Muse live 4/10@Terravibe

Αν ο ήχος είναι εξίσου αισχρός με τους Tool, οι διοργανωτές θα θρηνήσουν θύματα… :evil:

Βασικα την αποψη σου για τον ηχο των Tool δεν τη συμμεριζονται και πολλοι οποτε μην το δενεις και κομπο…

Τη συμμερίζονται τα αυτιά μου που βουίζουν ακόμα (όχι λόγω έντασης, αλλά λόγω θορύβου) και όλοι όσοι ήταν γύρω μου και μαζί μου. Οπότε δε νομίζω να είμαι τρελός…

συμφωνω… :wink: :wink: :wink:

παιδια δεν εχει και αδικο…τωρα που ειδα το βιντεο που προλαβα να τραβαξω τα παντα ακουγονταν τελεια εκτος απο τον τραγουδιστη που τον ακουγες με το ζορι…(και δε φταιει η ψηφιακη γιατι την εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες)…σορρυ για το off toppic…

Μήπως έχετε ακούσει τίποτα για support?

Αν το support ειναι ελληνικη μπαντα μαλλον θα ανακοινωθει τελευταια στιγμη,οπως παντα…Αν ηταν ξενη μπαντα νομιζω θα ειχε ανακοινωθει ηδη…

Πρόσφατα βρήκα ένα site που περιέχει infos και setlist από όλες τις φετινές συναυλίες των muse. Ξεκινάνε από 16 κομμάτια και σε λίγες έχουν παίξει μέχρι και 21! Μακάρι σε εμάς βέβαια να ισχύσει το 2ο ενδεχόμενο :slight_smile:
http://www.microcuts.net/uk/concerts/Concerts.php?year=&PHPSESSID=374ecbe99722718842d55d298ff609e8

Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Παίζει η συναυλία των Muse να είναι και sold-out αν κρίνω από προθέσεις γνωστών εδώ! Μακάρι να είναι τόσο καλή η συναυλία τους όσο και στο εξωτερικό και να μην κάνουν καμιά αρπαχτή εδώ…[-X Καιρό τους περιμένουμε, μη μας την κάνουν, κρίμα θα είναι :stuck_out_tongue:

Γεια σου φίλε! Καλώς σε βρήκαμε κι εμείς!
Όταν μπορέσεις διάβασε τους κανόνες του forum :wink:

Sold out στο Terra Vibe δεν έχει γίνει ποτέ, οπότε φαντάζομαι ούτε τώρα θα γίνει. Κι εγώ όμως ξέρω πάρα πολύ κόσμο που θα πάει, οπότε το ότι θα έχει πολύ λαό είναι δεδομένο!
Άντε 25 μερούλες έμειναν 8)

Κοπέλα είμαι :stuck_out_tongue: Θα τους διαβάσω και τους κανόνες :slight_smile: Μακάρι να έχει κόσμο, είναι καταπληκτική μπάντα στα live οι Muse :slight_smile: :slight_smile:

Πολλες κοπελες τελευταια… Αχ αυτη η γοητεια του Κοζυ:p

Ουπς, συγγνώμη! Εμ, δεν έχουμε συνηθίσει σε οπαδούς των Tool γένους θηλυκού :stuck_out_tongue:

Μη λες συγγνώμη, είμαι μεγαλόκαρδο άτομο :lol: :lol: Τυχερούλη. Κυρίως επειδή βλέπω Monty Python στο avatar σου 8O :slight_smile:

Κάτι τέτοια λες και ανεβαίνεις πολύ γρήγορα στην εκτίμησή μας 8)

Ποιοι απο δω περα θα πανε μιουζ? Που ειναι το ΠΛ1 και που το ΠΛ2? Κανα σετλιστ προσφατο παιζει? Κοζυ εσυ που μ’αγαπας θα μου λυσεις τις απορειες?

[ol]
[li]Εγω σιγουρα…
[/li][li]Το ΠΛ1 ειναι στα αριστερα της σκηνης και ειναι για τους ΒΙΠς, ειναι υπερυψωμενο και εχει παγκους για να καθονται οι φλωροι. To ΠΛ2 ειναι μπροστα στη σκηνη…
[/li][li]Οποιος βρει σετλιστ σε spoiler please…
[/li][li]Το απορεια ειναι το αντιθετο της πορειας? Κι αν ναι, πως γινεται να λυθει?
[/li][/ol]

Καλά ακόμα να τα μάθεις;
Pl1: Στο υψωματάκι αριστερά όπως κοιτάς τη σκηνή. Για μένα δε συμφέρει.
Pl2: Από μπροστά στη σκηνή μέχρι και τη μέση της απόστασης σκηνής-ηχολήπτη.
Pl3: Από το Pl2 και πίσω.

Εγώ και ο Μόντε θα είμαστε σίγουρα. Εγώ έχω ήδη πάρει Pl2 (μπροστά δηλαδή).

Για setlist θα μας βοηθήσει ο φίλος Στέλιος. Πάντως κάποια μπορείς να βρεις στις 2-3 πρώτες σελίδες του τόπικ.
Γενικά αλλάζουν κάθε μέρα πάντως.

1. Να γινει λιστα.
  2. Εμεις θα παιζουμε ξυλο με 40αρια, οποιος ειναι εκει να ρθει να με βρει.
  3. Να μην κοιτας ρε περιεργε!
  4. Παραγωγιζουμε τα δυο μελη και εξισωνουμε τους συντελεστες των x,y,z.

Και μια δική μου απορεία (πρόκειται βασικά για θερμοδυναμικό πρόβλημα, λύνεται με εφαρμογή του νόμου του Hess). Τρέχετε όλοι να πάρετε εισιτήρια ε; Δεν πιστεύω να μην περισσέψουν και για μας; (αυτό το τελευταίο ήταν η απορία, έχε γούστο δηλαδή). :stuck_out_tongue: #-o