Muse live 4/10@Terravibe

Αυτό ήταν. Πάμε. Τα λέμε αργά πια :wink:

Δυστυχώς είμαι ακόμα στη δουλειά και δεν μπορώ να φύγω, αλλά σε καμμιά ώρα του που…τη, θα την κοπανήσω. Ε ρε τρεχάλα, βέγγος θα γίνω…
Όπως έλεγε και στον Αρχοντα ΙΙΙ “Είναι μακρυς ο δρόμος και στο τέλος του θα πρέπει να έχουμε και δυνάμεις για να πολεμήσουμε”

Μιουζ και πάλι Μιουζ ρεεεεε…

Σιγά ρε πώς κάνετε έτσι. Δεν έρχονται δα και οι Slayer.

ζαφροκ μπάν !

μιουζ ρε μιουζ !

Παίδες άμα πάω κατά τις 6-6.30 θα βρω λέτε 40άρια??

The time is running out
Φευγω λέμε…

Καλά να περάσετε όσοι πάτε…

ναι σίγουρα

Φχαριστώ.

Τα λέμε εκεί μάλλον!8)

Μόλις γύρισα από Μαλακάσα όπου είδα soundcheck (κανένα μισάωρο) και πήρα συνέντευξη από τον Dom (τον drummer) ο οποίος ήταν συμπαθέστατος και πάρα πολύ φιλικός! :smiley:
Το Pl2 θα είναι αρκετά κοντά στη σκηνή. Σκεφτείτε ότι τα όριά του δεν φτάνουν καν το μέσο της απόστασης ηχολήπτη-σκηνής. Κοινώς, όσοι έχουμε 40άρια θα είμαστε έτσι κι αλλιώς αρκετά μπροστά :wink:
Άντε λίγες ώρες έμειναν…

Ti leei?Evrekse telika?
:–

μολις βγηκαν με Knights of cydonia…:?

Kατι πρεπει να γινει και με μας που ακουμε το live απ το τηλεφωνο ρε.Δεν εχει καλο ηχο και διαμαρτυρομαι στην Didi.

Ενας φαν απ το PL4(phone pit).

Mόλις γύρισα αλλα η αρειανάρα είναι στο 2-1, οπότε θα σχολιάσω μετά!!

Πάμε μωρή αρειανάρα!!

παιδια πολυ ωραια η συναυλια…πολυ καλος ηχος,πολυ καλη αποδοση και τελεια σκηνικα…
οι muse μου φανηκαν πολυ καλα παιδια…
το μονο που μου την εσπασε ηταν αυτο το κωλοχωμα…αισχος…κοντευαμε να πεθανουμε ωρες ωρες…απο το καλοκαιρι τπτ δεν εχουν κανει…ουτε ζωα να ημασταν…
τελος κατι αλλο(εντελως στην πλακα,μη με παρεξηγησετε)πεθαναμε στα γελια οταν ειδαμε το τραγουδιστη να εμφανιζεται με αυτο το κοκκινο γιλεκακι…σαν παιδαρελι ηταν:lol: :lol:…ευτυχως το εβλαλε γρηγορα…:stuck_out_tongue: :slight_smile:

Όποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι παίχτηκε με την κιθάρα του Bellamy που είχε ένα φωτεινό τετραγωνάκι που και καλά ήταν “touch screen” και “έβγαζε ήχους” θα του ήμουν υπόχρεος…

πολυ ωραια συναυλια!!!
φοβερη αποδοση, φοβερος ηχος και ωραιο setlist!!!
μια πραγματικα πολυ ωραια βραδια!!!
α, γνωρισα και πολλα παιδια απο το φορουμ οπως cozy, chrisp και manos87!

p.s. manos87 [SIZE=“6”]THANKS!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: [/SIZE]

Μεγάλη μπάντα τελικά…

//Χώμα παντού…

No problemo!!

Ον Τόπικ: Καλά εγώ πήγα να δω Μέτσαλ συναυλία και ήταν 3 τυπάδες με μαύρα κολλητά παντελόνια και γραβάτες. Αν ήξερα ότι έπαιζαν ήμο σιγά μην πήγαινα!

Για πειτε κανα setlist και σε εμας που δεν πηγαμε…

Intro
Knights
Map
Hysteria
Supermassive
Butterflies
Sing for absolution
Feeling good
Apocalypse
Invincible
Starlight
TIRO