Muse live 4/10@Terravibe

Οργασμός.

Οι Muse είναι πολύ μεγάλο συγκρότημα. Φοβερή, εντυπωσιακή συναυλία. Ο ήχος και η εικόνα απο τις οθόνες έδεναν με καταπληκτικό τρόπο μεταξύ τους, space-out καταστάσεις, φωτάκια σε κιθάρες και πιάνα, καλπασμός ξέφρενων αλόγων στην έναρξη (Knights of Cydonia of course), τρελά ρομπότ που χορεύουν στους ρυθμούς του Supermassive Black Hole, o Bellamy στο πιάνο του Butterflies and Hurricanes, γιγάντια μπαλόνια που πετάγονται στο κοινό στη διάρκεια του Plug In Baby, οι Muse κάτι σαν τους κολλητούς σου που ανέβηκαν στη σκηνή να τζαμάρουν, τα 2 encore, το χάσιμο στο τέλος…

Κρατάω το Invincible. Και τα απίστευτα που έδειχναν οι γιγαντοοθόνες απο πίσω. Οι πορείες, οι αστυνομικοί, η ψυδεδέλεια, η υπέρβαση. Πραγματικά, ανατρίχιασα. Απίστευτο.

Γαμώ τις συναυλίες παίδες…

THANKS…!!
Κορυφαιο setlist απο οτι βλεπω…πρεπει να τα εσπασε το live…

Ευτυχως που πηγα τελικα. Απιστευτη συναυλια. Πολυ ωραιο σετλιστ, τελειο σοου, αψογοι οι Muse, τι αλλο να πω.:respect: :bow:

Τιποτα να μην πεις…ακομα…Κρατα τα να μας τα πεις αυριο απο κοντα…

εγω δεν μπορεσα να ειμαι
αλλα απο το σετλιστ βλεπω 2 μεγαλες απωλειες
sunburn και bliss([SIZE=“2”]ναι σας ζηλευω[/SIZE])

Απίστευτο live. Απόδοση, ήχος, φωτισμός μπαλόνια(!?!?). Κορυφαίο σετλιστ. Στο κοινό διεκρίνα από μεταλλάδες μέχρι υπερτρεντάδες. Μαγκιά!

Ότι και να ήταν έκανε δουλειά και ο Bellamy γενικα με άφησε μ@λ@κ@ με κιθάρα, πλήτρα, φωνή.

Τι να πω ρε? Τι να πω? Οτι ειδαμε την καλυτερη ροκ μπαντα των 00’ς? Δεν το λεω γιατι θα αρχισουν ανουσιες κοντρες. Απλα, οποιος δεν ηρθε (ασχετα με το τι ακουει) εχασε. Εχασε την ευκαιρια να δει πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι τα live ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ…

Ειμαι ευτυχης που τους ειδα στην ακμη τους. Επισης συγχαρητηρια για την αψογη διοργανωση, γιατι οπως γκρινιαζουμε ετσι πρεπει να λεμε και τα καλα…

Φωτογραφιες απο αυριο…

απο μένα τα συγχαρητήρια μου και ένα μεγάλο :bow2: :bow2: στους muse για την ενέργειά τους και τον επαγγελματισμό τους…καλύτερες στιγμές: όλο το show απλά…καλά στο stockholm syndrome σηκώσαμε ανάσταση…παραγωγή απίστευτη όπως και ο ήχος ήταν πάρα πολύ καλός…μπορεί κάποιος να πει πόσος κόσνος ήταν πάνω κάτω??:-k

Χθες ήταν η απλή επιβεβαίωση ότι οι Muse είναι το κορυφαίο συγκρότημα της τρέχουσας δεκαετίας.

Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η συναυλία δεν ήταν επαγγελματική. Οι τύποι τζαμάρανε (ακούσαμε μέχρι και “Whole Lotta Love” και παραμορφωμένη “Layla” στην κιθάρα!!), συζήταγαν ανάμεσα στα κομμάτια, έκαναν εισαγωγή στα πιο πολλά κομμάτια (τελείως 70’s κατάσταση) και παρά τις προσδοκίες περί του αντιθέτου, ο Matt όχι απλά μιλούσε, αλλά τα έλεγε και στα ελληνικά 8) !!

Επίσης, οι τύποι είναι πολύ μέτσαλ. Ακούσατε τι riffάρες έχωσαν ρε σε πολλά κομμάτια; Κόλαση!

Από κόσμο νομίζω γύρω στις 8.000. Εντάξει θα μπορούσε και παραπάνω αλλά με σχολεία, εξεταστικές, κρύο (για κάποιους) και Μαλακάσα έχει μία λογική.

Καλά αυτό το “Unintended” που το ξέθαψαν; Το είχαν ξαναπαίξει στην περιοδεία;

Edit: Χμ, είδα το έχουν ξαναπαίξει τελικά. Επίσης είδα ότι σε άλλες χώρες έπαιζαν μέχρι και 22 κομμάτια, ενώ σε εμάς 17…Ουπς!!

