Όαση μες την εξεταστική η χτεσινή βραδιά… Κρατάω:
1)Την επιδεξιότητα του Μπέλαμυ με την κιθάρα(δν το περίμενα)
2)Την άψογη ερμηνεία όλων των κομματιών
3)Τα εφφέ φυσικά
4)Το γεμάτο σετλίστ
Ήταν φοβεροί! 8O
Σέλω κι άααλλοοοο…
Πολύ κέφι, ένταση, αλλού ηρεμία… Για το σετλιστ συμφωνώ με το Μάνο.:-k
Ωραία τα σκηνικά, δυνατά το μπάσο 8) και ο Bellamy με πιάνα, κιθάρες και το γκρινιάρικο/παραπονιάρικο ύφος του… :-- νομίζω έγινα μια Μπελλαμίτσα! :lol:
Να ξανάρθουν.
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
ένα μεγάλο thanks στον stelio86 για τις φώτο…!!!
Για όσους έλειπαν εχθές και για όσους έζησαν αυτή την σπουδαία συναυλιακή εμπειρία…
Starlight με αρκετά καλό ήχο!!!
Μοναδική εμπειρία χτες. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα επιτέλους. Feeling Good ρε !
απλά βρήκα είναι ο όλος εξοπλισμός που χρησιμοποιούν ελπίζω να σας βοηθήσω…
Matthew Bellamy
Kaoss Manson guitar.
This is Bellamy’s first guitar that features an X-Y MIDI plate, able to control a number of devices, including a Korg Kaoss pad, or a Digitech Whammy etc. The guitar also has a Fernandes Sustainer pickup and a pair of hot P90’s in the bridge.
Glitter Manson guitar.
Woods: Rosewood fretboard, Birds eye maple neck, Ash body;
Bridge Pickup: Custom Wound Bare Knuckle Nailbomb with custom cover with “Manson” engraving;
Neck Pickup: Fernandes Sustainer System (single coil format);
Electronics: one volume pot, one tone pot;
Special Features: X&Y Pad, Triumph red finish, with pink glitter, on the body and headstock.
Dominic Howard
Starclassic Maple TAMA
Shell Color : Chrome
H/W Color : Black
Drums :
a 18"x22" Bass Drum (SMB2218)
b 6.5"x14" Snare Drum (SMS1465FT)
c 8"x12" Tom Tom (SMT1208)
d 12"x14" Floor Tom *
e 13"x16" Floor Tom *
- Special Size
Hardware :
1 Iron Cobra Power Glide Twin Pedal (HP900PTWL)
2 Iron Cobra Lever Glide Hi-Hat Stand (HH905)
3 1st Chair Ergo-Rider Drum Throne (HT741)
Λοιπον οι Μιουζ ειναι το καλυτερο “νεο” συγκροτημα και στην κατηγορια αυτοι εμπιπτουν οσα γκρουπς βγηκαν στα 90ς και ανδρωθηκαν/μεγαλουργησαν την τρεχουσα δεκαετια. Απο πλευρας αποδωσης ηταν πολυ καλοι και το θετικοτερο ολων ηταν η διαθεση τους ν’αυτοσχεδιασουν, να παιξουν ιντρος και διαφορα παπαρδελια.
Το οπτικο σοου ηταν αξεπεραστο, ειδικα για τα ελληνικα δεδομενα. Πολυ καλο σετλιστ, ανοιξαν με το knights of cydonia κι εκλεισαν με το τελειως μετσαλ stockholm syndrome.
ΥΓ1: Το σπαμποτ υπαρχει!
ΥΓ2: Φολα στην ρουβιτσα που τσιριζε μεσα στ’αυτι μου. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥ!
ΥΓ3: Ο ιδρωτας σε συνδυασμο με το χωμα ειναι ασχημο πραμα παιδια. Ναι, πολυ ασχημο. Καντε κατι ε. Για λασπολουτρα παω στο χωριο μου, 450 χιλιομετρα πιο κοντα και με ξενοδοχειο.
