8O 8O 8O Σοβαρολογείς ? καλύτερα εσύ από μια μηχανή !!!
αλλά όταν είσαι ερωτευμένη με τα βραχάκια, πως να σε δελεάσω ??
έλα έλα !
8O 8O 8O Σοβαρολογείς ? καλύτερα εσύ από μια μηχανή !!!
αλλά όταν είσαι ερωτευμένη με τα βραχάκια, πως να σε δελεάσω ??
έλα έλα !
Αμε αμε! Τελικα η γκρινια (για την οποια μας κατηγορουσαν καποιοι) αποδιδει. Ας ελπισουμε για πληρε stage-show παντως…
Κρατήστε ένα 40αρι και για μένα. Απίστευτη συναυλία και στην καλύτερη στιγμή, πάνω στο τελειώμα της εξεταστικής. Στη χειρότερη, αν βρέχει θα γλιτώσουμε τουλάχιστον από τη σκόνη που δεν μπορώ να πω, την χορτάσαμε από τις μέχρι τώρα συναυλίες.
Υπάρχει περίπτωση να διοργανωθεί κάποια εκδρομή από Θεσσαλονίκη για τη συναυλία?
40άρι και γω δεν τους χάνω…γιατί δεν οργανώνουμε μία σύναξη να μαστε όλοι μαζί??:-k :-k
Πωπω!!! Χαμός έγινε, εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα γιατι δεν έχω δίκτυο στο σπίτι αυτές τις μέρες. Πήγα σήμερα με ντάλα ήλιο στο τικετ χαους να τσιμπίσω εισητηριάκι για Pumpkins και μου είπε η κοπέλα τα νέα για Muse. Στην επιστροφή έλεγα “πρέπει να ποστάρω, πρέπει να ποστάρω” αλλα βλέπω τα γνωρίζετε ήδη…
Εξαρταται βασικα απο το ποσο κοσμο θα εχει. Αν εχει πολυ (που θα εχει) τοτε ολο το μπροστινο απο τη σκηνη μερος θα ειναι για 40αρια. Οποτε αν θες να δεις απο κοντα, δωσε τα 15 παραπανω (τα οποια μαλλον θα δωσω κι εγω)…
8O 8O 8O
Το Αλοε την πεφτει στο spambot!
Μην παιρνεις και ορκο (εδω ειχε στους Placebo)…
Moody Blues in Greece ΛΕΜΕ!!!
Ρε αλήτη!!! 8O :evil: Καλύτερα παρέα με ένα σπάμμποτ, παρά μόνη στους Μιουζ [-X Αλλά ίσως σας έρθω μπροστά, για να μη λέτε τίποτα!
:lol: :lol: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα! Θα αποφασίσω εντός της βδομάδας και θα ανακοινώσω!! 8)
Εξ’αλλου και σε άλλα pitch να είμαστε δεν είναι και τόσο δύσκολο να συναντηθούμε!Να δουν και άλλοι ότι υπάρχω, όχι τπτ άλλο…
Τα ιδια ελεγες και στους Scorpions…:roll:
xmmm, κάτσε να θυμηθώ… :-k :-k :-k :-k
Όχι!
Εγω ξερω οτι το αποτελεσμα μετραει… Και οσοι πηγαν Scorpions δεν σε ειδανε… Ασε τις δικαιολογιες λοιπον…
Μην ξ’υνεις πληγές…
Στην αρχή της δεύτερης είναι για μας και θα κάψω μαθήματα να τους δω!
Ελπίζω το ανταποδώσουν 100%
Οσο για το mosh pit μην παίρνετε όρκο!!!
Στο stockholm syndrome βλέπω να γίνεται της ΚΑΡΑΠΟΠΗΣ!!!
Εχει το πιο thrash riff που έχει παιχτει σε rock κομμάτι!!!
Οντως απο τα πιο thrash riff στη rock…φανταζομαι τι θα γινει…τρεμε TERRAVIBE!!!
The time is running out και με πιάνει hysteria. Ας γίνει Οκτώβρη να μην παθουμε και Sunburn οσοι κατασκηνωσουν από νωρίς. Ελπίζω μόνο η μεγάλη προσέλευση να μην ενισχύσει την megalomania της ντι ντι…
Ρε ουστ exo-politics, εγώ ψηφίζω Muse ρε…
κι εγω προσφατα τους ανακαλυψα κι ειχα λιωσει το absolution και αναρωτιομουν αν μπορουν τρια ατομα να βγαλουν τετοιο ηχο live…
κι ετσι πριν απο λιγες μερες εμαθα τα νεα και χαρηκα, ειδωμεν
(τωρα λιωνω το origins…)
8) 8) 8) 8)
Βγάζουνε καλύτερο ήχο από τα σιντί που να τους πάρει. Μίσος.
είμαι ο μονος εδω που ειναι οπαδος του origin of symmetry;:-s
όχι οτι δε μ’ αρέσουν τα άλλα, αλλα δε βλεπω και πολλους να το αναφέρουν :-s
Το καλυτερο τους για μενα. BHAR σχεδον εξισου καλο, το Absolution ειναι μισο σκαλι κατω για μενα…
Κι εμενα μ’αρεσει πιο πολυ απ’ολα.
Ασχετως που ειναι το μονο που χω ακουσει.:-s