Mάλλον για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θα δω από πρώτες σειρές Live και θα προτιμήσω το 25αρακι. Καλή τιμή περίμενα οπωσδήποτε ένα 10ευρό παραπάνω:wink:
Στους Μετάλλικα που πλήρωσα για το PL1, διαπίστωσα ότι ήταν λιγάκι βλακεία, γιατί είναι (σχεδόν) το ίδιο με το λοφάκι (γενική είσοδος) που έχει στα δεξιά της σκηνής, όπως την κοιτάς. Οπότε μιας και δεν πεθαίνω για να πάω μπροστά, θα προτιμήσω το 25αράκι, και καλά θα κάνεις να προτιμήσεις κι εσύ το ίδιο για να έχω παρέα…!!! :lol:
Αυτές οι τιμές είναι σωστές! Μία ερώτηση για teravibe πως μπορεί να πάει κάποιος από Αθήνα? Υπαρχει λεωφορείο και αν ναι είναι σε εξυπηρετεί σωστά? Επίσης, αν ξερει κάποιος μήπως από το τρένο καθώς θα κατεβαίνω από Ξάνθη υπάρχει στάση εκει?
Λεωφορείο αν τα πράγματα παραμείνουν ως είχαν και στο Rockwave δεν πολυπροτείνεται γιατί εγώ περίμενα 2-3 ώρες για να μπω σε λεοφορείο και να γυρίσω Αθήνα, συν ότι μετά για το parking που ήταν τα λεοφωρεία είχε πολύ περπάτημα μέσα από κάτι αφώτιστα δάση με αποτέλεσμα στραμπουλήγματα και παράπλευρές απώλειες, από την άλλη αν δεν έχεις αυτοκίνητο τότε είναι η μοναδική λύση:(
Απο Θεσ/κη οταν κατεβαινα Αθηνα με τρενο απ’οτι θυμαμαι εκανε σταση στη Σφενδαλη,που ειναι περιπου 1 χλμ απο τη Μαλακασα.
Απο Αθηνα στο RW ειχε λεωφορεια,τωρα ομως χλωμο να βαλουν…
Καλες τιμες πραγματι, αλλα τα pitch καθιερωνονται απ’ οτι βλεπω…
Kαλύτερα
Ναι! Αρκει να καθιερωθουν και αυτες οι τιμες…
Καλη φαση παντως!
Μιας και το συζητάμε…
Αν ξεχάσουμε το θέμα της τιμής, είμαι υπέρ των πιτσ (-ων) γιατί προσφέρουν σε γυναικόπαιδα κ λοιπά μη-ντερέκια την ευκαιρία να δουν/ακούσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια συναυλία, χωρίς να τζογάρουν πόδια/πλευρά/κεφάλια κτλ κτλ
Εντάξει στους μιουζ δεν θα έχει μοσπιτ, ΑΛΛΑ θυμηθείτε το εξής :
στους Μετάλικατς εγώ που ήμουν μπροστά, άφησα την ψυχή μου εκεί. Άλλοι που ήταν πίσω είπαν “ε καλά ήταν”.
Αξίζει να χάσεις μια από τις ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ της χρονιάς, για 15 ευρώ ?
Στα λοφάκια Αλόε-βέρα θα γίνεται της κακομοίρας. Αν δεν πας 14.00 μπορεί να μην βρεις καλή θέση.
Πουλέν έλα μπροστά με τον μάστερ yoda κ τον πιστό κόζυ κ δεν θα χάσεις…
BTW πόσο κόσμο λε΄τε να μαζεύει ? αν πάει καλά, του χρόνου βλέπουμε πεπερόριζες άνετα…
Και moody blues.
:lol: :lol: :lol: :bow2: :bow2: :bow2: :lol3: :lol3: :lol3:
Moντε θυμασαι που τα λεγαμε στο παρτυ στη Θεσ/κη?Oτι δεν τους συμφερει και δεν θα φερουν τετοια ονοματα?Να λοιπον που βγηκαμε λαθος.
Οι ΑC/DC μενουν τωρα.:roll:
Κοσμο πιστευω θα μαζεψει και λογω φτηνου εισιτηριου πισω και επειδη ειναι σε εποχη που θα εχει ορθοποδησει ο κοσμος απο το ξεπουπουλιασμα του καλοκαιριου.
Ασε που θα παει και ψιλοασχετος κοσμος,εδω σου λεω εγω που ακουσα προσφατα ενα αλμπουμ τους και ηξερα μονο το plug in baby απο το patch του pro ας πουμε θα πηγαινα μονο και μονο για το χαβαλε.Και απο Θεσ/κη.Πιστευω αναλογα θα σκεφτουν και πολλοι ακομα.
Μακαρι να πατε 20000 να παρει θαρρος η ντιντι να μας φερει ρεντ χοτ και acdc και πριστ και μεταλλικα ξανα.
ΑΝ η συναυλία όμως δεν πάει καλά, κλάφτα…
Α κ btw μιλάμε για την μπάντα που γέμισε 2 μέρες συνεχόμενες το Wembley, ε ? Δεν μιλάμε για τπτ… Hanoi Rocks
Τεράστια συναυλία παιδιά. έχω φίλους που τους είδαν φέτος κ λένε ότι καλύτερο. αν κάποιος αγαπάει πολύ την μπάντα, νομίζω πως πρέπει να παέι μπροστά !
[-o< [-o< [-o< [-o<
Αυτος τα λεγε ρε! Μη μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι! Τον παπαρα, τωρα το θυμηθηκα!
Και μεηντεν και σκορπιονς και πλασιμπο!
Οφφ τοπικ: Μαλλον 40αρι εισητηριο θα παρω. Ξερετε αν θα εχουν καλα σκηνικα ή με φοντο τον καταγαλανο ουρανο θα παιζουν?
Σκηνικά έχουν, φίνος φιλμς και πάνω λέμε !
Vsk-oi hanoi-lol:lol: patane katw tous atsalica poy akoute k tous muse. Mostly Untalented Stupid Emos. :lol:
HANOI REEE!!! alla ti leme-edo-oloi k mhn to arnitheite-akoute stool k atsalika kai ta skate. A re wig wam pou sas xreiazetai LOL
Βαριεμαι να διαβασω.
Φαινεται.Να πας στο οφ τοπικ ρε σαρδαναπαλε.
Το plug in baby που λετε το ακουγα απο το χειμωνα στην εισαγωγη του προ και ελεγα ποιο ωραιο τραγουδακι ειναι αυτο αραγε.Και την προηγουμενη βδομαδα που (πρωτο)ακουσα Muse και Origin Of Symmetry εσοκαρισθην.
Καλοι ειναι.
Να πατε.
Θα παμε. Το θεμα ειναι με τι εισιτηριο να παμε.
Προσωπικα απο οτι ειδα στο ροκγουειβ για πισω με βλεπω παλι, μια χαρα ηταν.
Εγώ που βόλταρα πριν τους Μετάλλικα βρήκα μια χαρά θέση στα λοφάκια την ώρα που έπαιζαν οι Mastodon. Αλλά μάλλον επειδή έπαιζαν και support. Χμμ. :-k Καλά, τότε θα το σκεφτώ και μπορεί να σας έρθω κι εγώ μπροστά, κι ας μη με κάλεσες όπως τον πουλέν σου!