Mundial 2006

τι κωλόπαιδο κι αυτό…είσαι ποδοσφαιριστής…δίπλα στον zindane…και χωρίς λόγο αρχίζεις και τον βρίζεις…
τι σόι άνθρωπος και αθλητής είσαι που βρίζεις τέτοιο άνθρωπο στο τελευταίο του ματς…???

Έξυπνος (ποδοσφαιρικά εννοώ…)

πονηρός θα έλεγα…

Στην μπάλα αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα κόλπα. Εκνευρίζεις τον άλλο μπας και πετύχεις αποβολή του. Ο Ζιντάν σαν πιο παλιός επρεπε να συγκρατηθεί.

εκνευρίζεις τον άλλον ναι…
αλλά υπάρχει θέμα ηθικής στη συγκεκριμένη περίπτωση…
τελευταίο παιχνίδι του zindane…

Δεν πιστεύω ότι τιθεται θέμα ηθικής στον αγώνα. Κάνεις ότι μπορείς για να νικήσεις. Και ο Ζιντάν άλλωστε δεν ήταν και το καλύτερο παιδί στην καριέρα του. :wink:

+1

Δεν τίθεται θέμα ηθικής επειδή ήταν τελευταίο του παιχνίδι… Τελικός Μουντιάλ ήταν. Τι να κάνανε? Να μη τον μάρκαρε κιόλας?

Λογικό που εκνευρίστηκε (άγχος, πίεση, νεύρα για χαμένη ευκαιρία…), αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε οι Γάλλοι αμυντικοί μιλούσαν στο πληθυντικό ευγενείας.

Η τακτική του να εκνευρίζεις τον αντίπαλο, εξάλλου, χρησιμοποιείται παντού. Μέχρι και στο Pro Evolution…

Βάλτε γρήγορα Mega! Στο 20λεπτο Γαλλία-Ιταλία είναι ήδη 2-1!!
(ελπίζω οι άμπαλλοι οι Ιταλοί να φάνε 5…)

Ελα μωρη Γαλλια 3-1 τα πηρε τα Ιταλακια! Γκολαρα ο Henry. Παρεπιπτοντως ο Ματερατσι παραδεχτηκε πριν απο μερικες μερες οτι εβρισε την αδερφη του Ζινταν. Ενω στην αρχη ελεγε αλλα…

1. to gkol tou anri itan kolofardo,mpike mono kai mono epeidi allakse i poria apo ton italo paixti
    2.to prwto gkol itan katharo ofside , akoma kai o ellinas ekfwnitis to katalabe
    3.to trito gkol wstoso itan pragmatika gamato , mas etsoukse… :stuck_out_tongue:
  2. o zintan tou eipe : ama thes meta to paixnidi na sou dwsw ti fanela mou kai o materazzi tou apantise : protimw tin aderfi sou.

pou tin ebrise? oso eirwneytike o zintan o opoios eirwneytike prwtos , allo toso eirwneytike o materazzi…mi leme kai oti theloume…

Δεν μας χεζουν με τον Ζινταν? 3 αγωνες εφαγε την στιγμη που ειχε ανακοινωσει οτι σταματαει. Τετοια αποφαση-σκανδαλο δεν εχει ξαναϋπαρξει. Και τον εβγαλαν και καλυτερο παικτη του μουντιαλ, ασχετα αν απ’τα 7 παιχνιδια της ομαδας του στα 4 ηταν ανυπαρκτος. Καλα τους εκανε ο Μαραντονα και τους εκραζε οσο επαιζε…

Κάτι παραπάνω από δεκατρείς μήνες χρειάστηκε για να μάθουμε τι είπε ο Μάρκο Ματεράτσι στον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας την 9η Ιουλίου. Ο Ιταλός στόπερ παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό “TV Sorrisi e Canzoni” και αναφέρθηκε στον διάλογο που είχαν οι δύο τους και ο οποίος οδήγησε στην αποβολή του “Ζιζού”.
Ας ρίξουμε μία ματιά στα λεγόμενα του Ματεράτσι: “Τραβιόμασταν σε μία φάση και μου είπε ότι αν θέλω τη φανέλα του θα μου τη δώσει στο τέλος του αγώνα. Εγώ του απάντησα ότι προτιμούσα την πουτ… την αδερφή του”.

Στη συνέχεια, ο παίκτης της Ίντερ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, τονίζοντας: “Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου. Έχω περάσει πολλές φορές τα όρια στο παρελθόν και έχω απολογηθεί. Ωριμάζω”.

Στο πολλ ψηφισα Ιταλια.Λετε να το πετυχω;;

Με τον Ματερατσι εχει ξεφυγει η ιστοιρα.Μας εχει πρηξει.Οποτε τον ξεχναν ολοι κανει μια συνεντευξη για το θεμα Ζινταν για να τον ξαναθυμηθουν ολοι.Σε 3-4 μηνες παλι το ιδιο θα γινει.

Καριολη Ματεραστι, υποκλεινομαστε στον μαγο τον Ζιζου!!!

Ότι και να του είπε ο Ματεράτσι, ο Ζιντάν ήταν 34 χρονών έμπειρος και έπαιζε σε τελικό Μουντιάλ.
Τόσα έχει ακούσει τόσα χρόνια στα γήπεδα και ουσιαστικά κρέμασε την ομάδα του με την ενέργειά αυτή.

Ε ναι, αλλωστε ο Ματερατσι γι’αυτο το ειπε, για να τον εξοργισει. Γιατι καλο μουνακι κι ο Ζινταν, δεν εχει παρει και λιγες κοκκινες καρτες στην καριερα του για χτυπηματα.

Στην τελική ας του την έστηνε ο Ζιντάν μετά τον αγώνα…:lol:
Πάντως και εγώ στη θέση του δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Κατά 99,9% πολύ χειρότερα.

Παντως υπαρχουν βιντεακια με φαουλ του Ματερατσι στο Youtube, που ειναι να απορεις γιατι τον αφηνουν να παιζει ακομα. Δε μιλαμε για σκληρο παιχνιδι αλλα για αλητικα φαουλ, προορισμενα να τραυματισουν τον αντιπαλο…

Γουστάρω τον τσαμπουκά και την αλητεία στο ποδόσφαιρο και ο Μάρκος είναι απο τους κύριους εκφραστές της αλητείας.Βέβαια μέχρι ενα όριο,δεν συμφωνώ με το κάθε αρχίδι που έχει σκοπό να σπάσει τα πόδια του άλλου.