E,ο καθένας το ποτήρι το βλέπει με τη δική του λογική .
Πάντως σίγουρα καταφέρανε να δημιουργήσουν αίσθηση.Το θέμα είναι πως λόγω συνολικά μέτριου υλικού αυτή θα μετριαστεί γρήγορα.
E,ο καθένας το ποτήρι το βλέπει με τη δική του λογική .
Πάντως σίγουρα καταφέρανε να δημιουργήσουν αίσθηση.Το θέμα είναι πως λόγω συνολικά μέτριου υλικού αυτή θα μετριαστεί γρήγορα.
Εγω του δωσα καποια ακουσματα αλλα οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μου φαινεται οτι θα μπορουσα να δωσω αυτα τα λεπτα ακροασης σε κατι αλλο.
Ας πουμε σε κατι κομματια τυπου ανσαστειναμπλ ηθελα να πατησω αρνητικη βαθμολογια στο wmp μου και προς μεγαλη απογοητευση διαπιστωσα πως δε μπορουσα.
Ποιο Panic Station ρε παιδια! Μου θυμίζει καρα Queen το κομμάτι αυτό περισσότερο κι από το Survival ! Το Supremacy πάει να το σωσει το δίσκο! Τα άλλα είναι ανέμπνευστα και χωρις συνοχή το ένα με το άλλο! Στα filler που αναφέρατε συμφωνώ απόλυτα! Αυτός ο δίσκος δε μπορεί να συγκριθεί ούτε με το Resistance,δυστυχώς !
Εμένα το panic station μου φαίνεται απλά ηλίθιο,δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης του.τεσπα.
Ο δίσκος όπως αναμενόταν ,τρώει λίγο κράξιμο,αν εξαιρέσεις uncut και ΝΜΕ .
Hmm :-k δε συγκρίνεται βεβαίως με τα προηγούμενα αλλά αυτό δεν είναι κατ ανάγκη κάτι κακό. Εμένα νομίζω πως μου άρεσε. Έχω σχετικά λίγες ακροάσεις ακόμα, ίσως βαρεθώ γρήγορα αλλά θα δείξει…
Μετριότατο, ακόμα και σε σχέση με το προηγούμενο, το οποίο είχε πολύ δυνατές και “muse” στιγμές. Τα στάδια πάλι θα τα γεμίζουν, αλλά πού πήγε το συγκρότημα με το potential για τεράστια πράγματα (Origin - Black Holes).
Η λέξη απογοήτευση δεν αρκεί για να περιγράψει την εντύπωση που αφήνει το album. Είναι καταφανές ότι η μπάντα αρμενίζει θεόστραβα αυτή τη στιγμή. Κάποια σημεία είναι ok, αλλά συνολικά δεδομένων των ικανοτήτων, του ταλέντου τους και των μουσικών επιτευγμάτων του παρελθόντος…γάμα τα…
Ο skrillex ειναι ενα αμερικανικο προιον,τελεια προωθημενο,με πολυ δυνατο σκηνικο (φωτα καπνους και ιστοριες) στα dj sets του.Στην ουσια δεν εχει ομως τιποτα να επιδειξει σε μια σκηνη που ειναι 110% βρεττανικη.Το να εχουν οι muse ως οδηγο και επιρροη το ψευτικο (καλοφτιαγμενο) αμερικανικο προιον μιας καθαρα δικιας τους “τοπικης” μουσικης κουλτουρας (dubstep) ειναι απο μονο του παραδοξο.
Θα συμφωνησω με την αποψη που επικρατει…αν θελω να ακουσω dubstep σιγουρα δε θα επιλεξω τον παροχυμενο ηχο των muse που θυμιζει 2008.Και τα 4-5 χρονια στην ηλεκτρονικη μουσικη ειναι μια αιωνιοτητα.Νομιζω πως ηθελαν να φτιαξουν κατι σε
epic-γλυκαναλατη μελωδια-muse style-dubstep remix. Και απλα απετυχαν.
Συνοπτικα θα εδινα στο δισκο καλη κριτικη αν ηταν απο πρωτοεμφανιζομενο συγκροτημα…αλλα για muse ειναι λιγος.
Σταδια θα γεμιζουν σιγουρα γιατι στα λαιβ πραγματικα δεν πιανονται,ακομα και με ενα τοσο κακο κατεμε αλμπουμ…
η συνεχεια ομως θαναι κρισιμη…και το ρεσιστανζ ηταν προς τα κατω πορεια αλλα ειχε μεσα ενα mk ultra,uprising κτλ που διναν ωθηση…αυτο εδω δεν εχει τπτ,πραγματικα ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ μεσα
ειπα και εβαλα να ακουσω origin 8)
Άτιμος καπιταλισμός, μέχρι και τα μπλιμπλίκια σου παίρνει :!:
Ενταξει… το νεο μιουζ ειναι ενα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ… το ομολογω… ο,τι και να λετε… τοσο πρωτοποριακος δισκος ειχε να βγει απο το πεηνκιλλερ… η τεχνη με την οποια οι συγχρονοι μιουζ μπλεκουν ενα εγκωμιο μεσα απο το νταπστερ του σκριλλεξ και το αδιαμφισβητητο στιγμα τους αγγιζει επιπεδα… απαραμιλλα… πραγματικα δεν εχω λογια… για αυτο το αριστουργημα…
Sarcastaball?
Δεν καταλαβα καν τι εννοησες. Αλλα για να μιλησω πιο σοβαρα, ως δισκος εχει στιγμες αλλα εχει και πολλα λαθη. Το Πανικ Στεησιον ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα τραγουδιου που εχει μονο καλες ιδεες, αλλα τραγικα εφαρμοσιμες. Πολυ ξεραιλα με τη κακη εννοια, αν παιζει σε κανα κλαμπακι το ακουω και χτυπαω παλαμακια στη φαση, αλλα σπιτι μου ουτε καν. Και γενικα παιζει πολυ αυτο που πε ο Σπον7, γιατι να εισαι ολυμπιακος γμτ και φαινεσαι καλο παιδι, στιγμες σε κομματια υπαρχουν αλλα γενικα κατι θα σου φανει αδιαφορο, ή θα σε χαλασει.
Ξέρει κάποιος από σας που μπορούμε να βρούμε να αγοράσουμε το CD σε φυσικό κατάστημα στην Αθήνα; Στα Public που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση. #-o Τι να πω…; Ξέρει κάποιος αν έχει έρθει στην ελλάδα; Ή πότε θα έρθει;
Απλά δεν θέλω να περιμένω 1 μήνα μέχρι να μου έρθει, αγοράζοντάς το από ξένες ιστοσελίδες…
Ισως το Μetropolis? :dunno:
Τα Metropolis πάπαλα, μας τελείωσαν.
Καπου το πηρε το ματι μου στην Σταδιο το Metropolis …Δεν ξερω βεβαια εαν εχει φερει τους Muse…
Παντως εαν παραγγειλεις απο το Play σε 15 μερες το πολυ θα στο φερουν
Αυτά τα ίντερνετς, κατεβάζω το δίσκο, τον ακούω μια φορά, έχω άποψη για το δίσκο και την μπάντα, και την εκφράζω σ’όλα τα φόρα, γενικώς έχω άποψη για όλους και για όλα.
^^ Καλά όσες φορές και αν τον ακούσεις , δεν…
@Angmar: Nobody is perfect που λένε και στο χωριό μου .
Το animals πάντως είναι φοβερό κομμάτι,μου χει κολλήσει τις τελευταίες μέρες .