Ναι…

Aς κάνω κι εγώ μερικές επισημάνσεις:

-Σχετικά με το setlist, ήταν φοβερό!! Μια μικρή παρατήρηση, αντί για Invincible, A soldier’s poem, Unintended θα προτιμούσα οποιοδήποτε από τα Bliss, Sunburn, Showbiz, City of Delusion, and the list goes on and on. Πάντα πίστευα ότι οι Muse είναι πιο συναισθηματικοί στα άλλα τραγούδια τους παρά στις μπαλάντες. Παρόλα αυτά, να πω για ακόμη μια φορά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι το setlist ήταν δυναμίτης!

-Αρκετά κινητικός και θεατρικός ο Bellamy και πολύ ενεργητικός ο Howard! Μόνο ο Wolstenholme ήταν πολύ στατικός για κάποιο λόγο… Γενικά έκαναν μια πολύ επαγγελματική εμφάνιση, που όμως δεν άφησε κανένα δυσαρεστημένο! Είχαν εμπλουτίσει αρκετά κομμάτια με εξτρά μέρη, ενώ άλλες φορές τζάμαραν επί της σκηνή είτε πάνω στο Whole Lotta Love, είτε πάνω σε Rage Against The Machine! Τέλος, ώρες-ώρες αναρρωτιόμασταν αν αυτά που έλεγε ο Bellamy ήταν Ελληνικά ή αν είχε μπερδέψει τα σκονάκια του με κάποια συναυλία του στην Κίνα, γιατί δεν καταλαβαίναμε τίποτα!

-Τα σκηνικά ήταν καλά, με τις οθόνες από πίσω να γράφουν αρχικά τους στίχους του Knights Of Cydonia, άλλοτε να δείχνουν το συγκρότημα και άλλοτε να έχουν από ρομπότ μέχρι βεγγαλικά. Και οι εκτοξευτήρες ατμού που έκαναν την εμφάνισή τους 2 φορές εκστασίασαν το κοινό! Ευχάριστη έκπληξη τα τεράστια μπαλόνια, που μας έκαναν όλους να πηδάμε με μένος για να πιάσουμε και να τα σκάσουμε!!! :smiley:

-Η διοργάνωση της Didi ήταν πάρα πολύ καλή!! Προσωπικά δεν έχω ούτε ένα παράπονο! Απλά ίσως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το κόλπο με τις μάρκες!

Τέλος πάντων, οι Muse απέδειξαν ότι είναι ήδη ένα μεγάλο συγκρότημα, με ακόμα μεγαλύτερο μέλλον! Πάω να βγάλω το βραχιολάκι μου…

http://www.youtube.com/watch?v=ikkzVKyrjz4

HTAN APISTEYTOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
Ta cd tous meta apo tetoia performance akougontai toso thaba…Oi ekteleseis htan mageytikes-teleies- porwtikes!!

Thelw k allo!!
EInai Theoi!

ωραίος στέλιος86 για τις φώτο!!!:thumbup: :thumbup:
Υ.Γ γούσταρα το μεταλόφωνο που έπαιξαν…
τα σόλο αλλά morello
και παντού ωραίες κοπέλες να χορεύουν!!:stuck_out_tongue:
όποιος άλλος/η έχει φώτο από χθές να ανεβάσει…ευχαριστώ…

απιστευτο live!!!

ολα τα λεφτα ο ηχος, ο φωτισμος και τα jamαρισματα επι σκηνης!!!
o bellami απεδειξε οτι ειναι τρομερος μουσικος… (γενικα οι muse ειναι μουσικαρες!!)

πιστευω πως αυτοι που ηταν χτες στο terra vibe φυγαν με το στομα ανοιχτο!!

εντυπωσιακοτατο live… απο αυτα που θες να αφησεις και κανενα extra 5ευρο στην εξοδο!!!:smiley:

και εις αλλα με υγεια!!!

Κι εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ. Πολύ ωραίοι και σε εκτελέσεις και τεχνικά (τέλεια η οθόνη και όλα τα εφε) και σε σκηνική παρουσία και… δεν μας άφησαν παράπονα από τραγούδια! Ωραία η ατμόσφαιρα στο Terrvibe…

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε ΚΑΙ τα ελλήνικά τους! :roll:

Τι να πω… Μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα, από ένα πραγματικά μεγάλο συγκρότημα!
Φοβερές στιγμές…χαμός σε πολλά κομμάτια όπως Plug in baby και New Born… Συμφωνώ με τα παιδιά που σχολίασαν πριν από μένα, τα εφέ ήταν εκπληκτικά στις οθόνες και το τελευταίο jam α λα Rage Against the Machine φοβερό! Μπορείτε να το δείτε στο τελευταίο part από τα video μου. 43 λεπτά από τη συναυλία σε 5 parts :slight_smile:

http://www.youtube.com/profile_videos?user=crangreece

5 μέρες μείνανε κουφάλες.

poli kala ta video s prod. anatrixilaaaaaa

wx… twra eida to TIRO