ότι είχε κάνει βήματα προόδου…
Όσο για την κόκκινη. Αν δεις το ριπλέι όταν σφυρίζει το φάουλ δεν έχει πρόθεση να δείξει κάρτα. Μόλις αρχίζουν να διαμαρτύρονται τα λαμόγια οι Πορτογάλοι και σπρώχνει ο Γουρούνει τον Ρονάλντο δίνει την κόκκινη.
God save the Queen…
and Tygers of Pan Tang
στην αρχη ελεγα πως θα το παρει η γερμανια και η βραζιλια δεν θα παει τελικο. Ολοι με αμφισβιτησαν
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
Είπαμε, το κύπελλο στον Τότι.
Χάσαμε…
στον Zidane !!!
Να δείτε τελικά που θα το πάρει η ομάδα που δεν έχει κανένα ψήφο… :lol:
Πάντως,παρ’ότι δεν υπόστηρίζω καμία από τις ομάδες ιδιαίτερα,θέλω να το πάρει ο Ζιντάν.
Το αξίζει να κλείσει έτσι την καριέρα του.
ZINEDINE ZIDANE και ξερό ψωμί.-
Zidane
Canavaro
Buffon
Viera
Zambrota
Τι κοινά έχουν? (εκτός από τα πολλά ορθογραφικά που πρέπει να έχω κάνει στα ονόματα τους…)
Πρώτον κάνουν εκπληκτικό Μουντιάλ και θα είναι στην καλύτερη 11αδα του Μουντιάλ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου)
Και Δεύτερον όλοι έπαιζαν στην Juve και κατηγορήθηκαν, ότι δεν κέρδιζαν τα παιχνίδια γιατί ήταν μεγάλης κλάσης, αλλά γιατί υπήρχε από πίσω ο Μότζι. Τίτλοι που έχουν στο βιογραφικό τους θα διαγραφούν. Ίσως και να μην είναι τυχαίο…
Ιταλία;;;
Ε όχι ρε γαμώ…
Δεν πάμε καλάααα… :evil: