Επειδή περνούν οι ημέρες και για να μη ξεχνιόμαστε, μάθαμε τίποτα για λεωφορεία που μεταφέρουν εκεί ή θα πάμε … με τα πόδια;
ρε παιδια,καιρο το σκεφτομαι…να παρω εισητηριο η δεν αξιζει?..δεν ξερω,δεν μαρεσουν και πολλα κομματια…τουλαχιστον ξερετε,κανουν καλες συναυλιες,παιζουν αρκετη ωρα?..εισητηρια υπαρχουν???:-k
Εισητήρια από 35? και πάνω. Στα live είναι απλά θεοί, εγγυημένα…
Tzamrock κατ’ εμέ, αν δε σου αρέσει μια μπάντα δεν πας στο live της :-k Δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί ρωτάς αφού λες ότι δε σου αρέσουν και πολλά τραγούδια. Να κάνουν κανα live πιο κοντά στο κέντρο ρε παιδί μου, το καταλαβαίνω να πας από απλή περιέργεια. Αλλά να πληρώσεις 35 ευρώ και να πας Μαλακάσα και να ξαναγυρίσεις πίσω, για μπάντα που δε σε τρελαίνει κιόλας, μου φαίνεται κάπως.
It’s up to you πάντως.
Καλά, εγώ πηγαίνω σε συναυλίες ακόμα και όταν δε με τρελαίνει το συγκρότημα. Βασικά έχω πάει και γνωρίζοντας 1-2 κομμάτια μόνο. Είναι να σου αρέσει το κλίμα.
Εγώ προτείνω αν έχεις παρέα να πας. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη για αυτούς 8)
Θα συμφωνησω με Κοζυ…
Δεν είναι άδικα Best Live Act… 8)
:lol:
Μόλις βάλαμε στην κεντρική μας σελίδα ένα αφιέρωμα στο σχήμα από ένα εξαιρετικό νέο μας συνεργάτη. Μπείτε, διαβάστε κ ενημερωθείτε !
Χμμμ… Ωραία τα λέτε. Αλλά για φοιτητή το να δώσει 40 ευρώ (τη μετακίνηση δεν τη βάζω καν, ας πούμε ότι πάει με αυτοκίνητο φίλου ξέρω γω) για σχήμα το οποίο δεν τον τρελαίνει ιδιαίτερα, δεν ακούγεται και τόσο ρεαλιστικό. Εγώ πχ για να κατέβω και σε αυτή τη συναυλία κάνω αιματηρές οικονομίες όλο το Σεπτέμβρη Και τα εισιτήρια του τρένου είναι το λιγότερο, 22 ευρώ θα στοιχίσουν. Τεσπα
dexter αν πουλήσεις το iphone σου στην μαύρη, μέχρι κ backstage πας… ξέρεις πόσα μπορεί να πιάσει ?:lol: :lol:
βρε παίδες πότε τελειώνει η προπώληση για τα 25άρια και γίνινται 35άρια??να κερδίσουμε 10ευρώ δεν είναι και λίγα…
Τέλειωσαν τα 25άρια απο προχθές νομίζω…
thanks παίδες δεν το γλύτωσα το 10ευρω:( ,τι να κάνουμε…)
Δώσε 40 και χώσου μπροστά. Απλά κόλαση…
αυτό θα κάνω θα έχω πληρωθεί από την δουλειά…ευτυχώς θα έχω όχημα δικό μου…καλά θα είναι αν ακι θα χρειαστεί και κανα παλτό…
Πήραμε και εδώ εισητηριάκι για Βουδαπέστη λοιπόν. ΜΙΟΥΖ ΡΕ ΔΙΑΟΛΙΑ ΜΙΟΥΖ ΡΕ.
Πείτε τώρα ποιοι θα είμαστε να συναντηθούμε κι εκεί!!! (μαλακάσα, όχι βουδαπέστη:p)
Βουδαπέστη που είχα πάει το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτη όλη η πόλη με αφίσες Muse και με έπιασε μία κατάθλιψη που δεν θα μπορέσω να τους δω…
Εμένα με είχε πιάσει κατάθλιψη που θα τους έχανα Αθήνα. Αλλά πάλι με χρόνια με καιρούς. Θα τους έχω δει 2 φορές και καμμία από αυτές με φωνές του στυλ “ΌΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ” γύρω μου.
Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι, ευτυχώς.