Στην Αθήνα είναι το πρώτο λάιβ του δεύτερου σκέλους της περιοδείας. Άρα όχι.
Μπορεί να δώσει κανείς Μεταφορά Θερμότητας για μένα αύριο πρωί; Αδύνατο να συγκεντρωθώ…
Αλλά θα (ξανα)δώ Muse!!! :bounce:
Οκ, πάω εγώ… Που είναι? Στο Αμφ.015?
Τα 500 ευρώ μπορείς να τα καταθέσεις στο λογαριασμό μου
διαφωνείς και άμα ναι γιατί??
Ε, λογικά σε όλα θα δίνουμε…
Διαφωνώ εγώ. Ναι, το OoS και το Absolution είναι τεράστιοι δίσκοι, αλλά το BHaR είναι εξίσου καλός.
ε το ίδιο πράγμα λέμε…τι διαφωνείς??λες είναι τεράστιοι δίσκοι αλλά και το BHaR έιναι εξίσου καλός…:-k :-k
Άρα δε χάνεις κάτι αν δεν τον ακούσεις;;; :-s
σε σχέση με τα παλιά…και δες στην παρένθεση τι έγραψα…
Το είδα. Αλλού έγκειται η διαφωνία μας. Εγώ όταν ένα συγκρότημα έχει βγάλει x ΚΑΛΑ albums, θέλω να τα ακούσω όλα, και όχι x/2 etc…
το ίσιο ισχύει και για μένα γιαυτό τα έχω όλα τους , αλλά το έδεσες σχοινί κορδόνι ρε αδερφέ!μία μέρα πρίν την συναυλία να τα ακούσει όλα ο angmar αλλά και ο οποιοσδήποτε??
Αν μη τί άλλο, ας ακούσει τουλάχιστον το τελευταίο τους, εφόσον απ’ αυτό θα παιχτούν (sic) τα πιο πολλά κομμάτια…
σε αυτο έχεις δίκιο αλλά δεν είναι και το καλύτερό τους…
o τελευταίος είναι ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΣΚΑΡΑ από την ΥΠΕΡΜΠΑΝΤΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ
Ρε, ήρθαν οι Muse λέμε!!! Όλα γίνονται! Διαλιέχτε!!! Εδώ νίκησε κι ο γαύρος… :lol:
παιδια, επειδη βρισκομαι πατρα κ δεν εχω το εισιτηριο στα χερια μου, ξερει κανεις τι ωρα ανοιγουν οι πορτες η τι ωρα τηα αρχισει στο περιπου η συναυλια? θα εχει κ support? :-s
6-30 ανοιγουν οι πορτες
8-30 plug in muse
thank u… c u there…
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!! MAP OF THE PROBLEMATIQUE!!!
Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ αύριο!!!
Ε ρε μέρα που ξημέρωσε ο Θεός σήμερα!!!
όλα θα τα πούν τα παιδιά, όλα. Ας κάτσουν επάνω στη σκηνή κανα δίωρο γεμάτο και δε θα μείνει κανείς παραπονεμένος. Όσο για το Black holes που κάποιοι δεν το προτιμούν, έστω ότι δεν είναι ο καλύτερος τους είναι όμως ο δίσκος εκείνος που τους έχει προάγει στν ¶ Εθνική παγκοσμίως. ¶σε δε που και κομματάρες έχει, και ενα τεράστιο φάσμα ήχων και επιρροών περιλαμβάνει.
Είναι και πολύ συναυλιακό όπως θα διαπιστώσουμε σε 11 περίπου ώρες…
Muse ρεεεεε!!!