Muse live 4/10@Terravibe

1. Το απορεια ειναι © φιλος.
  2. Δεν ασχολουμεθα με φυσικους, να σου δωσουν αλλοι τις απαντησεις στις ερωτησεις σου.

ΥΓ: Μη σκας, Ελλαδα ειμαστε, ολοι στο τελος θα παρουν εισητηριο. Παρε καλου κακου εσυ αυτες τις μερες αλλα και την αλλη βδομαδα να πας θα βρεις. Εδω βρηκε ενας φιλος μου την ημερα της συναυλιας των Sabbath. :expressionless:

Μπα, με Hess δε λύνεται. Καλύτερα πάρε σχέση Clausius Clapeyron :stuck_out_tongue:

(Σιγά μη δε βρεις. Άσε που αν θες για Pl2, όσο περισσότερα πωλούνται, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η συγκεκριμένη περιοχή…)

Είμαι κοπέλα λέμε :lol: Και όχι φυσικός, με προσβάλλεις. Χημικό υποκείμενο είμαι, ευχαριστώ. Θενξ για το ότι με καθησυχάζεις πάντως.

@ cozy, άνετα και εύκολα πάω για PL2 εννοείται. Μια φορά θα τους δω, να ΔΩ και τίποτα. 1,55 είμαι το κακόμοιρο.

Ρε ποζεράδες σταματήστε με τις “επιστήμες” σας :stuck_out_tongue:

Count me in

Ticket #15… Pl2.

χμμ αυριο θα βρω 25αρια αραγε?

Σταματήστε να λέτε αν θα προλάβουμε ντε. Μας αγχώνετε!!![-X [-X

Μπα μην αγχωνεσαι, ειδικα για συναυλιες του Terra Vibe. Δεν παιζει να μην βρεις…

Αν ακυρωθεί η συναυλία τότε σίγουρα δεν θα βρείς, αλλά τότε δεν θα βρω ούτε εγώ, οπότε δεν με συμφέρει. Μόνο μην πιάσει καμμια βροχή τότε γιατί εκεί στη Μαλακάσα ποιός μας σώζει…

Και γω θα πάω κατα 99,9999%.
Βροχη αν πιάσει θα γίνει Glastonbury ή ακόμα καλύτερα να μεταφερθεί το λάιβ σε κλειστό χώρο. Κανένας παπάρας μη βάλει καμια φωτιά μονο και βρεθεί η χώρα σε κατασταση έκτακτης αναγκης πάλι…

Dexter, καταπληκτικό avatar!!! Μικρός Νικόλας για πάντα!!!

Απορία: αφου τα 25αρια θα γίνουν 35αρια, ποιος θα πάει να πάρει 35αρι ενώ με 5€ παραπάνω πάει στο PL2?

Απορία 2: Ποιος καλός Cozy/montecristo θα πάνε κέντρο να μου πάρουν ένα εισιτήριο των 40€?

ΥΓ. (εγώ τις δικιές μου απορείες σας τις έδωσα λυμένες και έτοιμες. :p)

Και λίγα λες! :slight_smile: :lol: Τα σπάει ο Μικρός Νικόλας :smiley:

1. Αυτο ειναι το νοημα. Να παρουν ολοι 40αρια μετα. Αν 1000 ατομα που θελουν να παρουν 25αρι καθυστερησουν, τοτε θα πουν “δε γαμιεται, ας παρουμε 40αρι” αρα +5000 ευρω…

2. Εγω ειμαι καθε μερα κεντρο παντως, λογω μαθηματων…

Ετσιμπηθησαν και τα tickets…Αντε να δουμε…

Θα το κάψουμε 8)

Εμπρηστής; :-s

Oχι ασύμμετρη απειλή…:lol:

Και πότε θα μάθουμε πληροφορίες για πούλμαν ρε παίδες; Δε θα’πρέπει να το σφυρίξουν σιγά-σιγά; Από τώρα θα πρέπει ν’ αρχίσουμε να επιβιβαζόμαστε λογικά … :smiley:

Κατσε βιαζεσαι didimusic ειναι αυτη…