ΥΓ4: Οταν ο Μπελαμης επαιζε με ακουστικη κιθαρα, ενας τελειωμενος εκανε το σημα του μετσαλ. \m/ Δηλαδη τι αλλο θα δουμε?!?!?
τα synth και το πιάνο είναι KAWAI απλά δεν βρίσκω τον μηχανισμό που έκανε να φαίνονται τα πλήκτρα στο “καπάκι” του πιάνου…
άλλο ένα πράγμα που γούσταρα στην συναυλία το overdriven bass του Chris Wolstenholme…
Ok, μπορώ να είμαι αντικειμενική γιατί συνηθίζω να πηγαίνω σε συναυλίες ξένων καλλιτεχνών από Duran Duran, A-ha κ.α. μέχρι ΗΙΜ, Muse και πάει λέγοντας.
Μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα από συγκίνηση. Μας τσάκισε η ψύχρα μέχρι να βγουν και μετά δε θέλαμε να τελειώσουν. Κυριολεκτικά ήταν τόσο παρεΐστικη η ατμόσφαιρα που χωρίς να γνωρίζεσαι με κανέναν τριγύρω είχες την αίσθηση ότι μετά τη συναυλία θα κάνετε ολονύχτιο πικ-νικ με τους Muse.
Δε θυμάμαι ποιος μας είχε πει να μην περιμένουμε πολλά λόγια από τον Ματ, όμως αυτός ξεπέρασε και τις πιο τρελλές μας προσδοκίες τελικά.
Ήθελα χρόνια να τους δω και τώρα ξέρω τι με έκανε να αδημονώ …
Επιτρέψτε μου να πω ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, ΤΟΝ ΗΧΟ κ.ο.κ.
Δεν έχω λόγια ρε παιδιά, ή μάλλον έχω αλλά δε θα σταματάω με τίποτα να μιλάω αν συνεχίσω.
Φέρτε τους πάλι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Το υπωνυμο τσαρουχι λεγεται Starlight :lol: :lol: :lol:
Μπράβο στο παιδί που προσπάθησε πάντως!
Ρε αυτός δεν κάνει μια εκπομπή στο MAD ?
Επώνυμο τσαρούχι = επόμενο τραγούδι ??
Bellamy=Guy??? :-k :-k :-k
Edit: Πάρτε και ένα γαμάτο βιντεάκι από ένα από τα highlights της συναυλίας
Όλα τα videakia που ανέβασα από το Live με αρκετά καλή ποιότητα ήχου…
Time Is Running Out
Plug In Baby
Starlight
Map Of The problematique
Supermassive Black Hole
Απλά πολύ σπουδαία μπάντα…
Έχοντας “γνωρίσει” τους muse πρόσφατα και όντας αρκετά μαγεμένος από την υπέροχη μουσική τους, ειδικά των 2 τελευταίων τους δίσκων, χωρίς όμως (μέχρι τώρα) να γίνω φανατικός θαυμαστής τους, άκουγα συνέχεια ότι είναι εκπληκτικοί στη σκηνή και τις συναυλίες τους, και αναρωτιώμουν “μα πόσο πια καλοί μπορεί να είναι;;;”.
Τελικά, διαπίστωσα προχτές το βράδυ ότι είναι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! Πιστεύω πλέον ακράδαντα ότι ο Bellamy (που ουσιαστικά είναι η ψυχή και ο εγκέφαλος του group), είναι ο μεγαλύτερος μουσικός που εμφανίστηκε τα τελευταία 10 χρόνια (όσων δηλαδή ετών είναι και ο πρώτος τους δίσκος, αν δεν κάνω λάθος). Άριστος συνθέτης, στιχουργός, οργανοπαίκτης και (όπως διαπίστωσα) απίστευτος στη σκηνική του παρουσία. Έχει ένα κορυφαίο χάρισμα : να μπορεί, με τη μπάντα του, να ηλεκτρίζει και να σκορπά απίστευτα έντονη ενέργεια στους οπαδούς του και να τους εκστασιάζει με τη μουσική του και την ατμόσφαιρα των συναυλιών του. Ο άνθρωπος είναι πιστεύω (αν και η λέξη είναι “ακραία”) ΙΔΙΟΦΥΗΣ μουσικός, πλαισιομένος βέβαια και από 2 πολύ καλούς μουσικούς, αυτούς που αποτελούν τους muse.
