Muse live 4/10@Terravibe

citizen απο τα αγαπημένα αλλά αν θυμάμαι καλά δεν είδα να το παίζουν. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά εδώ που τα λέμε ότι και να πούν θα είναι λίγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλοι ευχαριστημένοι, ο καθένας θα έχει δικά του αγαπημένα, άπλα κάποια κομμάτια επιβάλλεται να ακουστούν…

Δίνεται και έμφαση στο BHaR, ως πιο πρόσφατη κυκλοφορία, οπότε αρκετά από τα παλιά αριστουργήματα αναγκαστικά παραλείπονται… Πάντως για όσους δεν πολυγνωρίζουν τί εστί Matt Bellamy, μην περιμένετε πολλή χαιρετούρα και κουβεντούλα. Tool κατάσταση, δλδ…

Πάντως 4 άλμπουμ έχουν οι Muse, δεν είναι και πάρα πολλά… Θα ακούσουμε πολλά αγαπημένα κομμάτια! :slight_smile:

5!!! Εγώ μετράω και το Hullabalo… :lol:

Εντάξει, αφού δε μετράς και τα bootlegs (με τυχόν ανεπίσημες διασκευές κλπ) για να γίνουν οι κυκλοφορίες 15 καλά πάμε! :lol:

Τώρα που το λές, αυτό έχει μέσα dvd από συναυλία ή κανω λάθος? Αν ναι, αξίζει τον κόπο? Είναι καλύτερη απο αυτή του Absolution στο Glastonbury, ή από τις περσινές στο Sheperd’s Bush και στο Reading?

Έχει συναυλία του 2001 στο Παρίσι με το ακόλουθο setlist:

Intro
Dead star
Microcuts
Citizen erased
Sunburn
Showbiz
Megalomania
Uno
Screenager (version με πιάνο, καλύτερη από την κανονική)
Feeling good
Space dementia
In your world
Muscle museum
Cave
New born
Hyper music
Agitated
Unintended
Plug in baby
Bliss

Για μένα αξίζει πολύ γιατί περιέχει μόνο κομμάτια από τα πρώτα (προφανώς). Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες φορές το έχω δει, πάντως είναι απίστευτο!

Ομαγαδ εχει μαϊκροκατς! Παω να το παρω!!!

Το είχα πετύχει στο Metropolis πριν καιρό, και μάλιστα μόνο 10?.. Όπως λένε και οι Who, “I’d call that a bargain
The best I ever had”… :stuck_out_tongue:

Btw, αν έρθει κανείς άλλος καμένος από νωρίς (εννοώ πολύ νωρίς, γύρω στις 3-4), ας το πει να βρεθούμε στην είσοδο. Κατά πάσα πιθανότητα θα φοράω αυτό:

κ εγώ θα είμαι στις μπροστά σειρές με τον πιο true φαν των αγοριών από την Βρετανία, τον Steliossss…

Μπείτε τώρα όλοι στην κεντρική μας κ ρίχτε κ μια ψήφο στο πολλ, άντε

Θα πας από τόσο νωρίς; :-s Δε θα έχουν ανοίξει καν οι πόρτες… :-s

I know… Αλλά τόσα χρόνια περιμένω να τους δω εδώ, οι λίγες ώρες με πείραξαν; :wink:

τόοοοοοοοοσα χρόνια…

από το καλοκαίρι…

γραφικέ ! χαχαχ

:wink:

σημασία έχει να τους έχεις στην καρδιά σου. τι εδώ τι έξω…

I think I just shed a tear… :cry:

:lol:

θα παει κανενας με λεοφορειο γιατι το παιδι που ειναι να ερθει μαζι μου μπορει να μη ερθει και ετσι δεν εχω παρεα…#-o #-o #-o

Παντως αμα γινει κανα moshpit θα ναι λιγο ξενερουα…

Καλά ούτε και συ δεν τους είχες δεί τις άλλες φορές? Και ποιος είχε πάει τότε…

Με τέτοιο σετλιστ στο DVD ψήνομαι να το τσιμπήσω και γώ το Hullaballoo…