Muse live 4/10@Terravibe

Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ, και αυτό πάει ακόμα περισσότερο για την χθεσινή συναυλία των Μάνικς… Δεν ήταν καθημερινή μεν, αλλά το Τέραβαιμπ ήταν πολύ λαθος επιλογή…

Χθες στο Ρουμανία παίξανε Σίτιζεν Ερέιζντ. Η αλήθεια είναι πως πολύ θα χαιρόμουν να μην έπαιζαν κανένα από τα κομμάτια που έπαιξαν και την άλλη φορά που τους είδα, αλλά σιγά μην έχω και παράπονο. 3 μέρες μείνανε, τρεις, θρι, τρουά. Μιουζ. Τους βλέπει καλύτερα όποιος τους βλέπει τελευταίος κουφάλες. (Ζήλεφσα επροχθές, ναι.)

Τα λεφτα.:stuck_out_tongue:

Γιατο ρε μαλακα μου το κανεις τωρα αυτο? Αν υπηρχε ενα κομματι που ηθελα λιγο παραπανω να ακουσω αυτο ηταν το Σιτιζεν…

Τεσπα, νεξτ ταημ…

Είναι η δεύτερη φορά που λέω next time… Ελπίζω να μην τριτώσει.

Ντάξει έχω καλυφθεί απο όσα είπατε για τη μουσική ιδιοφυία του Μπελαμυ, για την ποιότητα του ήχου (ειδικά τα μπάσα σε τράνταζαν στο στηθος, στη κυριολεξία το ένιωθες) και της εικόνας (μοναδικό, φαντασμαγορικό σόου, μια πραγματική μπλοκμπαστερ συναυλία) που ζήσαμε στο Τέρας Βαιμπ. Ας εξαιρέσουμε όμως το γεγονός οτι είναι φθινόπωρο (που μόνο ημερολογιακά είναι φθινόπωρο) και ότι άλλες δικαιολογίες υπάρχουν τότε θα δούμε ότι η προσέλευση του κόσμου (που υπολογίζω ότι ήταν γύρω στις 7.000) δεν ήταν ικανοποιητική για ένα γκρούπ που γεμίζει δυο συνεχόμενες βραδιές το Γουέμπλευ, και που πολλοί εδω μέσα το χαρακτηρίσαν το πιο σημαντικό σύγχρονο γκρούπ. και όχι άδικα. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το λάιβ των Manics ο Σάββατο όσο και για προηγούμενα λάιβ που έγιναν καλοκαίρι όπως αυτό των Tool με 25 ευρώ εισιτήριο, ή των Pumpkins που κακά τα ψέματα νομίζω ότι ακυρώθηκε λόγω προπώλησης τελικά. Όχι ότι με χάλασε ιδιαίτερα γιατι έτσι το ζεις καλύτερα και χωρίς τις γνωστές ταλαιπωρίες που συμβαίνουν εκεί στο δάσος όταν έχει πάνω απο 12.000 - 15.000
Αυτο που θέλω να πώ έιναι ότι είμαστε που είμαστε λίγοι που ασχολούμαστε με αυτό που λέμε συναυλιακή πραγματικότητα στην Ελλάδα ας κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να βελτιωθεί. Το μόνο που σίγουρα είναι στο χέρι μας είναι να μην τρώγεται ο ένας με τον άλλο για το τι γουστάρει ο καθένας να ακούει, ασε αυτοί είναι φλώροι οι άλλοι είναι τρου, οι παρακάτω είναι Εmο και Χέμο, οι άλλοι είναι έτσι και οι άλλοι γιουβέτσι και τέτοια νόστιμα. Ας υποστηρίζει ο καθένας αυτο που γουστάρει κάνοντας τις επιλογές του χωρίς κράξιμο και ας καταλάβουμε επι τέλους ότι εδώ που ζούμε το ροκ έχει άλλους απεναντι του.
Οπως λέει και το άσμα και κατα τη γνώμη μου χαιλαιτ της συναυλίας μαζί με το plug, together we’re invincible…

Ανέβηκαν και μερικές επιπλέον φωτογραφίες από τη συναυλία: http://www.rocking.gr/article3838.php

Ξεκινάμε :smiley:

Κρισιμη ερώτηση…
Ρε παιδιά έχει εμφανιστεί καθόλου στο νετ ολόκληρο?