Το συγκρότημα τα έδωσε όλα, επί μιάμιση ώρα με ταξίδεψαν στον παράξενο μουσικό τους πλανήτη, και με άφησαν εκστασιασμένο και με το στόμα ανοιχτό, με το πόσο αυτοί οι 3 νεαροί (διότι ούτε καν έχουν πατήσει τα 30) μπορούν να δασκαλέψουν εκατοντάδες συγκροτήματα για το πως πρέπει να είναι μια εκπληκτική συναυλία. Ίσως θα μπορούσαν να παίξουν λίγη ώρα ακόμα, αλλά ήταν τέτοια η ικανοποίηση (οργασμός θα έλεγα!) που ένιωθα από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό της παρουσιάς τους στη σκηνή, που αυτό δεν με ένοιαξε καθόλου. Έξοχη ατμόσφαιρα, οι αψεγάδιαστες εκτελέσεις των υπέροχων τραγουδιών τους μαζί με τις εικόνες των video wall και τα εφέ επί σκηνής, κατέστησαν τη συναυλία τους ένα πραγματικά μεγαλειώδες οπτικο-ακουστικό γεγονός.
Να είναι σίγουροι οι τύποι ότι με την φανταστική παρουσία τους προχτές στο Terra Vibe, κέρδισαν πολλούς φανατικούς οπαδούς (ο ένας από αυτούς είμαι εγώ).
Πολύ καλή γενικά η διοργάνωση, από μια εταιρία που σιγά-σιγά δείχνει σημάδια βελτίωσης.
Οι muse αξίζουν πολλά, είναι ΜΕΓΑΛΟ συγκρότημα, (κι ας είναι μόνο λίγα χρόνια στο χώρο) και το έδειξαν απόλυτα προχτές. Αν καταφέρουν και επιζήσουν από την καταστροφική μουσική βιομηχανία της εποχής μας και συνεχίσουν να κάνουν αυτό που τους αρέσει όπως μέχρι τώρα, πιστεύω θα δούμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα από αυτούς.
Τα περιμένω εναγωνίως.
Ακριβώς όπως τα λες φίλτατε!!!
Για μία στιγμή, κάπου στο Knights of Cydonia μου’διναν την εντύπωση ότι ήμασταν σε έναν τεράστιο ιπτάμενο δίσκο και θα απογειωνόμασταν (μην κοροϊδεύετε, ήταν εξωπραγματικά τα συναισθήματα που προκαλούσαν, εκστατικά)
Ακομα σιγοτραγουδω τα κομματια τους…
Κορυφαια στιγμη για μενα το Newborn…
Ας ελπίσουμε να ξαναέρθουν σύντομα για να τους δούμε και εμείς που χάσαμε αυτή τη μαγική βραδιά…
Αν, πάντως, η συναυλία γινόταν είτε καλοκαίρι, είτε Σ/Κ θα μάζευε σίγουρα πάνω από 10.000 κόσμο (και λίγο λέω). Θεωρώ δηλαδή πως η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, δεδομένων των συνθηκών (μέρα, απόσταση)…
Όντως…και η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω τί σκέφτονται στην Didi και κάνουν συναυλίες στο Τerra φθινοπωριάτικα,καθημερινή…Είμαι σ αυτούς που δεν τα κατάφεραν να πάνεΓΜΤ…Μακάρι να ξανάρθουν…