Muse live 4/10@Terravibe

Otsey! Για να το λες κάτι θα ξέρεις. Τσίμπησα το 25αράκι μου, έχω ξηρά τροφή και περιμένω την 4η Οκτωβρίου (σαν ταινία ακούγεται). Α, τους έπρηξα λίγο ν’ αλλάξουν χώρο διεξαγωγής, ο στρουμπουλός νεαρός μου είπε ότι αν το πει κι άλλος κόσμος μπορεί να γίνει αλλαγή, σειρά σας τώρα, ας τους σπάσουμε λίιιιιιιιιιγο τα νεύρα :lol:

Και τι μας φταίνε τα παιδιά στο Ticket House να τους λέμε για αλλαγή χώρου; :-s Δεν έχουν καμιά σχέση με τη διοργάνωση ρε αυτοί, απλά τα εισιτήρια πουλάνε :stuck_out_tongue: Αμέσως όλοι οι θερμόαιμοι πήρατε τις σπάθες.

Καλά τους το είχα πεί και γώ πριν κάμποσες μέρες. Δεν πιστυω ότι μπορεί να το αλλάξουν γιατι θα έχουν μετά μεγάλυτερο κόστος ενοικίασης. Αν βέβαιο μαζέψει καμια 25 χιλάδες (που αποκλείεται) μπορεί και να το ξανασκεφτούν…

Εξάλλου υπάρχει και ο διαχωρισμός PL1,2,3

Μπα. Μόνο PL2 :stuck_out_tongue: Με διαφορά 5 ευρώ στην τιμή (έστω κι αν αρχικά είναι 15) ποιος θα πάει PL3; Εκτός κι αν κρατήσει αρκετές μέρες ακόμα το 25 ευρώ, ποιος ξέρει :-k

Πω πω, πού να’λεγα να τα σπάγαμε κιόλας, τέτοια αντίδραση δε θα’χε εκδηλωθεί. Δεν είπα να τους κάνουμε πλύση εγκεφάλου, ούτε να απαιτήσουμε, απλώς δεν είναι και άσχημο αν καθένας που πηγαίνει τους λέει ότι είναι ζόρικη η τοποθεσία … πού τους είδες τους θερμόαιμους; Καταρχάς είμαι θερμόαιμη αν με χαρακτηρίζεις έτσι και το κυριότερο, η σπάθα μου είναι για γυάλισμα :smiley: άρα δε σφάζω μέχρι τέλος του μήνα.

Kαλά ντε, πού να είχα αντιδράσει κιόλας. :-s

“Μαμά σου λέω, αυτός άρχισε πρώτος” μου θυμίζει η φάση. Peace.:slight_smile:

Και ον τοπικ, τα παλικάρια που πουλάνε τα εισιτήρια ακόμα κι αν τους πούμε ότι δε γουστάρουμε Mιουζ αλλά Θώδη, το ίδιο τους κάνει, υπάλληλοι είναι. Αυτό λέω :slight_smile:

Οβερ εντ άουτ.

Εγώ πάντως πήρα 25άρι για δύο λογούς παρόλο που τους γουστάρω τρελά.
1ον γιατι 25 ευρώ είναι αρκετα φθηνά για τους Muse και το όνομα που έχουν AYTH TH ΣTIΓMH παγκόσμια
2ον γιατι δεν έχω ξαναγοράσει εισητήριο 25 ευρώ τα τελευταία χρόνια…

Ρε πλάκα έκανα, δεν αρπάχτηκε κανείς :lol: Να φέρω και τη μαμά μου μαζί στη συναυλία δηλαδή, θα με πειράζετε κι εκεί;

Σοβαρά τώρα, κι εγώ πήρα το φθηνό γιατί από ένα σημείο κι έπειτα με πολύ κόσμο δε θα έχεις και την τρελλή θέα και στην τελική αυτό που με ενδιαφέρει είναι περισσότερο να απολαύσω τη μουσική τους παρά να τους βλέπω άπραγη. Μόνο ξύλο μην πέφτει γιατί άντε … δεν έχω και την σπάθα που λέγαμε!

Σε μερικές ωρες θα δω και το Muse - Shepherds Bush 2006 έτσι για να προετοιμαζόμαστε κιόλας…

Xμμμ σωστό σκεφτικό.

