My blog

Πολύ θα χαρώ εάν επισκεφτείτε το ιστολόγιό μου.
http://fanfaronos.blogspot.com
Χρήσιμο θα ήταν να αφήνατε και κάποιο σχόλιο για την έναρξη κάποιας συζήτησης.
Ευχαριστώ

απομακρυνθειτε απο οθονες, για τις επομενες ωρες ο σερβερ θα πεσει… :lol::lol::lol:

8O8O8O8O8O

:papas::papas::papas::papas:

Μάγκες δε σας πιάνω…:frowning:

Θαρρω λενε για τον γουρλη στο αβαταρ

Mπααααααααααα ιδεα σου.:stuck_out_tongue:

αα… Ελάτε ρε παιδιά τι έχει ο επίτιμος? Πάντως, πρέπει μια στιγμή να γράψει ένα βιβλίο περί μακροζωίας και συμβουλές αντιγήρανσης.

To άβαταρ είναι απείρως πιο ενδιαφέρον απ’ το μπλογκ. Λίγο (εντελώς αδύναμος) πολιτικός σχολιασμός, λίγο χαλαρή και καλά διάθεση, λίγο απ’ όλα με μπόλικο τίποτα. Το 95% των μπλογκ είναι για κλάμματα, και δε νομίζω ότι το μπλογκ αυτό ξεφεύγει. Πάντως έχεις καλό λεξιλόγιο, αλλά και μπόλικες εμμονές.

Το ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ για καλό τον έβαλες?:stuck_out_tongue:

Σ’ ευχαριστώ που διάβασες τα γραφόμενά μου, αλλά δεν πρόκειται περί πολιτικού σχολιασμού. Είναι οφθαλμοφανέστατα κοινωνικός σχολιασμός με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και περίμενε να δεις και τις επόμενες αναρτήσεις γιατί έκρινες λίγο βιαστικά. Εν πάση περιπτώσει, ευχαριστώ και πάλι. Και αυτό για το καλό λεξιλόγιο δε σώζει την αρνητική κριτική αλλά για μένα την επιτείνει. Είναι σα να λες “ωραίο περιτύλιγμα για ένα μάτσο ποντικοκούρουδα”.

Αγαπητέ Σύλα τάσσομαι προσωπικά στο πλευρό σου.Και εγώ πιστεύω πως η “επανάσταση” τις μέρες του Δεκεμβρίου ήταν επιφανειακή και κυρίως μία πράξη μαζική (“ρε μαμά πήγε ο κολζ μου,γιατί να μην πάω και εγώ?”) χωρίς ουσιαστικά να συνειδητοποιήσουν τον λόγο για τον οποίο πάνε(εκτός από μία σεβαστή μειοψηφία).Άρα καλά τα λες στο μπλογκ σου:p

Ευχαριστώ αγαπητέ (τον έχω λαδώσει, εάν απορείτε:roll:). Νέα ανάρτηση στο blog, όποιος θέλει μπαίνει.

Οι διάφοροι, λοιπόν, ψευδεπίγραφοι αριστεροί ταγοί τροφοδοτούν τους ευήθεις μαθητές με διάφορα γραφικά αιτήματα όπως «τι θα απογίνουμε εμείς στο μέλλον?», «θέλουμε καλύτερη παιδεία, περισσότερες δουλειές, περισσότερα λεφτά, μεγαλύτερη κατανάλωση, καμία στέρηση». Και ο αγών, ανατροφοδοτημένος πλέον με διαχρονικά συνθήματα-αιτήματα, συνεχίζεται
Πόσο πιο βιαστικά να κρίνει κανείς, όταν βλέπει να χαρακτηρίζονται γραφικά τα αιτήματα για καλύτερη παιδεία, αύξηση των μισθών και σταθερή και μόνιμη εργασία.

Το πρόβλημά σου δηλαδή δεν είναι ότι τα αιτήματα συνεχίζουν να υφίστανται οι αιτίες που γενούν αυτά τα αιτήματα, αλλά το “φαίνεσθαι” τους, χαρακτηρίζοντάς τα γραφικά. Κι αυτό ότι τα τροφοδοτούν οι αριστεροί ταγοί, ασχολίαστο.

Αν και θα διαφωνήσω για τη διάκριση του κοινωνικού με τον πολιτικό σχολιασμό, να δεχτώ ότι κάνεις κοινωνικό σχολιασμό. Με την παραπάνω πρόταση, εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι προσεγγίζεις το θέμα από την πλευρά της άρχουσας τάξης.

Άρχουσα Τάξη? Χαχα, καλό. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον, διευκρινίζεις ότι απλά δε συμφωνείς με τα όσα γράφονται. Χάνεις όμως την ουσία. Εγώ δεν επικρίνω τα αιτήματα αυτά καθεαυτά. Επικρίνω τον εκφυλισμό και τον εκχυδαϊσμό τους από τους αρχηγούς της “αριστεράς”.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο το παρόν μεταφέρθηκε. Τέλος πάντων.

Νέα Ανάρτηση.

http://anwnumosugrafeus.blogspot.com/

νέα ανάρτηση:p

Νέες αναρτήσεις.
http://fanfaronos.blogspot.com

νέα ανάρτηση περί μεταναστών και εν αθήναις ταραχών.
www.fanfaronos.blogspot.com


Oριστε και το δικο μου .εχει rock/metal μουσικα νεα . εχθες το ξεκινησα πλεον κανονικα , οποιος θελει μπορει να μου πει τη γνωμη του . :slight_smile:

να και το δικό μου.
καλοφορετο.
http://punkfromthegutters.blogspot.com