Τελευταία φορά είχαν έρθει το 2001, όταν δεν ήξερα τί εστί συναυλία… But I’ll make up for it.
τσίμπησα και εγω το εισητηριάκι μου!! terra vibe έρχομαι!!
Πόσο κόσμο λέτε να μαζέψουν?
αν και οι τικετχάουζηδες λένε πως η προπώληση πάει καλά, εγώ δεν περιμένω πάνω από 8.000. Μακάρι να έχει παραπάνω πάντως…
Αν στο λάιβ, κ ιδιαίτερα στο μπροστινό πιτς, δείτε κανένα τύπο με μπλουζάκι “rocking.gr” μιλήστε του ! Θα είναι είτε συντάκτης, είτε πολύ ενεργός φορουμίτης !
Ξέρει κανείς αν θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από την συναυλία για όλα τα pitches και αν ναι, στις ίδιες τιμές ?
edit:
Εισιτήρια … Η προπώληση συνεχίζεται στα Ticket House, και www.ticketpro.gr Οι επιλογές σας είναι
Pl1 ( αριστερά της σκηνής αμφιθεατρικά ) 50 euro
Pl2 ( σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή στο Pitch A) 40 euro
Pl3 ( γενική είσοδος) 35 euro Οι ίδιες τιμές θα ισχύουν και στο ταμείο του χώρου που θα ανοίξει από τις 16.30 την ημέρα της κάθε συναυλίας
www.didimusic.gr
Απάντησα μόνος μου
[SIZE=“3”]ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙΡΟ!!![/SIZE]
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Με Oceanic είπαμε πας Ολλανδία; :lol:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol:
Ναι, βασικά ψόφο…Ούτε ο Μητσοτάκης δε μας σταματά!
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/wxdetail/GRXX0004?dayNum=1&from=search
Κρίμα που θα έχει 21 βαθμούς την ώρα που θα παίζουν.
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Χόκαμ… θα δούμε ΜΙΟΥΖΕΣ με ζέστη ρε :har: :har:
Nα δειτε ρε.ΟΥΜ.
Να μη σου πετυχει ποτε ρε το σουφλε σοκολατας.
Η δύναμη των ΟΥΜ είναι μαζί μας ρε.
Μου πέτυχε ήδη ΠΦΦΦΦ:p
Το Χόκαμ ζηλεύει :har: :har: :har:
Το πόσο ωραία περάσατε σε σπόιλερ παρακαλώ…
Μόνο τα παράπονα να γράφετε…
το αστειο ειναι οτι δεν εχω ακουσει ακομα το τελευταιο τους (καλα ντε μη βαρατε). θελω ομως να τους δω μονο και μονο λογω της υπερδισκαρας origin of symmetry. αν δε παιξουν το Bliss τους εχω &^&^& οταν ειχαν ερθει για την περιοδεια του δεν ειχα παει επειδη τους εμαθα 4 μηνες μετα.:-s
καλά Angmar δεν χάνεις κατ’εμέ τίποτα με το καινούργιο (όχι ότι δεν είναι καλό…)…μακάρι να πάιξουν από τα παλιά όπως origin of symetry που είπες αλλά και absolution…
ΜΑ.ΤΙ.ΛΕΣ.
Εν τω μεταξύ ήταν χθες ένας στον ηλεκτρικό που ήταν ίδιος εσύ!
Με έχω αφήσει πίσω στην Αθήνα, και ταυτόχρονα με έχω πάρει μαζί στην Τσεχία , στην οποία θα με αφήσω μεθαύριο για να βρεθώ στη Βουδαπέστη. Υγιής κλωνοποίηση. Πώς αλλιώς θα προλαβαίναμε και τα 2 λάιβ;
Αυτό μου φαίνεται λογικό…
Τεσπα, κανά πιο πρόσφατο setlist έχομεν??