Mundial 2006

Θα το σηκώσει η Ιταλία…Δε το χάνουν τώρα εκτός αν αυτοκτονήσουν.Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο.Για εμένα βέβαια οι Ιταλοί εχουν παίκτες που το αξίζουν αλλά έχουν και ένα λόγω παραπάνω να παίξουν.Στη δίκη θα τους πάρει η μπάλα και αυτούς.Αν πάρουν το κύπελλο θα πέσουν στα μαλακά.

Κι εγω με την Ιταλια ειμαι,αλλα αν περασει σημερα η Γαλλια θα γινει μεγαλη μαχη.Βεβαια οι Ιταλοι εχουν και εναν λογο παραπανω να κερδισουν τη Γαλλια,λογω της ηττας τους στο Euro 2000,αλλα οταν ο Zidane ειναι σε τετοια φορμα δυσκολα χανει η Γαλλια…

Και με τη φόρμα της Ιταλικής άμυνας και του Buffon πως της βάζεις γκολ…
Και οι δύο έχουν μεγάλο κίνητρο να το πάρουν και όταν έχεις τέτοιο κίνητρο όλα μπορούν να γίνουν.Πάντως πιστεύω οτι η Ιταλία έχει προβάδισμα γιατί δεν στιρίζεται μονο σε έναν η δύο παίκτες αλλά στο πως λειτουργει συνολικά.

Παιδιά βιάζεστε. Περιμέντε να προκριθεί πρώτα η Γαλλία και μετά βλέπουμε…

Σωστό

Παν μη χείρον βέλτιστον… Κοινώς, ό,τι να’ ναι, αφού δεν το παίρνει η Γερ-μανία… :cry: :cry:

γιατι , υπηρχε περιπτωση?? :stuck_out_tongue:

γιατι , υπηρχε περιπτωση?? :stuck_out_tongue: ;ρ[/quote]

:x :x :x :x

Ja, υπήρχε… 8) 8) 8)

κερδισε το 9% ε?
ετσι να γουσταρουμε…
με ταχαμου πεναλντι δεν κερδιζετε το mundial…

ΙΤΑΛΙΑ ΟΕΟ!!!

Ηταν τραγικη η Ιταλια σημερα,μη λεμε οτι θελουμε.Κι εγω μαζι της ημουν,αλλα ηταν απαραδεκτη.Στην παραταση ουσιαστικα δεν υπηρχε.
Και ο Zidane εκανε την μαλακια της ζωης του.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ??Ετσι θες να σε θυμουνται ολοι?Γιατι ετσι θα τον θυμουνται.Τι μπορει να του ειπε ο Ματερατσι δλδ?Οτι του πηδαει τη γυναικα?
Απαραδεκτος.-
Και επισης ας βγει κανας Γαλλος ή Ιταλος να μας πει οτι η Ελλαδα κατεστρεφε το ποδοσφαιρο και δεν αξιζε να παρει το Euro.Τα συστηματα τους ηταν τα ιδια με της Ελλαδας.1 επιθετικος μονος μπροστα,καθολου ρισκο,αργο ποδοσφαιρο.
Πρεπει να ηταν το χειροτερο Μουντιαλ απο πλευρας θεαματος…

ακριβως…
ενας μεγαλος παιχτης τιμωρει με goal…

Δεν το πήρε η Γερ-μανία, όπως ήθελα, αλλά τουλάχιστον δεν κέρδισε η Γαλλία!!! Και ναι, ο ZIZI καλά κάνει και αποσύρεται. Σήμερα έδειξε πόσο κουρασμένος είναι… :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Exo pesei se kata8lipsi.
Ma oi Italoi?
Den mporousan na sernonte perisotero!

Ena exo na po: i Sofi K fteei. Itan i moni pou tous ipostirize sto spiti.

Alla den 8a perasei etsi.
8a kano empargo stis pizzes, stis spageti ke se mia Italida gkomena pou gnorisa!

Ai sixtiri!

Με τόσα λεφτά που παίρνουν καλύτερα να μη σέρνονται!!!

Οι Ιταλοί δε παίξαν καλά αλλά το αξίζαν γιατί έπαιξαν την καλύτερη μπάλα στο Τουρνουά(Αν και γενικώς δεν παίκτηκε μπάλα).
Πραγματίκα τι του είπε πια ο Ματεράτσι για να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα τελικό.Στην τελική αν το θες δείρτον μετά…Κρέμασε έτσι την ομάδα ακριβώς πριν τα πέναλτι που θέλει καλή ψυχολογία…

Μπράβο στους Κουατροκαμπεόνι!!!

ελάτε ρε παιδιά , το ότι οι Ιταλοί δεν έπαιξαν μπάλα στον τελικό κυρίως είναι λόγω του ^@%$&#$&$ του προπονητή να πουμε…τους γάλλους θα μπορούσαν να τους είχαν σβήσει : όταν στο 7 έφαγαν το γκολ , μέχρι και το 19 που ισοφάρησαν , δεν είχε πάρει γάλλος μπάλα στα πόδια του στην κυριολεξία!! ελε0ς δλδ… στο ότι καμπερώθηκαν δεν φταίνει αυτοί προφανώς αλλά η για μένα μέτρια τακτική του λιπι σε αυτό το παιχνίδι όπως και στο παιχνίδι με την αυστραλία…αφού εγώ πίστευα μετά την ωραία του τακτική στον ημιτελικό , ότι στον τελικό στο δεύτερο ημίχρονο κάνει οικονομία δυνάμεων για αργότερα , κάτι το οποίο προφανώς δεν είχε στο μυαλό του…δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι προσπαθούσε να κανει…σε κάθε μονομαχία πάντως παιχτών ένας γάλλος βρισκόταν πεσμένος κατω! λολ :wink: :stuck_out_tongue:

βγηκα αληθηνος και πολυ χαρουμενος για αυτη την εξεληξη :slight_smile: :slight_smile:

βγηκα αληθηνος και πολυ χαρουμενος για αυτη την εξεληξη :slight_smile: :)[/quote]

και εγω!! κέρδισα και 250 ευρώ! :smiley: έβαλα 20 ευρω σε 12.5 απόδοση πριν αρχίσει το μουντιαλ οτι θα κερδίσει η Ιταλια! :smiley: :wink:

παρακαλώ,υποκλιθείτε στον άνθρωπο που έκανε όλο τον πλανήτη να ασχολείται μαζί του κι όχι με την Ιταλία…

Zindane

σε ευχαριστούμε για όλα…

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ στον άνθρωπο που τον κορόϊδεψε και του πήρε ολόκληρο Μουντιάλ κάποιος Ματεράτσι… Υποκλιθείτε στο νέο Πελέ… (αγαπημένο παιδί του συστήματος)…