Σε Ζάγκρεμπ και Βελιγράδι έπαιξαν δύο λιγότερα κομμάτια από ό,τι σε μας 8)

Xαχα, καλά να πάθουν!#-o

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: [

Και στη Βουδαπέστη 15. Ή μας έκαναν χάρη, ή κάποιοι άρχισαν να βαριούνται τώρα προς τα τέλη της περιοδείας.

Λοιπόν, τα νέα από το εδώ στρατόπεδο. Γαμώ, φοβερά, κλπ, αλλά για να τους βλέπεις πρώτη φορά. Αν τους έχεις ξαναδεί είναι κάπως ανάμεικτα τα συναισθήματα, καθώς έστω και τόσους μήνες μετά, δεν παίξανε ούτε ΕΝΑ κομμάτι που δεν είχα ακούσει στην -κατά πολύ μεγαλύτερη τελικά συναυλία της- Βερόνα. Γενικά ας τους πει κάποιος πως υπάρχει και κόσμος που τους ακολουθεί στις μισές και βάλε συναυλίες τους, άρα μάλλον στη θέση τους θα βαριόμουν του θανατά. Ή στην χειρότερη να σταματήσουν την -ομολογουμένως εξαντλητική περιοδεία- να γράψουν κανά δίσκο να βγούνε βόλτα άνετοι με 20+ τραγουδάκια ανα νύχτα να περνάμε ωραία.

Αυτά. Μιουζ όμως ρε γαμώτο. Τσιμπήστε και την πανέμορφη Μπούταπεστ Σπορτσαρένα που παίξανε:

Μας αφιερωσαν 2 παραπανω κομματια γιατι ως γνωστον ειμαστε το καλυτερο κοινο εβερ!

Σίγουρα είναι ένα συγκρότημα που θα μπορούσαν να παίζουν κάθε βράδυ 21 και 22 και 25 κομμάτια χωρίς σε κανένα σημείο η συναυλία να παρουσιάζει κοιλιά, λόγω της ποιότητας της μουσικής τους και της μουσικότητάς τους. Αλλά όμως , η περιοδία τους είναι πραγματικά εξαντλητική, και αν το έκαναν αυτό είναι σίγουρο πως κάποια βράδια δεν θα είχαν την όρεξη και τη φρεσκάδα που πρέπει να δείχνουν στη σκηνή, οπότε εγώ δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για μικρό σετ.
Εγώ απορούσα στο τέλος, παρόλο μόνο τα 17 τραγούδια που παίξανε, πως ο μεγάλος Bellamy άντεξε το μοναδικά παθιασμένο show του χωρίς σημάδια κούρασης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο… Πιστεύω ότι άμα έπαιζαν πχ μισή ώρα ακόμα, ίσως να μην μπορούσε να αποδώσει όπως πρέπει… Δεν είναι supermen, άνθρωποι είναι κι αυτοί!

Πάντως πιστεύω ακράδαντα ότι πέρασαν κι αυτοί πολύ καλά στην συναυλία τους στην Ελλάδα κι ότι θα ξαναρθούνε ΣΙΓΟΥΡΑ. Εγώ είμουν στο PL1 και δεν είχα καταλάβει τι γινόταν μπροστά διότι δεν μπορούσα (όταν δεν χτυπιόμουν) να αφήσω τα μάτια μου απο τη σκηνή. Αλλά στα videos του youtube, είδα ότι γινόταν πανικός σε κάθε τραγούδι, και κάθε στίχος του bellamy συνοδευόταν από τον κόσμο. Άρα δε γίνεται να μην πέρασαν καλά. Άλλωστε νομίζω αυτό φάνηκε και από την απόδοσή τους…!

Δε νομίζω ότι κάνεις 2 encores αν δεν απολαμβάνεις ΠΟΛΥ τη συναυλία που δίνεις. Το είχα πει και το ξαναλέω, αν επιμέναμε θα ξανάβγαιναν και για 3ο!

Αχ ήταν τέλεια!!!

Matt… :oops:

Να τους πάρει ο διάολος, στη Ρωσία έπαιξαν MUSCLE MUSEUM.

.
.
.
.
.
.

8O :frowning: :evil: :-s :x :x :x :x :x :x

ΜΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ … το’ξερα ότι θα μου’βγαινε ξινό κάπως …