Muse live 4/10@Terravibe

OoS: Best album ever…

Κι εμένα αγαπημένο μου είναι τελικά το Origin! Αν και θεωρώ ισάξιο και το BHAR! Δε θα μπορούσα όμως να μην ψηφίσω ένα δίσκο που ξεκινά με το New Born.

Εγώ πάντως περιμένω ν’ ακούσω κομματάρες όπως Bliss, Citizen erased, Muscle museum, City of delusion etc που δεν έπαιξαν στο Werchter…

Και όσον αφορά τα οπτικά εφέ, όποιος έχει όρεξη ας χαζέψει εδώ: http://www.microcuts.net/uk/news/archives/08152007-muse_visuals_tour.php

:thumbup: :thumbup:

Και όχι πως θα με χάλαγαν τπτ b-sides όπως Fury, The groove, Futurism, Crying shame, Easily,… OK, σταματάω.

Ευσεβείς πόθοι, ε;

αντε, αντε να ζωηρευει το thread!!!
time is running out… για την συναυλια!

Ε τι να λέμε τώρα…συναυλία της χρονιάς (και βάλε) εύκολα!! :wink:

Εκεί που την έβαλαν (teravibe) τη συναυλία μας σκότωσαν…
:frowning: [-X #-o :cry: :cry: :cry:

Όπως αναφέρουν στο επίσημο site τους, η προπώληση μέσω internet ξεκινά αύριο στις 9 το πρωί.

Εγώ που θέλω τα πρώτα 2 (σε αύξοντα αριθμό), τί να κάνω; Internet ή camping Δευτέρα πρωί;:-k

Παρε ενα Laptop και κανε Camping!!!:wink: :wink:

Tickets acquired…

Πήρα δύο 40άρια και για ένα φίλο μου δύο 25άρια. Πήγα σήμερα το απόγευμα και είχε και άλλα 3-4 άτομα που έπαιρναν για Muse…Χαμός θα γίνει ρε! 8) :smiley:

Και αφού σιγά σιγά επιστρέψαμε από τις διακοπές και για να επανερθουμε στα γνωστα, ας μου πεί καποιος αν ξέρει μέχρι πότε θα υπάρχουν τα 25άρια στην προπώληση?

Δεν έχουν πει ακριβώς. Πάντως αν σκεφτείς ότι έχει μείνει ένας μήνας για τη συναυλία, φαντάζομαι ότι θα είναι για κανένα 10ήμερο. Όπως και να’χει, καλό θα είναι να βιαστείς! :wink:

Ναι αλλά δυστυχώς έχω να πάρω φράγκα από τον Ιούνιο…
Υπολόγιζα να εξαργυρώσω από Pumpkins αλλά αυτοί λένε για 18 του μήνα. Ελπίζω να προλάβω…

τα εισητηρια θα εχουν 27 μεχρι τις 17 του μηνος.

Απ’ ότι είδα στους tool υπάρχουν λεωφορεία άρα να υποθέσω πως το ίδιο θα συμβεί και στους muse? Κυρίως όμως η επιστροφή με προβληματίζει…:-k

Σίγουρα θα υπάρχουν στους Muse λεωφορεία :wink:

εχω σκοπο να παρω αυριο ενα των 25. :smiley:

μας το ειπε σημερα και η εταιρια οταν πηγαιναμε στους τουλ.