Ρε εσείς που έχετε πάει μύρια φορές στο Terra Vibe για πέστε. Μήπως αν πλακώσει πολύς ντουνιάς στο PL2 δε θα βλέπουμε τίποτις; Αλλά ρε γαμώτο PL3; The poor us δηλαδή, έχω και μυωπία. ΟΥΦ. Λοιπόν άντε απαντάτε, θέλω γνώμη. Πάντως στους Tool καλούτσικα έβλεπα :-s Όχι ιδιαίτερα πολύ αλλά καλούτσικα (PL2 πήγαμε).

ΕΝΤΙΤ: Ξύλο στους Muse? Αν είναι έτσι, σε τίποτα Nevermore και Stampin Ground δε θα πάω ποτέ. Δε νομίζω να παίξει τίποτα. Από τις “Μπελαμίτσες” μπορεί μόνο :lol: Να διαρρήξουν τα ιμάτιά τους και τέτχοια :roll: :stuck_out_tongue:

Θα βλεπεις, η σκηνη ειναι αρκετα ψηλα…

Θα πεσει ξυλο, οχι και χαρντκορ πραματα βεβαια, αλλα μην περιμενετε ησυχια…

Crowd surfing και muse-pit προβλέπω :stuck_out_tongue:

Την αλλη φορα παντως που ειχαν ερθει, ειχε πεσει παντως…

Ντάξει με κλείσιμο σαν αυτό που μόλις είδα στο dvd me hysteria, assasin, new born, και για encore το time is running out και το knights of Cydonia δεν θα μείνει φύλλο στο λαγκάδι…

Οπότε για την εν λόγω συναυλία έπρεπε να διαμορφωθεί διαφορετικά ο χώρος και όχι βάσει του αντιτίμου. Με λίγα λόγια έπρεπε να’ναι:

P1 για γυναίκες (οι κυρίες προηγούνται και πρέπει να’χουν και καλύτερη θέα αφού στην τελική οι άνδρες θα παίζουν ξύλο, άρα δε θα δουν και πολλά)
Ρ2 για άνδρες (για τους προαναφερθέντες λόγους)

Eπίσης τα 2 αυτά να υποδιαιρούνται σε P1 A’ για όσες θέλουν να χαρούν τη συναυλία και σε Ρ1 Β’ για τις groupies, στις οποίες θα μοιράζονται δωρεάν και σφουγγαρίστρες (με τόσα σάλια θα γίνουμε λούτσα αν δεν προνοήσει κανείς).
Ομοίως, να υπάρξει και Ρ2 Α’ για τους άνδρες που θέλουν να δουν τη συναυλία και να καταλάβουν ποιο συγκρότημα έπαιξε και Ρ2 Β’ για τους άνδρες που τους αρκεί να πλακωθούν με μουσική υπόκρουση τους Muse.

Ενστάσεις;;; (:lol: )

Μπα, ούτως ή άλλως ξερό είναι το λαγκάδι.

τσιμπησα και εγω το εισιτηριακι μου χτες!!!
τα λεμε στο muse-pit!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Από το avopolis…

Τέλος τα εισιτήρια των 25 ευρώ για τους Muse. Κανονικά προπωλούνται τα υπόλοιπα.

Ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων των Muse που αντιστοιχούσαν στο Pl3, προς 25 euro. H προπώληση για την εμφάνισή τους στο Terra Vibe Park συνεχίζεται πάντως κανονικά για τα υπόλοιπα.

Πλέον οι τιμές των εισιτηρίων στα Ticket House, Pmw και www.ticketpro.gr είναι

Pl1 50 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής

Pl2 40 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)

Pl3 35 euro Ορθίων γενική είσοδος

Οι ίδιες ακριβώς τιμές θα ισχύουν και στο ταμείο του χώρου την ημέρα του γεγονότος.

Λιγο μαλ…κια μου κάνει αυτό.
Γιατί να αγοράσεις PL3 με 5 ευρώ διαφορά από το PL2?
Γιατί να αγοράσεις στην προπώληση και όχι απέξω?

1. Δεν αγοράζεις PL3 :stuck_out_tongue: Γενικά. Αλλά εδικά τώρα, απλά με την καμία δεν πας PL3.
  2. Για να μην οδηγήσεις/πας με κάποιο τρόπο μέχρι τη Μαλακάσα και γίνει καμιά στραβή και δε βρεις :stuck_out_tongue: Λέμε τώρα, σιγά μη γίνει sold out αλλά νταξ για σιγουριά. Πχ μπορεί κάποιος να θέλει μόνο VIP και να τελειώσουν, λογικά θα έχει λίγα.