Muse - The 2nd Law (2012)

Cover:

Traclist:

  1. Supremacy
  2. Madness
  3. Panic Station
  4. Prelude
  5. Survival
  6. Follow Me
  7. Animals
  8. Explorers
  9. Big Freeze
  10. Save Me
  11. Liquid State
  12. The 2nd Law: Unsustainable
  13. The 2nd Law: Isolated System

Μια συνέντευξη:

http://t.co/iap4ddeh
http://t.co/Hmbfjn80
http://t.co/k1wSR7Dw
http://t.co/OSVLg0s0
http://t.co/U072PCUI
http://t.co/t8oftyeq

Survival

Νέο κομμάτι
The 2nd Law: Unsustainable

Προσωπικά δεν με χαλάει αυτό το νταμπστεπ

Προσωπικά με έπιασε αμέσως από τα μούτρα! Φοβερός ήχος…γουστάρω πειραματισμό!

Δεν ξερω ακομα αν μου αρεσε το Unsustainable ή οχι.Σιγουρα με ξενισε παντως.
Δεν εχω και πολυ επαφη γενικα με την dubstep ή οτι ειναι αυτο τελος παντων.

Γάμησε το κομμάτι…

Δεν εχω καταληξει ακομα… Μου αρεσει ο πειραματισμος, αλλα ειναι κατι παρομοιο με το νεο αλμπουμ των Korn…
Το survival μαρεσε πιο πολυ ας πουμε.

Εδώ είναι το Madness : https://www.youtube.com/watch?v=Mq9zhpBweDk

Δυστυχώς δε λέει πολλά. Ελπίζω να είναι απλά το εύκολο single όπως το Undisclosed Desires του προηγούμενου άλμπουμ (που ήταν και αρκετά καλύτερο από αυτό εδώ…)

Μόνο σε μένα φαντάζει το Madness σαν μια πολύ καλή διασκευή του I want to break free? Πάντως αυτή η φωνή ό,τι και να τραγουδήσει με δυσκολία το λες έστω και μέτριο…περιμένουμε το άλμπουμ.

Εμένα μου αρέσει αρκετά (πιο πολύ από το UD), αν και μου θυμίζει πολύ u2 που δεν τρελαίνομαι κιόλας…

Πιστεύω θα πουλήσει καλά, μπορεί να ακουστεί ακόμα και σε mainstream ραδιόφωνο.

όλοι όσοι μιλάνε για πειραματισμό, μάλλον πρέπει να ακούσουν περισσότερη πειραματική μουσική ^.^

Χαχαχαχαχαχαχαχ

Τώρα σοβαρά,σας άρεσαν αυτά τα πράματα;:-s

Απογοήτευση μέχρι τώρα τα τραγούδια δεν έχουν κάτι το ουσιαστικό δεν πρωτοπορούν και ο ηλεκτρονικός ήχος αντί για να ταιριάξει μέχρι τώρα απλά παίρνει το feeling και το πετάει στα σκουπίδια.

Καλά δε νομίζω να περιμένει κανείς την επαν-ανακάλυψη της μουσικής από τους Muse. Προσωπικά αν θέλω να ακόυσω κάτι πραγματικά πρωτοποριακό θα το ψάξω εκτός της rock - ότι και αν αυτό σημαίνει - μουσικής.

Προς το παρόν 2 στα 3. Το Madness χωρις να είναι κάτι το εξαιρετικό, είναι ομορφο… Και όπως είπε και ο Red Rum< αυτη η φωνή ότι και να τραγουδήσει δύσκολα το λες μέτριο. Πολύ Queen όμως ε, και αυτό το χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία με την μουσική των Queen.

Γελασανε ακομα και οι καδοι ανακυκλωσης. Απ’ ευθειας στα σκουπιδια :!: Τι ειν’ αυτα ρε.

Κρίμα τους Muse κάποτε λέγαν… πολύ μάλιστα, ξέρετε τότε πού είχαν παίξει και στο Ρόδον… πριν βγάλουν τους δίσκους-γάμησετα. Και ρε μαλάκες άλλο πειραματισμός και άλλο βάζω ό,τι είναι στη μόδα μαζί με λίγο και καλά δικό μου στυλ και το πασάρο για κάτι πρωτοπορειακό. Κρίμα παν και οι muse και οι radiohead και οι tool… και οι porcupine tree… Αλλά μπορούμε ακόμη να γουστάρουμε τρελά με τα παλιά τους όπως και να’χει!

Eγραψες.

ε μα ρε Dubstetp? και αποτυχημένο κιόλας… λένε πως εμπνεύστηκαν απ’τον Skrillex… και καλά έχω κλασσική παιδεία είμαι και rockstar αλλά μ’αρέσουν και τα καινούρια πράγματα που ακούν οι νεολαίοι όπως το… dubstep

Ο Skrillex τουλαχιστον κανει κατι στο οποιο ειναι (αντικειμενικα) καλος. Αυτοι οχι. Σου λεει ομως, κατσε να βαλουμε λιγη θεατρικοτητα αλα Queen να το κανουμε να ακουγεται πιο intellectual (ροφλ) αφου να ροκαρει, ή να βγαλει συναισθημα δεν γινεται. Ο απολυτος υπνος, το ενα κομματι χειροτερο απ’ το αλλο.

Μόνο που αυτό το στοιχείο Queen δεν το έχουν μόνο σε πιο φανερά σημεία των δύο τελευταίων, όπως πχ. σε Κnights of Cydonia ή United States of Eurasia. Το είχαν και πιο πριν, στο Absolution σίγουρα με τραγούδια όπως το Falling away with you, και σίγουρα σε μεμονωμένα κομμάτια ακόμα και του Showbiz.

Λυπάμαι πολύ που κάποιες νοοτροπίες δεν αλλάζουν ποτέ ως προς την αντιμετώπιση των καλλιτεχνών, αλλά τι να κάνουμε. Πάντα θα υπάρχουν οι παλιές καλές συγκινήσεις.