Γιατί δεν έχει και αυτό το γούστο του?
Αντε μια βδομάδα έμεινε…
Όσο σκέφτομαι χεντμπάνγκινγκς και μόσπιτς στους Μιουζ, όχι, δεν έχει το γούστο του ;ρ
Έχουμε καμιά ιδέα τι ώρα θα αρχίσει και αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί κανένα ενδιαφέρον γκρουπάκι πριν τους Muse? Είναι και εργάσιμη και θα πρέπει να οργανώσουμε και το ρημαδοχρόνο, μην τρέχω σαν τον παλαβό για να προλάβω και τελικά περιμένω άσκοπα στο Τερας βαιμπ…
Όπως έγραψα και για τους Manics, το weather.com για την επόμενη Πέμπτη έχει ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες από 17 έως 26 βαθμούς. Μια χαρά
Έχει κανείς ιδέα για το setlist??:–
Αλλάζουν κάθε μέρα, οπότε δεν υπάρχουν προβλέψεις. Στις πρώτες σελίδες του topic υπάρχουν κάποια ενδεικτικά από προηγούμενες συναυλίες τους.
θα είμαι και εγώ εκεί !
έλα ρε μιουζ !
Αγαπητοί Μιουζάκιδες, τσεκάρετε την κεντρική μας σελίδα το βράδυ.
Θα 'χει κάτι που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει! Χου χουυυυ
Θα μας πεις από τώρα όμως εεε;;; Σου έχω πει ότι είσαι ο αγαπημένος μοδεράτορας όλου του φλόρουμ ε; :thumbup:
Σε ποιους θα περασω να πω ενα γεια, να υπογραψω αυτογραφα κλπ εκει περα? Θα πατε οργανωμενα?
Ωραίος ο διαγωνισμός, ας διορθώσει όμως κάποιος το “Καλύ τύχη!” που γράφεται στο τέλος…:o
(btw, το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στο διαγωνισμό των Manic)
Προβλέπω τρέξιμο αλά Κεντέρη για να προλάβουμε… Καλά για φαγητό δεν το συζητώ, σουβλάκι απο τα κίοσκια. Σαπορτάκι δεν φαίνεται να παίζει…
Από το Avopoliis.gr
Προσοχή στην ώρα εμφάνισης των Muse!
(info από Δελτίο Τύπου)
Ημερομηνία: 01/10/2007
…ορίστε και οι ώρες του live της 4ης Οκτωβρίου:
18.30: Oι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν σύμφωνα με τονπρογραμματισμό στις 18.30 όπως αναγράφεται και στο εισιτήριο.
Θα υπάρξει αρκετός χρόνος ώστε να μπείτε στο χώρο του Terra Vibe Park, να επισκεφθείτε το merchandise point για να αποκτήσετε τα Muse memorabilia και να προωθηθείτε στις περιοχές που αντιστοιχούν στο εισιτήριο σας, ακολουθώντας τις οδηγίες των σημάτων εντός του χώρου, αλλά και του προσωπικού που εργάζεται για την καλή σας εξυπηρέτηση.
20.30: Οι Muse βγαίνουν στη σκηνή!
Δε χρειαζόμαστε support! Τα support είναι για φλώρους… :lol:
Έλα ρε Muse!!!
Το merchandise point δεν είναι οι τύποι έξω από το Terra Vibe που πουλάνε χοτ δόγκ, μπύρες και μπλούζες του εκάστοτε συγκροτήματος ε; :roll:
Σαφώς και δεν μου χρειάζεται το σαπόρτ, σύνηθως καλύτερα είναι να μην υπάρχει, απλά νομίζω ότι η ώρα έναρξης είναι λίγο δύσκολή λόγω του ότι το Τέρας Βάιμπ είναι λίγο στου διαόλου τον κόπανο και κυρίως του ότι είναι εργάσιμη μέρα και αρκετοί που ξέρω δεν θα μπορέσουν να πάνε λόγω δουλειάς.
Κατα τα άλλα Μιουζ ρεεεε…
Δεν πειράζει, όσο λιγότεροι τόσο ευκολότερα φτάνεις κάγκελο!
Eγω πάλι θα γούσταρα να έχει αρκετό κόσμο, 7-8000 θα ήταν ιδανικά για Το Τέρας αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο…
Μακάρι να έχει κόσμο… Αλλά εγώ την εμπειρία (80.000-100.000 στο Werchter) την έζησα, οπότε είμαι καλυμένος. 8)
8O και τι πας να κάνεις μετά απ’ αυτό παιδί μου στην Ψωροκώσταινα? Εγώ θα απείχα απο συναυλίες για έναν χρόνο… :lol: (λέμε τώρα)
Ευτυχώς έχει περάσει καιρός και η σύγκριση δε θα είναι τόσο άμεση… Πάντως το συγκρότημα θα τα δώσει όλα και ένα + είναι το ότι είμαστε ο πρώτος σταθμός της περιοδείας τους, οπότε θα είναι και πιο φρέσκοι.
Maynard is praying for rain and tidal waves… I’m praying for Citizen erased!!! :lol: